Neler Yeni

Öneri TTNet vaat ettiğini vermiyor.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,714
İsim
Yavuz
Bende de sıkıntı çıktı durup dururken 50 ye yakın alıyordum. Destekten geldiler. Kablolarda sıkıntı var dedi arkadaş. Dışardan kablo çekin dedi. Bende çektirdim eskiye çok yakın alıyorum şuan.

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Hakan Keser
10 yıldır türktelekom kullanıyorum 7 yıl kadar adls paket kullandım 16mbit ve hızımda herhangi bir düşme söz konusu değil. 3 Yıldır vdsl kullanıyorum 24lük paket ondada herhangi bir hız düşmesi yok.
Konumunuza göre değişiyorsa bilemem ama firmayı gömemezsiniz.
Santralle aramda 580metre var
Telekomun gömülmeyecek yanı yok. En kazık fiyatlar en fırıldak firma. Altyapı olayında haklısınız . Köy yazmış başta orayı görmemişim.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Wifi ye bağlı değilim. köye gittiğim zaman buraya ekran görüntüsü koyarım.
Etiketlersen yardım ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telekomun gömülmeyecek yanı yok. En kazık fiyatlar en fırıldak firma. Altyapı olayında haklısınız . Köy yazmış başta orayı görmemişim.
Fiyat konularda laf yok fakat altyapı TTnet olan adama direkt Türknet geç kurtul gibisinden yazı yazmanız çok yanlış.

Son düzenleme:

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Hakan Keser
Etiketlersen yardım ederim.

Fiyat konularda laf yok fakat altyapı TTnet olan adama direkt Türknet geç kurtul gibisinden yazı yazmanız çok yanlış.
Kastettiğim altyapı sorunu değildi. Nedendir bilmem ama telekomuda turkentide aynı altyapıdan kullandım telekomda bahsedilen sorunu sürekli yaşıyordum. Desteği arıyorum 5 dk içinde düzeltiyorlar. Sorun altyapısal değil telekomdan kaynaklıydı yani. Kastettiğim problem bu.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,271
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Boşuna firma değiştirme, köylük yerde en iyisi hizmeti maalesef TT'den alırsın. Diğerleriyle çok daha vahim durum.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Kastettiğim altyapı sorunu değildi. Nedendir bilmem ama telekomuda turkentide aynı altyapıdan kullandım telekomda bahsedilen sorunu sürekli yaşıyordum. Desteği arıyorum 5 dk içinde düzeltiyorlar. Sorun altyapısal değil telekomdan kaynaklıydı yani. Kastettiğim problem bu.
Telekom ile kaynaklı olmasının mantığı yok altyapı ile alakalı sorundur başka ttnet ile olabilecek sebep yok düzelme sebebine gelirsek port değişikliği sebebiyle düzelmiştir

Reyconjeff

80+ Bronze
Dünyanın en iyi firmasınıda kullansan altyapı yoksa tesisatın kötüyse hepsinde benzer şeyler yaşarsın değişen tek şey müşteri hizmetlerinin sana sunduğu hizmet olur

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç
Kullanıyorum aradaki farkı biliyorum. İkisinide oldukça uzun süre kullandım .Telekomu 5 yıl kullandım.Telekomda sürekli hız düşüyor. Düzelttik diyoarlar düzeltiyorlar 1 hafta geçmeden aynısı. Turkneti 3 yıldır kullanıyorum böyle bir sorun 1 kere yaşadım sadece. Kaldı ki telekomun ne kadar numaracı fırıldak olduğunu hepimiz biliyoruz .Bir iptal işlemi desek 40 takla atıp bir sürü teklif sunuyorlar. Başlarda çok iyi hizmet veriyolar ama sonra sorunlar yine aynı devam.
bendede türknet te geceleri sebepsiz yere internet düşüyordu bunu markaya atmak mantıklı değil port bağlayıcısına atmak daha mantıklı bence

hakan1987

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Hakan
merhaba bende köyde yaşıyorum aynı sen gıbı önce 12 mbps alırsın dıye 81 liraya 2021 temmuzda paket ıteledıler.
İlk 1 ay 8 mbps kullandım. Bir gece deli gibi kopmalar oldu 2 gun sonra ekıp geldi. Mesafe yuzunden port yanmış diye degıştırıp 4mbps yaptılar. 1 yıl öyle kullandım gecen ay çıldırma noktasına geldım maıl attım 8 mbps yaptılar. şimdilik iyi yagmurda sıcak havada kopar bu dedıler şımdılık kullanıyorum.

Her yere yazdım dılekçe verdım genel mudurluk red ettı dıye alt yapı yenılenmıyor.

e61b20

80+
merhaba bende köyde yaşıyorum aynı sen gıbı önce 12 mbps alırsın dıye 81 liraya 2021 temmuzda paket ıteledıler.
İlk 1 ay 8 mbps kullandım. Bir gece deli gibi kopmalar oldu 2 gun sonra ekıp geldi. Mesafe yuzunden port yanmış diye degıştırıp 4mbps yaptılar. 1 yıl öyle kullandım gecen ay çıldırma noktasına geldım maıl attım 8 mbps yaptılar. şimdilik iyi yagmurda sıcak havada kopar bu dedıler şımdılık kullanıyorum.

Her yere yazdım dılekçe verdım genel mudurluk red ettı dıye alt yapı yenılenmıyor.
Dört ay önce internet 10 gün civarı kesildi, gelen ekip her genel sorun var dediler düzeltip gittiler. 3 kişi rahat normal şekilde internet kullanabiliyorduk o günden itibaren bir kişiyi zor idare ediyor. O ay hizmet veremedikleri için 68tl aldılar.

Arıza kaydı oluşturduk ilçeye bağlı ekip aradı kablo mesafesi cart curt bunları biz de biliyoruz.

8mbps ile 4 ün arasında bir fark yok dedi. Download için öyle ama neden eskisi gibi yetmiyor ?

Dört ay önce internet 10 gün civarı kesildi, gelen ekip her genel sorun var dediler düzeltip gittiler. 3 kişi rahat normal şekilde internet kullanabiliyorduk o günden itibaren bir kişiyi zor idare ediyor. O ay hizmet veremedikleri için 68tl aldılar.

Arıza kaydı oluşturduk ilçeye bağlı ekip aradı kablo mesafesi cart curt bunları biz de biliyoruz.

8mbps ile 4 ün arasında bir fark yok dedi. Download için öyle ama neden eskisi gibi yetmiyor ?
8 ile 4 ün arasında fark yok ise neden 8 vermiyorsun ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,178
Üyeler
163,957
Son üye
ET7isBEST
Top Bottom