TTNET ekipleri sözünü tutar mı?

Bolmace

80+
Reaksiyon skoru
105
Altyapı bağlayan ekip yıl sonuna kadar yani 31 aralığa kadar dairenize kablonuzu cekecegiz dediler. Şimdi bunlara güven olur mu? Sonuçta bir tarih verdiler bize 20 binlik sistem dizicem internet yok 🙄 ferrarim var ama benzinim yok gitmeye hesabı oluyor benim ki 🙄🙄🙄

Superbox al sende.

Olabilir. Bizde de boş port yoktu dedikleri tarihten erken gelip taktılar.

Altyapı bağlayan ekip yıl sonuna kadar yani 31 aralığa kadar dairenize kablonuzu cekecegiz dediler. Şimdi bunlara güven olur mu? Sonuçta bir tarih verdiler bize 20 binlik sistem dizicem internet yok 🙄 ferrarim var ama benzinim yok gitmeye hesabı oluyor benim ki 🙄🙄🙄
🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄biz nereden bilelim allah aşkına biraz mantık

Belki aynı durumu düşmüş yaşamış biri var diye sorduk sizin gibi m********L yorum yapsın diye paylaşım yapmadık
sen de ayrı bir mantık var her çalışan aynı mı allah aşkına o geç kalma olaylarının çoğu çalışan işi yapan kişiden kaynaklı sende biraz düşünebilirsin yapabilirsin inanıyorum sana

Bizim burası da 112 Dairelik bilmemkaç kişinin yaşadığı bir site. Caddeye yakın olması bir avantaj.
Bana da 1 Mart 2021 Dediler Fiber İçin :)

İnşallah olur usta
ama mutlaka Twitter'dan yaz de işte fiber talebimi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim süreç hakkında bilgilendir misiniz falan bi 20-30dk sonra ararlar bilgilendirirler.

ama mutlaka Twitter'dan yaz de işte fiber talebimi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim süreç hakkında bilgilendir misiniz falan bi 20-30dk sonra ararlar bilgilendirirler.
Zaten oradan yazdım ordan aradılar Yusuf beye de yazdım ama dediğinizi sorarım ne zaman gelir bu süreç diye inslalah kısa zamanda olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,053
Üyeler
188,871
Son üye
cprorogrammer
Geri