Turkcell ve Vodafone dan geçişler içinNumara taşımaya mı yoksa sadece yeni hat alımına özel mi?
Bana da aynısını söyledilerBen bugün başvurdum hat acılma onay mesajı gelince söz yazıp 5555 göndermeniz gerekiyor dediler dogrumudur
Var sen bu tarifeyi söyle diger paketleride söylüyorlar yada sen soraesın 140 TL sanırım 25gb lı paket vardıDaha uygunu var mı beyler bana 10-15 gb yeter?
Hocam eyvallah sağolasın bugün bende geçtim ama tivibu go hediye olayını nasıl yapıyoruz onu bulamadımBeyler 20-25 Ekim arası türk telelom yıldızlı günler kampanyası tekrar başladı sakın kaçırmayın en üst paket olan limitsiz sosyal pkaet 215 TL vergiler dahil. Twitter, fb, inst, yt sınırsız + 40 GB internet + 2 sene Tivibu go hediye. En üst paket bile 215 TL ise alt paket fiyatlarını siz düşünün... 10 gb 103 TL den başlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgiler tam göbekten beyler online taşımada çıkmaz büyük ihtimal bayilere gidin 15 dk da alın kartınızı yolunuza bakın
Kime söylücem geçiş kanalı neresi?Var sen bu tarifeyi söyle diger paketleride söylüyorlar yada sen soraesın 140 TL sanırım 25gb lı paket vardı
Şuan türk telekomdayım vodafone'a gidip başvuru yapsam git-gel için, yetişir mi ki acaba?Beyler 20-25 Ekim arası türk telelom yıldızlı günler kampanyası tekrar başladı sakın kaçırmayın en üst paket olan limitsiz sosyal pkaet 215 TL vergiler dahil. Twitter, fb, inst, yt sınırsız + 40 GB internet + 2 sene Tivibu go hediye. En üst paket bile 215 TL ise alt paket fiyatlarını siz düşünün... 10 gb 103 TL den başlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgiler tam göbekten beyler online taşımada çıkmaz büyük ihtimal bayilere gidin 15 dk da alın kartınızı yolunuza bakın
Vallahi kardeşim ben sırf ileriyi düşündüğüm için 800 TL cayma bedeli verdim ve geçtim bana sorarsan sırf bir sonraki taahhüt dönemi için sınırsız sosyal medya paketini alabilirsin. Numara tşaıma 3 gün sürer en fazla ama bu şu anlama gelmiyor sen hattını kullanamayacaksın değil. 3 gün yine sen eski operatörü kullanacaksın. Hat taşınacağı zaman sana mesaj gelecek şu gün şu saatte kapanacaktır diye. Kapandığında diğer hattı takacaksın bukadarSiz olsanız naparsınız. Ben de KYK da kalıyorum, internet yetmiyor. 25 GBli prime tarifeye 150 TL ödüyorum. 640 TL cayma bedeli çıkıyor. Sizce geçmeli miyim? Yurt interneti de çok kötü, kullanılmıyor bile. Telefon interneti de kötü ama çok daha iyi ona göre.
Bir de hat taşıma işlemleri ne kadar sürüyor? Telefonsuz kalmak da pek hoş olmuyor.
Eğer prime tarifeye geçtiysen müşteri hizmetlerini ara deki ben prime müşterisiyim ve Tivibu go şifremi almak istiyorum. Onlar seni yönlendirecekHocam eyvallah sağolasın bugün bende geçtim ama tivibu go hediye olayını nasıl yapıyoruz onu bulamadım
Yetişir 25 i son gün 25 i son mağaza kapanana kadar yaparsınŞuan türk telekomdayım vodafone'a gidip başvuru yapsam git-gel için, yetişir mi ki acaba?
Tivibu go olayını çözdünüz müHocam eyvallah sağolasın bugün bende geçtim ama tivibu go hediye olayını nasıl yapıyoruz onu bulamadım