AGUMBA
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 867
- İsim
- Sercan GÖKALP
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen aynen aslında o 103 TL olan tam yaşlılar için efsane oluyorBen de geçtim 215liğe teşekkürler. 100-200 lira arası baya güzel seçenekler vardı. En geç 4 güne açılacak diyor ama bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Prime tarife seçtiysrn müşteri hizmetlerini ara onlar seni yönlendirir. Tivibu go şifremi almak istiyorum de sana hesap açıcaklarTivibu go olayını çözdünüz mü
Kardeşim onu ben almadım çünkü bende zaten vardı ama büyük ihtimalle müşteri hizmetleri yardımcı olur onalra bir soruver. 444 1 500 ü ara telesekreter konuşmaya başlayınca 303030 tuşla direkt müşteri temsilcisine bağlar. Eğer bağlamazsa 303030 dan sonra 2 Yi tuşlaHocam sorduğumda premium için internet üzerinden vs. almanız lazım dedi. Tarifeye geçtikten sonra Youtube Premium'u nerden alabilirim?
Aynen büyük harfle SOZ yaz 5555 e gönder. Gelen mesaja ONAY yaz cevapla zaten indirim mobil hattınıza tanımlanmıştır diyecek. Bu arada gelen mesajda miktarlar yanlış yazıyor ama merak etmeyin size bayide verilen fiyatlar gelicek. Bende de aynısı oldu şu an 215 TL fatura geldi sorun yok yani. Ben sizden önce denedim yaniBen bugün başvurdum hat acılma onay mesajı gelince söz yazıp 5555 göndermeniz gerekiyor dediler dogrumudur
En falza 3 gün ama 2. Günde genelde geçiyortahmininizce kaç güne geçiş yaparız yeni hatta
TT bayiler kardeşimKime söylücem geçiş kanalı neresi?
Son düzenleme: