evet 24 ayTT taahhüt istiyordur o fiyata.
Diğer firmalarda taahhüt yok. Netspeed öneririm. 5 TL referans kodu olaylarıda var.evet 24 ay
Mesaj otomatik birleştirildi:
yorumlarınız bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim
teşekkür ederim araştırıyorum netspeed verdiği değer bu şekil de , saha dolabı evimin dibinde 23 metre tahmini diyorDiğer firmalarda taahhüt yok. Netspeed öneririm. 5 TL referans kodu olaylarıda var.
Senelerdir 100MBPS Türknet kullanıyorum eğer problem olmuyorsa altyapıda Türknet alın geçin1. ekran görüntüsün deki TürkNet'in alt yapımın sağladığı hızı verdiğini söylüyor. TTNet ise 100mbps paketi 165 TL. Arada 25 TL fark var. Sorum şu; 2.ssde fibernetin bulunduğu lokasyondayım sanırım.
Mavi tik ile işaretlediğim yer oturduğum bina. Eve fibernet geliyor mudur ? Turknet' deneyip memnun kalmazsam TTNet'e mi geçeyim sizce düşünceleriniz nedir ?
![]()
![]()
aynı binada 20 senedir kiracıyım çok şükür bu zamana kadar ne kesilme ne kopmalar oldu ttnet iyi ama fiyat + taahhüt varSenelerdir 100MBPS Türknet kullanıyorum eğer problem olmuyorsa altyapıda Türknet alın geçin
https://www.netspeed.com.tr/kampanyalar/speed-pro-100-kampanyasi sanırım buna uygunum fiyatıda ucuz hem ttnet ve turknete göre kafamı kurcalamıyor değilŞikayet var türknet puanı 1.5larda falan netspeed 4.5 civarı ordan bile netspeed öneririm,yakın zamanda bende geçmeyi planlıyorum.Paketleride uygun.
Hocam türknet müşteri hizmetleride yok başvuru oluşturuyorsunuz cevap geliyor vs vs baya uğraştırıcı.aynı binada 20 senedir kiracıyım çok şükür bu zamana kadar ne kesilme ne kopmalar oldu ttnet iyi ama fiyat + taahhüt var
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.netspeed.com.tr/kampanyalar/speed-pro-100-kampanyasi sanırım buna uygunum fiyatıda ucuz hem ttnet ve turknete göre kafamı kurcalamıyor değil![]()
aynen arkadaşım turknet baglatmıştı biraz hakimim o konulara iletişim vesaire yönünden, modem almak lazım veya internet saglayıcısından alıcam bakalım onuda araştırayımHocam türknet müşteri hizmetleride yok başvuru oluşturuyorsunuz cevap geliyor vs vs baya uğraştırıcı.