AGUMBA
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 866
- İsim
- Sercan GÖKALP
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bulunduğun bölgede çekiyorsa isabetli bir karar olur20 GB Vodafone kullanıyorum. 140TL caym bedeli ödeyip bugün geçmeyi düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen direkt bayiye git kardeşim ordan bilgi al ben gün içinde böyle çok bilmiş insanlarla zaten ziyadesinden fazla muhattap oluyorum. Yanlış anlama ama bir şeyleri konuşmadan önce iyi araştır düşün senin tavsiyenle benim tavsiyem arasında 2 katı fiyat farkı var nerdeyse. He bu arada TEKRAR EDİYORUM OPERATÖR BÖLGENİZDE ÇEKMİYORSA SIRF UCUZ DİYE GEÇİŞ YAPMAYINHangi paket o bana da atar mısın
30 gün varsa 1 gün daha bekle 29 gün kalsın hiç çıkmaz. Online taşıma yapma genelde sorun yaşanıyor. Ana bayilerden hap 15 dk maks sürer kartını alır gidersin 3 gün sonr aaktif olunca takarsınMobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekom
Türk Telekom mobil dünyasında bol internetli tarifelerden, son model akıllı telefonlara, herkes için bir şey var. Bu renkli dünyaya en uygun fiyatlarla sahip olun!bireysel.turktelekom.com.tr
Bu tarife altında hemen başvur yazmıyor.
Bayiye mi gitmemiz lazım şuan Vodafone da tam 30 günüm var 68tl cayma bedeli çıkıyor.
93+9,43=102,43 TL mi ödeyeceğim toplam numara taşırsam
Benim bahsettiğim numara taşımada ve yeni hat alımında geçerli TT paketleti. Bayilere yıldızlı günler kampanyalarını sorabilirsinNumara taşıma olsa anında geçerim
🔥İndirim - Vodafone Pay fırsatları
Vodafone pay hesabınıza yeni hat alırsanız 200 TL numara taşıyarak vodofone'lu olduysanız 100 TL nakit geliyor yanımda uygulamasında 3 soruluk bir anket var vodafone pay hakkında basit sorular soruyor limit belirleyebilir miyim evet belirleyebilirim gibi basit şeyler doğru bildiğiniz soru başı...forum.donanimarsivi.com
Son düzenleme: