Neler Yeni

TTNET FİBER ALTYAPI

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Cavit Aslan
Fiber için dilekçe vermiştim 2024 yatırım planlama listesine alındı diye geri dönüş aldım ne demek oluyor bu daha kaç aşamadan geçicek bilgisi olan varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bekir Emir
Fiber için dilekçe vermiştim 2024 yatırım planlama listesine alındı diye geri dönüş aldım ne demek oluyor bu daha kaç aşamadan geçicek bilgisi olan varmı?
Kanka biz de aynı şekilde uğraşıyorduk ve 7 sene de anca alt yapı gelmişti. Sokak olarak komple sürekli darlamadiginiz sürece beklersiniz

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Dünyanın parasını gömüyorlar hala altyapılar rezalet!

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Cavit Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka biz de aynı şekilde uğraşıyorduk ve 7 sene de anca alt yapı gelmişti. Sokak olarak komple sürekli darlamadiginiz sürece beklersiniz
Koca sokak için sadece ben uğraşıyorum gelirse önce ben bağlatim diye sıraya giricekler darlamaktan kastın nedir il müdürlüğü vs mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bekir Emir
Koca sokak için sadece ben uğraşıyorum gelirse önce ben bağlatim diye sıraya giricekler darlamaktan kastın nedir il müdürlüğü vs mi
Evet hocam il ilçe müdürluklerine giderek sürekli dilekçe talep gönderin. Biz sokak olarak tüm haneler imza verip ard arda basvuru yaparak anca getirtmistik. Yıl olmuş 2024 hala daha rezilliklerle uğraşıyoruz

• Beğen
Reaksiyonlar: LEO0
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,105
Üyeler
163,778
Son üye
chromososs
Top Bottom