Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Sercan GÖKALP
Hocam konuyu bugün sabah gördüm maalesef. Çok kararsız kaldım. 265 TL fazladan vericem. Yetisecegini bilsem yaparım ama emin olamadım. Birde şey sorsam size benim tarifem 130 TL + 10 TL vergi ocakta bitiyor sizce kaça çıkar? 30gb + 5gb sil süpür. Prime kafam rahat 30 tarifesi
Bence çok artmaz yine 200 küsürlere gelir. Yani en fazla 3 gün diyoruz biz ama genelde 2. Günde geçiyor karar sizin ben bişey diyemem 😂

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,686
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

Thyphon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Paramedik
ttelekom lu iken bu kampanyadan yararlanmanın bir yolu var mı hat taşımadan acaba yetişmez çünkü

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,686
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
ttelekom lu iken bu kampanyadan yararlanmanın bir yolu var mı hat taşımadan acaba yetişmez çünkü
Valla yok diye biliyorum hocam ama varsa ben de geçicem :D Tekrar kasımda gelir diye düşünüyorum böyle bir şey

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Sercan GÖKALP
215 TL lisk palette her yöne konuşma kaç dk?
TT ile sınırsız diğer tarafa da 2000 herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babaçko bence yetişir ama riski almak senin elinde

Valla yok diye biliyorum hocam ama varsa ben de geçicem :D Tekrar kasımda gelir diye düşünüyorum böyle bir şey
Garanti değil genelde senede birkaç kere geliyor ama bu sefer 3-4 ayda 2 kere geldi. Nasıl bir konu açtıysam konud aokadar çok cevap verdim ki konu beni 80+ bronze yaptı 😂😂😂

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
Millet selam ben anneme 10 gb 93 tl olanı kendime 40 gb sınırsız sosyal medya olanı yaptırdım bu fiyatlar vergi hariçmiş yapan bayi öyle söyledi bilginiz olsun

desibell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda
Aslında en üst paket çok iyiydi ama türk Telekomlu olduğumdan gecemiyorum :( elimdeki pakette pek pahalı değil ve şu saatten sonra tehlikeye atmak istemem. Hat geçişi uzun sürerse vs.. sıkıntı olacak

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,686
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Millet selam ben anneme 10 gb 93 TL olanı kendime 40 gb sınırsız sosyal medya olanı yaptırdım bu fiyatlar vergi hariçmiş yapan bayi öyle söyledi bilginiz olsun
+10 tl farkediyo hocam

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Sercan GÖKALP
Millet selam ben anneme 10 gb 93 TL olanı kendime 40 gb sınırsız sosyal medya olanı yaptırdım bu fiyatlar vergi hariçmiş yapan bayi öyle söyledi bilginiz olsun
Aynen ben de onu söyledim çok defa. Numara taşımaya +9.43, yeni hat alımına +42 TL aylık vergi yansıyor. Yeni hat verigisi ilk sene geçerli sadece

Vergiyle ne kadar oluyor?
Numara taşıma ise 9.43 yeni hat ise 42 TL ekle

aynen +10 TL ama yıl başı zam gelirse artar gibi
Paket fiyatında sadece vergi artışı ile değişiklik olur onun haricinde değişmez sizin de dediğiniz gibi

Top Bottom