Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Ben sırf sınırsız sosyal medya paketini ileride diğer operatörlerden daha ucuza alabilmek için geçtim. Oturun iyi bir hesabınızı yapın öyle karar verin bence. Benim Turkcell devamım bir felaket olacağı için ben geçtim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lan sakın başka yere gitme gel hemen bulvara ben yapayım işlemlni bak başka yere gidersen seni bulurum çocuk 😂

Babana iyi bir anlat olayı. Zaten sınırsız sosyal medya +40 GB paket alırsan aşım yapma gibi bir olay imkansız. Eğer yaparsan da adam seni hortumla dövse yeridir kardeşim

Bugün yapsan yetişir. 25 i gün içinde taşıma yaparsın rahat

Bugün yapsan yetişir. 25 i gün içinde taşıma yaparsın rahat
Bende TT luyum Vodafone Türkcell falan varsa onlarıda yayınla :D

Vodafona geçmeyi düsünüyorum

Bana 25 gb 1500dk 500 sms 230 dan verdi bakalım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet
Ben sırf sınırsız sosyal medya paketini ileride diğer operatörlerden daha ucuza alabilmek için geçtim. Oturun iyi bir hesabınızı yapın öyle karar verin bence. Benim Turkcell devamım bir felaket olacağı için ben geçtim

Lan sakın başka yere gitme gel hemen bulvara ben yapayım işlemlni bak başka yere gidersen seni bulurum çocuk 😂
ustam bilgilendirme için teşekkürler. Bende sakarya da yaşamaktayım. türk telekom fena çekmiyor diyebilirim uzak köyler haricinde iyi gibi. Bu konuyu iyi ki görmüşüm çünkü 28 gün sonra türkcell taahhütüm bitiyor bende başka tarife bakıyordum. Tekrardan sağolun. Bu arada fikir vermesi açısından tüm bu bahsettiğiniz kampanyalı tarifeleri bulabileceğim bir link falan var mıdır. Şubeye gitme gideceğim ama önden bilgim olsun istedim. Şu anda 110 liralık 15 GB lik tarifeyi kullanmaktayım o civarda bir tarifeye geçmem mantıklı olur mu yoksa daha bir üst tarifeye mi geçeyim hocam? Teşekkürler şimdiden.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Ben polis tarifesine geçtim, 20 GB 1500 DK 1000 SMS aynı tarifedekilerle yani polislerle sınırsız konuşma; 89 TL, 3 tanıdığımı da aynı tarifeye geçirebiliyorum. Bu kampanya olmasa, bahsi geçen fırsatı kaçırmazdım iyi baya.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Bende TT luyum Vodafone Türkcell falan varsa onlarıda yayınla :D

Vodafona geçmeyi düsünüyorum

Bana 25 gb 1500dk 500 sms 230 dan verdi bakalım :D
Eğer TT çekiyorsa bence git gel yapıp bu tariflerden birine geç. Hahaha diğer operatörleri bilmiyorum maalesef ama onların da geçen vardı kampanyalar devam ediyor mu bilmiyorum

Ben polis tarifesine geçtim, 20 GB 1500 DK 1000 SMS 89 TL, 3 tanıdığımı da aynı tarifeye geçirebiliyorum. Bu kampanya olmasa, bahsi geçen fırsatı kaçırmazdım iyi baya.
Oooo EGM tarifeler zaten bedavadan çok az pahalı ve onları artık sadece müdürlük binaları yapıyor

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Eğer TT çekiyorsa bence git gel yapıp bu tariflerden birine geç. Hahaha diğer operatörleri bilmiyorum maalesef ama onların da geçen vardı kampanyalar devam ediyor mu bilmiyorum

Oooo EGM tarifeler zaten bedavadan çok az pahalı ve onları artık sadece müdürlük binaları yapıyor
Çekiyor hocam Marmarayda bile coğu zaman konusuyorum.

Su durum var Babam 20 yıllık Vodafone Müsterisi (Hatta 4.5g siminden önce Telsim logolu simi varmıs)
Bana diyor vodafone geç diye oradada 32 gb 150 tl veriyor
Bide babamın Üzerine Freezone tanımlıyabiliyormusum sanırsam bana bu tarz mantıklı geldi.

Bu arada Harbiden EGM Bedava imis
@pickpocket merak ettim bizim Emnniyet Müdürü Emeklisi bir abimiz var onlar da yararlabilirmu (Polis Emeklisi kimliği vardır muhtemelen)

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,377
İsim
Kaan
Babana iyi bir anlat olayı. Zaten sınırsız sosyal medya +40 GB paket alırsan aşım yapma gibi bir olay imkansız. Eğer yaparsan da adam seni hortumla dövse yeridir kardeşim
Ya hocam aslında aşımdan değil de sırf bizim komşunun enayi çocuğu 1.200tl dolandırıldığı için bana da haturalı almak istemiyor. Bunlar para tuzağıymış her ay ona para vericeğime ben sana ek paket alırım diyor ama ek pakette 1gb 180tl falan oldu yani adama olayı anlatamıyom.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
ustam bilgilendirme için teşekkürler. Bende sakarya da yaşamaktayım. türk telekom fena çekmiyor diyebilirim uzak köyler haricinde iyi gibi. Bu konuyu iyi ki görmüşüm çünkü 28 gün sonra türkcell taahhütüm bitiyor bende başka tarife bakıyordum. Tekrardan sağolun. Bu arada fikir vermesi açısından tüm bu bahsettiğiniz kampanyalı tarifeleri bulabileceğim bir link falan var mıdır. Şubeye gitme gideceğim ama önden bilgim olsun istedim. Şu anda 110 liralık 15 GB lik tarifeyi kullanmaktayım o civarda bir tarifeye geçmem mantıklı olur mu yoksa daha bir üst tarifeye mi geçeyim hocam? Teşekkürler şimdiden.
Linki boşverin gelin bulvara ben anlatıyım size. Özelden yazın bana tarif edeyim

Çekiyor hocam Marmarayda bile coğu zaman konusuyorum.

Su durum var Babam 20 yıllık Vodafone Müsterisi (Hatta 4.5g siminden önce Telsim logolu simi varmıs)
Bana diyor vodafone geç diye oradada 32 gb 150 TL veriyor
Bide babamın Üzerine Freezone tanımlıyabiliyormusum sanırsam bana bu tarz mantıklı geldi.

Bu arada Harbiden EGM Bedava imis
@pickpocket merak ettim bizim Emnniyet Müdürü Emeklisi bir abimiz var onlar da yararlabilirmu (Polis Emeklisi kimliği vardır muhtemelen)
Referans ile geçebilirsin diye biliyorum ama o iş biraz çetrefilli. Bence 215 TL ye sınırsız sosyal medyaya taşı geç

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Linki boşverin gelin bulvara ben anlatıyım size. Özelden yazın bana tarif edeyim

Referans ile geçebilirsin diye biliyorum ama o iş biraz çetrefilli. Bence 215 TL ye sınırsız sosyal medyaya taşı geç
İste hocam 2018 19 dan beri TT Üyesiyim pekte geçis yapmak istemiyorum ama bakalım
Bide ztn malesef 2 ay var bir cezasıda muhakkak vardır :/

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Ya hocam aslında aşımdan değil de sırf bizim komşunun enayi çocuğu 1.200tl dolandırıldığı için bana da haturalı almak istemiyor. Bunlar para tuzağıymış her ay ona para vericeğime ben sana ek paket alırım diyor ama ek pakette 1gb 180tl falan oldu yani adama olayı anlatamıyom.
Bence sen babanı al bayiye götür güzel bi anlatsınlar

İste hocam 2018 19 dan beri TT Üyesiyim pekte geçis yapmak istemiyorum ama bakalım
Bide ztn malesef 2 ay var bir cezasıda muhakkak vardır :/
Cezayı müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin. Kâr zarar oranını bir ölçün ona göre faydalanın siz kendiniz için en iyisini bilirsiniz

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Bence sen babanı al bayiye götür güzel bi anlatsınlar

Cezayı müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin. Kâr zarar oranını bir ölçün ona göre faydalanın siz kendiniz için en iyisini bilirsiniz
Bakalım hocam 2 ay daha var ona göre birsey yaparız

Bize aynı tarifenin bir benzerini 400tlye veriyor.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Mantıklı hocam şu konuyu babama göstereyim bayiden ttye de geçmek istiyordum zaten vodofoneu beğenmiyorum.
Babamda bana Vodafona geç diyor :D

Bende pek niyetli değilim 4 5 yıldır Türk Telekomdayım elbet indirim verirler diye düsünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,688
Üyeler
164,548
Son üye
oğuz595
Top Bottom