Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
EFEKAN SARIKAYA

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Sercan GÖKALP
önceden türk telekom kullanıyordum ama çok çekmiyordu aynı sorunu yaşarım diye korkuyorum hala o internet sorunu devam ediyor mu?
Aynı şeyi bizim köydeki abi de söyledi hiç bulaşma dedi ama o 5 sene önce kullanıyordu. Ben de kendimi ateşe atıp denedim Allah'tan sinyla çalışması yapmışlar da çekiyor. Bir etrafına sor bakalım kullanan var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni hat galiba
İkisi için de geçerli. Yeni hat hemen aktif olur ama 12 ay 42 TL vergi yansır. Numara taşıma 3 günde gerçekleşir ama 10 TL vergi yansır

• Beğen
Reaksiyonlar: john

İceWolf

80+ Silver
Aynı şeyi bizim köydeki abi de söyledi hiç bulaşma dedi ama o 5 sene önce kullanıyordu. Ben de kendimi ateşe atıp denedim Allah'tan sinyla çalışması yapmışlar da çekiyor. Bir etrafına sor bakalım kullanan var mı

İkisi için de geçerli. Yeni hat hemen aktif olur ama 12 ay 42 TL vergi yansır. Numara taşıma 3 günde gerçekleşir ama 10 TL vergi yansır
1 hafta oldu Vodafone geçmiştim. 100tl opet hediyesini 1 haftadır arıyorum daha veremediler. TT ye geçsem mantıklı olurmuki

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Sercan GÖKALP
1 hafta oldu Vodafone geçmiştim. 100tl opet hediyesini 1 haftadır arıyorum daha veremediler. TT ye geçsem mantıklı olurmuki
Vodafone benim şehrimde çok sıkıntılı ya o yüzden burda en çok ordan taşıyorlar. Yani bir bak sizin orda nasıl çekiyor mu sor insanlara ona göre ihtiyacını karşılayan bir pakete geçebilirsin. Geçersen prime tariflerden birine geç hem prime avantajlardan yararlanırsın marka indirimleri falan oluyor

Usta çok teşekkürler direk yeni hat çıkarttım hem kendi üstüme gemde çok iyi tarifeli. İyi günler :)
Elbet bir gün ya hattı üstüne alacaktın ya yeni numara alacaktın iyi oldu. Hayrını gör güzel günlerde kullan

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tecrübemle konuşuyorum bana gelmiş boş yapmışsın diyor, izmir'in göbeğinde yaşıyorum belirttiğim sorunu 200 küsür ona vereceğime 100 daha koyar Turkcell'e geçerim. Bu eleman satış yetkilisi filan sanırım, bana hiç mantıklı gelmedi bu durum

İlgilenler için kullandığım paket:

100₺ daha veririm dediğin burdaki paketin yarı ücreti. Sen bu matematik bu zeka ile bu yaşa iyi gelmişsin, ama çok sürmez dikkatli ol. Bu konuda da niye bu kadar kudurdun, ona da anlam veremedim. Neyse muteledim.

TT ve Turkcell TR'deki en iyi çeken operatördür. Fakat Turkcell'in yediği nanelerden ve aşırı fiyatlanmadan birçok kişinin de kullanmak istemediği göz önüne almak lazım. Bu bağlamda şu an F/P operatör TT denilebilir.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
abuzittin
Tecrübemle konuşuyorum bana gelmiş boş yapmışsın diyor, izmir'in göbeğinde yaşıyorum belirttiğim sorunu 200 küsür ona vereceğime 100 daha koyar Turkcell'e geçerim. Bu eleman satış yetkilisi filan sanırım, bana hiç mantıklı gelmedi bu durum

İlgilenler için kullandığım paket:

ben turkcell de bu paketi kullanıyordum. 205 tllik pakete geçtim bugün.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
20 GB Vodafone kullanıyorum. 140TL caym bedeli ödeyip bugün geçmeyi düşünüyorum.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Sercan GÖKALP
100₺ daha veririm dediğin burdaki paketin yarı ücreti. Sen bu matematik bu zeka ile bu yaşa iyi gelmişsin, ama çok sürmez dikkatli ol. Bu konuda da niye bu kadar kudurdun, ona da anlam veremedim. Neyse muteledim.

TT ve Turkcell TR'deki en iyi çeken operatördür. Fakat Turkcell'in yediği nanelerden ve aşırı fiyatlanmadan birçok kişinin de kullanmak istemediği göz önüne almak lazım. Bu bağlamda şu an F/P operatör TT denilebilir.
Yani boşa fanboyluk yapmanın anlamı yok ben dükkana gelene bile abi sizin orda çekmiyorsa geçmenin bir anlamı yok diyorum. Bir de arkadaşlar şunu göz önüne alın TT mobil piyasada birkaç senedir var 10 sene bile değil nerdeyse ama Turkcell 90 lu yıllardan beri piyasada ve şu an piyasa pazar payında TT ve Turkcell arasında yüzde birkaç fark var emçn olun 5 seneye TT piyasa pazar lideri olacak çünkü deli gibi sinyal çalışması yapıyorlar. Biz burda hiçbir markayı kötülemiyoruz sadece iyiye iyi kötüye kötü diyoruz

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay

Bu tarife altında hemen başvur yazmıyor.
Bayiye mi gitmemiz lazım şuan Vodafone da tam 30 günüm var 68tl cayma bedeli çıkıyor.
93+9,43=102,43 tl mi ödeyeceğim toplam numara taşırsam

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Numara taşıma olsa anında geçerim

İceWolf

80+ Silver
Numara taşıma olsa anında geçerim

Yeni hat alanamı bu paket

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,732
Üyeler
164,369
Son üye