Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Sercan GÖKALP
Hocam şimdi cayma bedeline baktım 252₺ çıkıyor, şimdi en hızlı hangi firmaya taşıyıp geri tt ye geçmeliyim ve geçtiğim firmada faturasız da durmalıyım değil mi
Sen Türk Telekom mu kullanıyordun şu an

Beyler 20-25 Ekim arası türk telelom yıldızlı günler kampanyası tekrar başladı sakın kaçırmayın en üst paket olan limitsiz sosyal pkaet 215 TL vergiler dahil. Twitter, fb, inst, yt sınırsız + 40 GB internet + 2 sene Tivibu go hediye. En üst paket bile 215 TL ise alt paket fiyatlarını siz düşünün... 10 gb 103 TL den başlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgiler tam göbekten beyler 😂 online taşımada çıkmaz büyük ihtimal bayilere gidin 15 dk da alın kartınızı yolunuza bakın
Sakın arkadaşlar, sakın... For example: 30 gb internetiniz var ama internet çekmediği veya yavaş çektiği için her ay int kullanımınız 10 gb ı geçmiyor, ay sonunda fatura ücreti yine aynı. TURKCELL candır.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Sercan GÖKALP
Tamam herhangi bir operatöre faturasız olarak taşı hattını. 3 gün içinde hattın taşınacak. Taşındığı zaman faturasız hat aktif olduğu gibi gidip TT ye taşı geri

Sakın arkadaşlar, sakın... For example: 30 gb internetiniz var ama internet çekmediği veya yavaş çektiği için her ay int kullanımınız 10 gb ı geçmiyor, ay sonunda fatura ücreti yine aynı. TURKCELL candır.
Birader senin orda çekmiyor diye hiçbir yerde çekmiyor değil bu 😂 benim şehrinde heryerde hem Turkcell hem TT çekiyor. Daha bir yavaşlığını görmedim hiçbir canlı yayında donma görmedim. Kusura bakma ama biraz boş yapmışsın. Senin orda Turkcell çekiyorsa tabikide onu kullanacaksın sırf ucuz diye çekmeyen bir operatörü kullanmak anca o kişinin süper zekasının ürünüdür

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,254
İsim
Emre siyah
şimdi Turkcelliyim buna geçebiliyor muyum? ücreti var mıdır? numaramı değiştirmek zorunda mıyım?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Sercan GÖKALP
şimdi Turkcelliyim buna geçebiliyor muyum? ücreti var mıdır? numaramı değiştirmek zorunda mıyım?
Yok kardeşim numaran aynı kalıyor numara taşımalarda. Turkcell de cayma bedelin yoksa veya ben cayma bedelini kabul ediyorum diyorsan geçebilirsin

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,254
İsim
Emre siyah
Yok kardeşim numaran aynı kalıyor numara taşımalarda. Turkcell de cayma bedelin yoksa veya ben cayma bedelini kabul ediyorum diyorsan geçebilirsin
faturalı değil zaten hattım kafama estikçe paket yüklüyordum.

Tamam herhangi bir operatöre faturasız olarak taşı hattını. 3 gün içinde hattın taşınacak. Taşındığı zaman faturasız hat aktif olduğu gibi gidip TT ye taşı geri

Birader senin orda çekmiyor diye hiçbir yerde çekmiyor değil bu 😂 benim şehrinde heryerde hem Turkcell hem TT çekiyor. Daha bir yavaşlığını görmedim hiçbir canlı yayında donma görmedim. Kusura bakma ama biraz boş yapmışsın. Senin orda Turkcell çekiyorsa tabikide onu kullanacaksın sırf ucuz diye çekmeyen bir operatörü kullanmak anca o kişinin süper zekasının ürünüdür
Tecrübemle konuşuyorum bana gelmiş boş yapmışsın diyor, izmir'in göbeğinde yaşıyorum belirttiğim sorunu 200 küsür ona vereceğime 100 daha koyar Turkcell'e geçerim. Bu eleman satış yetkilisi filan sanırım, bana hiç mantıklı gelmedi bu durum

İlgilenler için kullandığım paket:

Son düzenleme:

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Kaira Bilgic
Beyler 20-25 Ekim arası türk telelom yıldızlı günler kampanyası tekrar başladı sakın kaçırmayın en üst paket olan limitsiz sosyal pkaet 215 TL vergiler dahil. Twitter, fb, inst, yt sınırsız + 40 GB internet + 2 sene Tivibu go hediye. En üst paket bile 215 TL ise alt paket fiyatlarını siz düşünün... 10 gb 103 TL den başlıyor

Bilgiler tam göbekten beyler 😂 online taşımada çıkmaz büyük ihtimal bayilere gidin 15 dk da alın kartınızı yolunuza bakın
önceden türk telekom kullanıyordum ama çok çekmiyordu aynı sorunu yaşarım diye korkuyorum hala o internet sorunu devam ediyor mu?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Turkcellde son 49 gün kaldı taahhütümün bitmesine direkt gidip şuan numaramı taşıyabilir miyim ? Çok cayma bedeli yansımaz diye düşünüyorum.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Sercan GÖKALP
Tecrübemle konuşuyorum bana gelmiş boş yapmışsın diyor, izmir'in göbeğinde yaşıyorum belirttiğim sorunu 200 küsür ona vereceğime 100 daha koyar Turkcell'e geçerim. Bu eleman satış yetkilisi filan sanırım, bana hiç mantıklı gelmedi bu durum

İlgilenler için kullandığım paket:

Kardeşim burda benim yönlendirdiği hiçkimseden benim bir kazancım yok bunu aklına sok bikere. İkinci olarka evet boş yapıyorsun çünkü 1. Si herkes İzmir'in göbeğinde yaşamıyor yani herkes senşnle aynı sorunu yaşamıyor.
2. Olarak ta sen 300 ödeyecek durumda olabilirsin ama herkes bu durumda değil ve eğer yaşadıkları yerde TT çekiyorsa senin gibi 300 vermek yerine 200 TL den yararlanıp birsonraki raahüt döneminde daha uygun tarife almayı garantilemek isteyebilirler. Yani sen muhtemelen bidahaki taahhüt döneminde bana sorarsan en az 450-500 gibi bir tarife ile karşılacakken bu insanlar her zmaan senden 150-200 TL az ödeyecek. Sen istediğin hattı kullanabilirsin ama sırf senin orda çekmiyor diye çöp muamelesi yapamazsın. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben sadece kendi hattımı bile nerdeyse 10 yıl Turkcell de kullandım ve BENİM KULLANDIĞIM YERDE İKİSİDE AYNI HIZLARI VERİYOR YANİ BENİM ORDA BEN KULLANABİLİRİM AMA SENİN ORDA ÇEKMİYORSA KULLANMA GÜZEL KARDEŞİM 😂

Turkcellde son 49 gün kaldı taahhütümün bitmesine direkt gidip şuan numaramı taşıyabilir miyim ? Çok cayma bedeli yansımaz diye düşünüyorum.
Çok çıkmaz kardeşim bence

Top Bottom