Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Sercan GÖKALP
Ben de geçtim 215liğe teşekkürler. 100-200 lira arası baya güzel seçenekler vardı. En geç 4 güne açılacak diyor ama bakalım
Aynen aynen aslında o 103 TL olan tam yaşlılar için efsane oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tivibu go olayını çözdünüz mü
Prime tarife seçtiysrn müşteri hizmetlerini ara onlar seni yönlendirir. Tivibu go şifremi almak istiyorum de sana hesap açıcaklar

Hocam sorduğumda premium için internet üzerinden vs. almanız lazım dedi. Tarifeye geçtikten sonra Youtube Premium'u nerden alabilirim?
Kardeşim onu ben almadım çünkü bende zaten vardı ama büyük ihtimalle müşteri hizmetleri yardımcı olur onalra bir soruver. 444 1 500 ü ara telesekreter konuşmaya başlayınca 303030 tuşla direkt müşteri temsilcisine bağlar. Eğer bağlamazsa 303030 dan sonra 2 Yi tuşla

Ben bugün başvurdum hat acılma onay mesajı gelince söz yazıp 5555 göndermeniz gerekiyor dediler dogrumudur
Aynen büyük harfle SOZ yaz 5555 e gönder. Gelen mesaja ONAY yaz cevapla zaten indirim mobil hattınıza tanımlanmıştır diyecek. Bu arada gelen mesajda miktarlar yanlış yazıyor ama merak etmeyin size bayide verilen fiyatlar gelicek. Bende de aynısı oldu şu an 215 TL fatura geldi sorun yok yani. Ben sizden önce denedim yani 😂

tahmininizce kaç güne geçiş yaparız yeni hatta
En falza 3 gün ama 2. Günde genelde geçiyor

Kime söylücem geçiş kanalı neresi?
TT bayiler kardeşim

Son düzenleme:

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Melih Baygör
Kampanya bitiş tarihi hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
Türk Telekom müşterisiysen git gel yapman lazım yukarılarda anlattığım gibi ama başka operatördeysrn cayma bedelini kabul edip geçmen lazım
Müşteriyim yeni gittim bayiye paket yaptım 1 senelik. Bida gitsem onu iptal edip buna geçirirler mi bir de bayi farkeder mi illa ana bayi mi?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Sercan GÖKALP
Kampanya bitiş tarihi hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Ayın 25 i mesai saatleri içinde üye alımı devam ediyor

Müşteriyim yeni gittim bayiye paket yaptım 1 senelik. Bida gitsem onu iptal edip buna geçirirler mi bir de bayi farkeder mi illa ana bayi mi?
Ana bayi olması daha iyi olur. Git gel yapmak zorunda kalabilirsin bayidekilerden Bilgi iste ama daha önceden taahhüt uzattığın bayiye gitme sırf kendi işlemleri yanmasın diye senin fikrinş değiştirmek isteyecekler

Lyu5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berk Cavunt
Bu kampanyalar 12 aylık tahattütlü mü oluyor veya herhangi bir süresi var mı?

Merhaba vodafone faturasız hat kullanıyorum. Bu pakete geçmek için izlemen gereken yolu kısaca anlatır mısınız? Aklıma gelen ilk soru önce kendi hattımda faturalıya mı geçmeliyim?

desibell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda
Şuan türk telekom faturalı müşteriyim. 30gb 130 tl ödüyorum, 3 ayım kaldı. Cayma bedeli sizce ne kadar çıkar? Ve bugün gidio Turkcell faturasıza geçsem sizce 25 ine yetişir mi? Ve geçiş sürecinde hattimdan ulaşım saglayamayacak mıyım?
Edit : 265 tl cayma bedelim varmış. Taahhüt bitmesine 78 gün var. + 130 tl bu ayki fatura
Şimdi ben Vodafone ye geçsem, bana yeni hat mı verecekler? Bu hattı bana teslim etmeleri zaten ne kadar süre de olacak ki? 25 ine hayatta yetişmez gibime geliyor. Hattım teslim edildi diyelim hemen gidip tt bayisinden geçiş yapabilecek miyim?

Son düzenleme:

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Sercan GÖKALP
Bu kampanyalar 12 aylık tahattütlü mü oluyor veya herhangi bir süresi var mı?
Evet taahhütlü ve böyle olması çok daha iyi zaten 1 sene sabit fiyat garantin var

• Beğen
Reaksiyonlar: Lyu5

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Batuhan Altunay
internette tarifeyi buluyorum fakat fiyatı gözükmüyor illa bayiye mi gitmem gerek vodafoneliyim 1 hafta kaldı taahhüdümün bitmesine

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Sercan GÖKALP
Şuan çözdüm hocam PRIME DIJITAL yazıp 5555 e sms göndermek gerekiyormuş sonrasında aktivasyon kodu geliyor ayrıca muud ve wifi hizmetleride varmış onlar içinde yine kod geliyor.
Aynen preimum muud veriyor ama bende zaten yt music ve tr premium olduğu için yapmadım onalrı

internette tarifeyi buluyorum fakat fiyatı gözükmüyor illa bayiye mi gitmem gerek vodafoneliyim 1 hafta kaldı taahhüdümün bitmesine
Bayiye git online de taşımada sorunlar olabiliyor

Merhaba vodafone faturasız hat kullanıyorum. Bu pakete geçmek için izlemen gereken yolu kısaca anlatır mısınız? Aklıma gelen ilk soru önce kendi hattımda faturalıya mı geçmeliyim?
Hayır sen direkt TT bayisine gidip bu pakete geçmek istediğini söyle. Faturalı olmak için illede diğer operatörde faturalı kullanıyor olmak gibi bir şart yok

Şuan türk telekom faturalı müşteriyim. 30gb 130 TL ödüyorum, 3 ayım kaldı. Cayma bedeli sizce ne kadar çıkar? Ve bugün gidio Turkcell faturasıza geçsem sizce 25 ine yetişir mi? Ve geçiş sürecinde hattimdan ulaşım saglayamayacak mıyım?
Edit : 265 TL cayma bedelim varmış. Taahhüt bitmesine 78 gün var. + 130 TL bu ayki fatura
Şimdi ben Vodafone ye geçsem, bana yeni hat mı verecekler? Bu hattı bana teslim etmeleri zaten ne kadar süre de olacak ki? 25 ine hayatta yetişmez gibime geliyor. Hattım teslim edildi diyelim hemen gidip tt bayisinden geçiş yapabilecek miyim?
Bayiden geçiş yaparsan hattı hemen veriyorlar ama sana dediğim gibi dün yapmış olsaydın rahat rahat geçerdi. Bana sorarsan şimdi bile yapsan bu gün içinde bence 2 güne taşır ama sen bilirsin. 25 i gün içinde diğer hattın açılsa bile direkt TT ye gidip taşıyabilirsin

desibell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda
Aynen preimum muud veriyor ama bende zaten yt music ve tr premium olduğu için yapmadım onalrı

Bayiye git online de taşımada sorunlar olabiliyor

Hayır sen direkt TT bayisine gidip bu pakete geçmek istediğini söyle. Faturalı olmak için illede diğer operatörde faturalı kullanıyor olmak gibi bir şart yok

Bayiden geçiş yaparsan hattı hemen veriyorlar ama sana dediğim gibi dün yapmış olsaydın rahat rahat geçerdi. Bana sorarsan şimdi bile yapsan bu gün içinde bence 2 güne taşır ama sen bilirsin. 25 i gün içinde diğer hattın açılsa bile direkt TT ye gidip taşıyabilirsin
Hocam konuyu bugün sabah gördüm maalesef. Çok kararsız kaldım. 265 tl fazladan vericem. Yetisecegini bilsem yaparım ama emin olamadım. Birde şey sorsam size benim tarifem 130 tl + 10 tl vergi ocakta bitiyor sizce kaça çıkar? 30gb + 5gb sil süpür. Prime kafam rahat 30 tarifesi

Top Bottom