Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
866
İsim
Sercan GÖKALP
20 GB Vodafone kullanıyorum. 140TL caym bedeli ödeyip bugün geçmeyi düşünüyorum.
Bulunduğun bölgede çekiyorsa isabetli bir karar olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi paket o bana da atar mısın
Sen direkt bayiye git kardeşim ordan bilgi al ben gün içinde böyle çok bilmiş insanlarla zaten ziyadesinden fazla muhattap oluyorum. Yanlış anlama ama bir şeyleri konuşmadan önce iyi araştır düşün senin tavsiyenle benim tavsiyem arasında 2 katı fiyat farkı var nerdeyse. He bu arada TEKRAR EDİYORUM OPERATÖR BÖLGENİZDE ÇEKMİYORSA SIRF UCUZ DİYE GEÇİŞ YAPMAYIN

Bu tarife altında hemen başvur yazmıyor.
Bayiye mi gitmemiz lazım şuan Vodafone da tam 30 günüm var 68tl cayma bedeli çıkıyor.
93+9,43=102,43 TL mi ödeyeceğim toplam numara taşırsam
30 gün varsa 1 gün daha bekle 29 gün kalsın hiç çıkmaz. Online taşıma yapma genelde sorun yaşanıyor. Ana bayilerden hap 15 dk maks sürer kartını alır gidersin 3 gün sonr aaktif olunca takarsın

Numara taşıma olsa anında geçerim

Benim bahsettiğim numara taşımada ve yeni hat alımında geçerli TT paketleti. Bayilere yıldızlı günler kampanyalarını sorabilirsin

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
maksi
Beyler 20-25 Ekim arası türk telelom yıldızlı günler kampanyası tekrar başladı sakın kaçırmayın en üst paket olan limitsiz sosyal pkaet 215 TL vergiler dahil. Twitter, fb, inst, yt sınırsız + 40 GB internet + 2 sene Tivibu go hediye. En üst paket bile 215 TL ise alt paket fiyatlarını siz düşünün... 10 gb 103 TL den başlıyor

Bilgiler tam göbekten beyler 😂 online taşımada çıkmaz büyük ihtimal bayilere gidin 15 dk da alın kartınızı yolunuza bakın
Sırf sana teşekkür etmek için hesap açtım reis. Allah senden razı olsun. Taşıma sürecinde olan hattım vardı, işlemi iptal ettim bu tarifeye geçeceğim. Eyvallah.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,822
İsim
Eren Yeager
Bu taahhütlü gibi mi yani şuan kullandığım kampanyayı iptal ettirip bunu kullanabiliyor muyum 1 yıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Cem
Vodafone 22gb 156 tl veriyor bana. Şubatta dolacak taahhüt

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
866
İsim
Sercan GÖKALP
Yeni hat alanamı bu paket
Hem yeni hat hem numara taşıma. Numara tşaıma +10 TL vergi. Yeni hat alana 12 ay 42 TL vergi yansıtılıyor

Bu taahhütlü gibi mi yani şuan kullandığım kampanyayı iptal ettirip bunu kullanabiliyor muyum 1 yıl
Faturalı hatların hepsi taahhütlü oluyor birkaç paket haricinde. Hali hazır TT abonesiysen git gel yapman lazım o da cayma bedelini kabul edersen

Vodafone 22gb 156 TL veriyor bana. Şubatta dolacak taahhüt
Cayma bedeline göre karar verebilirsin ama şunu düşün acaba Vodafone sana taahğt birisinde nekadarlık bir teklif yapar onu bilemiyoruz

Sırf sana teşekkür etmek için hesap açtım reis. Allah senden razı olsun. Taşıma sürecinde olan hattım vardı, işlemi iptal ettim bu tarifeye geçeceğim. Eyvallah.
Hahaha yav ne gerek vardı 😂 önemli değil ben istiyorum ki bu sıkıntılı günlerde eğer avantajlı bir şey varsa herkes faydalansın. İşini gördüyse ne mutlu

Son düzenleme:

KATİPv2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan E
Keşke türk telekom olmasaydım da yararlansaydım bu fırsattan.

Penguen

80+ Silver
Bimcell den bu tarifeye geçiş yok siz sadece faturasızdan faturalıya geçiş tarifelerinden yararlanabilirsiniz. 3 ay kalma işi diye bir şey yok. Olay şöyle eğer abone 3 ay içinde hat taşırma o kişinin işlemi sistemden siliniyor ve kendisine adet yazılmıyor. Hattı bimcell den x bir operatöre taşıyın 3 gün sonra taşının TT ye geçin ve kafanız rahat olsun. Bimcell zaten faturasız yani size bir cayma bedeli yansıtamazlar. Afedersiniz ama burda s*kmenin alemi yok o 3 ay kullanmak zorundasın olayı yalan kendisinden işlem düşmesin diye diyor.

Cayma bedeli izle bakın kafanıza yatarsa geçin ben Turkcell e 800 TL cayma ödeyip geçtim çünkü birsonraki taahhüt döneminde bana en az 500 çalardı turkcell

Malesef mevcut müşteriler yararlanamaz siz de yukarda belirttiğim gibi git gel yapın. Eğer cayma bedeliniz aşırı fazla değilse Turkcell veya Vodafone ye faturasız taşıyın. Numara taşınınca hemen gidip TT ye geri taşıyın 25 ekim son gün müşteri alımı için

Hali hazırda TT kullanıyorsan tarif ettiğim gibi git gel yapıp faydalanabilirsin

Kafana takılan bir şey olursa bana yazarsın özelden. Turkcell vodafone kampanya yaparken bize sürekli müşteri geliyor hattımı TT ye faturasız taşıyacağım diye. Git gel müşterisi bu oluyor işte. Bize taşıyor faturasız 3 gün sonra operatörüne geri gidiyor faturalı olarak
127 gün taahhüt gözüküyor, 650 TL civarı ücret çıkıyor. Bilemedim ya, çok da mantıklı tarifeler. 4 ay sonra bu benimki gibi 25-30 gb tarifeye 250 TL falan diyecekler muhtemelen yeni yıl zamlarıyla, yani aslında 650 yi ödemek de çok mantıksız değil.

oflee61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emirhan Akyazıcı
Çok sağol bugün geçtim. Faturam 3 aydır 500 lira civarındaydı. 560 cayma bedelini bile ödedim.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Bulunduğun bölgede çekiyorsa isabetli bir karar olur

Sen direkt bayiye git kardeşim ordan bilgi al ben gün içinde böyle çok bilmiş insanlarla zaten ziyadesinden fazla muhattap oluyorum. Yanlış anlama ama bir şeyleri konuşmadan önce iyi araştır düşün senin tavsiyenle benim tavsiyem arasında 2 katı fiyat farkı var nerdeyse. He bu arada TEKRAR EDİYORUM OPERATÖR BÖLGENİZDE ÇEKMİYORSA SIRF UCUZ DİYE GEÇİŞ YAPMAYIN

30 gün varsa 1 gün daha bekle 29 gün kalsın hiç çıkmaz. Online taşıma yapma genelde sorun yaşanıyor. Ana bayilerden hap 15 dk maks sürer kartını alır gidersin 3 gün sonr aaktif olunca takarsın

Benim bahsettiğim numara taşımada ve yeni hat alımında geçerli TT paketleti. Bayilere yıldızlı günler kampanyalarını sorabilirsin
Sakarya KYK'da kalıyorum. Hiç bir operatör çekmiyor :D
En azından sosyal medya ücretsiz olması büyük avantaj.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Ben vodofoneliyim çok memnun değilim ama babam faturalı hat almam sana falan diyor yine de ttye geçilir mi ?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
866
İsim
Sercan GÖKALP
127 gün taahhüt gözüküyor, 650 TL civarı ücret çıkıyor. Bilemedim ya, çok da mantıklı tarifeler. 4 ay sonra bu benimki gibi 25-30 gb tarifeye 250 TL falan diyecekler muhtemelen yeni yıl zamlarıyla, yani aslında 650 yi ödemek de çok mantıksız değil.
Ben sırf sınırsız sosyal medya paketini ileride diğer operatörlerden daha ucuza alabilmek için geçtim. Oturun iyi bir hesabınızı yapın öyle karar verin bence. Benim Turkcell devamım bir felaket olacağı için ben geçtim

Sakarya KYK'da kalıyorum. Hiç bir operatör çekmiyor :D
En azından sosyal medya ücretsiz olması büyük avantaj.
Lan sakın başka yere gitme gel hemen bulvara ben yapayım işlemlni bak başka yere gidersen seni bulurum çocuk 😂

Ben vodofoneliyim çok memnun değilim ama babam faturalı hat almam sana falan diyor yine de ttye geçilir mi ?
Babana iyi bir anlat olayı. Zaten sınırsız sosyal medya +40 GB paket alırsan aşım yapma gibi bir olay imkansız. Eğer yaparsan da adam seni hortumla dövse yeridir kardeşim

cayma bedeli 130 TL civarı aslında hiçbir şey değil. Fakat gel git yapmaya süre yetişir mi onu kestiremiyorum
Bugün yapsan yetişir. 25 i gün içinde taşıma yaparsın rahat

cayma bedeli 130 TL civarı aslında hiçbir şey değil. Fakat gel git yapmaya süre yetişir mi onu kestiremiyorum
Bugün yapsan yetişir. 25 i gün içinde taşıma yaparsın rahat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,815
Üyeler
165,735
Son üye
yekeles4
Top Bottom