Neler Yeni

TT Yeni Bina Altyapı Sorunu

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Merhaba arkadaşlar farklı bir ilçeye taşındım ve bina yeni olduğu için internet altyapı başvurusu için Türk Telekom'a başvuruda bulunmuştum. Üzerinden 1,5 ay geçti herhangi bir çalışma yapılmadığını görünce tekrar ilçe müdürlüğüne müracaat ettim bana Fiber Altyapı Proje çiziminin tamamlanmış olduğunu ve TTNET abonesi olursam altyapının daha hızlı geleceğini söylediler. Bende sizden abonelik almayacağım eski oturduğum adreste ki TürkNet hizmetimi nakil ettireceğim diye söyledim. O zaman bekleyin dedler. Tahminen internet altyapısı ne zaman gelir ya da bu durumda beklemekten başka ne yapabilirim?

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
altyapı gelinceye kadar abone olun para vermezsiniz ondan sonra iptal edebilirsin sürekli rahatsız etmen gerekecek rezil bir durum

yerturkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kadir Yertürk
Merhaba arkadaşlar farklı bir ilçeye taşındım ve bina yeni olduğu için internet altyapı başvurusu için Türk Telekom'a başvuruda bulunmuştum. Üzerinden 1,5 ay geçti herhangi bir çalışma yapılmadığını görünce tekrar ilçe müdürlüğüne müracaat ettim bana Fiber Altyapı Proje çiziminin tamamlanmış olduğunu ve TTNET abonesi olursam altyapının daha hızlı geleceğini söylediler. Bende sizden abonelik almayacağım eski oturduğum adreste ki TürkNet hizmetimi nakil ettireceğim diye söyledim. O zaman bekleyin dedler. Tahminen internet altyapısı ne zaman gelir ya da bu durumda beklemekten başka ne yapabilirim?
Aynı sorun yeni evimde de var hocam,bayağı bi araştırmalar üstüne altyapı süresi için 2 sene içinde olur denildi,tamamen şans işi belki 1 ay sonra belki 1 sene belki de 2 sene sonra olur. Bir kaç arkadaş taahhütsüz başlatın altyapı gelince iptal edersiniz diye fikir vermişti fakat aradığımda 24 aylık taahhüt istiyorlar maalesef

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,855
İsim
Oğuz Oğuz
Valla hocam bizim sokakta altyapı vardı ama binalarda yoktu. Yönetici sağolsun uğraşıp fiber için konuşmuştu. 20 Gün içinde daireye kadar fiber çekildi, Kutu koyuldu ve fiber aktif oldu. Eğer dedikleri gibi her şey hazırsa 10 günde de gelebilirler veya 1 yılda sürebilir. Ama size bir dipnot geçiyim. Bizde daireye kadar fiber çekerken bütün dairelerin TT olma zorunluluğu vardı. Mesela karşı komşu D-smart idi. Dediler ki eğer bugün TT'ye geçemez iseniz ADSL kullanmaya devam edeceksiniz. Komşuda taahhüt bozup TT'ye geçti. Bende 1 yıl TT kullanıp Türknet'e geçtim. Size de böyle bir şey diyebilirler.

abcdefg1234

80+ Silver
Bir gelişme oldu mu bende aynı sorunu yaşayacağım muhtemelen. 1-2 ay içinde taşınacağım ve taşınacağım bina daha yeni yapıldı. Bina içi fiber kablolama henüz bitmedi ama müteahhit 1-2 hafta içinde biteceğini söyledi. Hatta taşınacağım yerin karşısındaki binada fiber altyapı gözüküyor.
Türk telekoma başvurmak için bina içi fiber kablolamanın yapılmasını beklemeli miyim yoksa direk başvursam mı ?

Top Bottom