Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Müdürlük yapabilir diye biliyorum bir bak olmadı ana bayilerden birine git. Hani büyük türk Telekom mağazaları varya onalsra git alt bayilere küçük dükkanlara gitme onların ne yaptığı belli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana sorarsan alabirlceğin en yüksek paketi al ki sonraki taahhüt dönemim için elin okadar güçlü olsun. Bana 20 GB yeter kafasıyla bakma. Bu ekonomide aylık 200 TL bana koymaz kafasıyla bak ki sonraki taahhüt döneminde sjnırsız sosyal medya tarifesini sana 300 e verirlerse f/p oranı bozulmasın

Normalde bu sınırsız tarife 505 TL ama arada bir TT yıldızlı günler kampanyası açıyor bunu kaçırmamak laızm
reis dediğin çok doğru ama ben daha 20 gb ı zor bitiyorum cidden ama 25gb da 150tl onu düşünüyorum şuan. 12 aylık farkı 200tl

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Sercan GÖKALP
Yok işte hocam 215 TL veremem ben. Hani verebilsem yine geçmem büyük ihtimal 40 GB çok. Şu an 20 küsür GB ım var aylık kalıyor baya ay sonunda.
Tamam işte siz gidin bayiye diyin ki durum böyleyken böyle ben şimdi bimcell deyim Vodafone ye gidip gelsem sorun olur mu diyin orda tarifelere de bakın kafanıza yatana geçin sizin için hangisi uygınsa

reis dediğin çok doğru ama ben daha 20 gb ı zor bitiyorum cidden ama 25gb da 150tl onu düşünüyorum şuan. 12 aylık farkı 200tl
En az 25 GB yada 25 GB + 5gb sosyal medya olanı al aralarında çok fark yok

Paket içeriğine çok bakma. En fazla nrkada rödesrm bana koymaz diye bak zaten alabileceğin en yükseği almış olacaksın o da sana her türlü yeter

• Beğen
Reaksiyonlar: john

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Tamam işte siz gidin bayiye diyin ki durum böyleyken böyle ben şimdi bimcell deyim Vodafone ye gidip gelsem sorun olur mu diyin orda tarifelere de bakın kafanıza yatana geçin sizin için hangisi uygınsa

En az 25 GB yada 25 GB + 5gb sosyal medya olanı al aralarında çok fark yok

Paket içeriğine çok bakma. En fazla nrkada rödesrm bana koymaz diye bak zaten alabileceğin en yükseği almış olacaksın o da sana her türlü yeter
anladım peki internetten nasıl başvuruyoruz bilginiz var mı ?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Sercan GÖKALP
anladım peki internetten nasıl başvuruyoruz bilginiz var mı ?
Bilmiyorum ve önermem de çünkü bize çok insan geliyor online den taşıma yapmış ama kart gelmrmiş yada eksik evrak kalmış falan filan. En garanti yol bir ana bayiye gidip yapmak

• Beğen
Reaksiyonlar: john

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Bilmiyorum ve önermem de çünkü bize çok insan geliyor online den taşıma yapmış ama kart gelmrmiş yada eksik evrak kalmış falan filan. En garanti yol bir ana bayiye gidip yapmak
anladım teşekkür ederim yarın bi uğrayayım.

xGMx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
HAKAN A
Kral hiç tt kullanmadım çevremdede kullanan yok istanbulda çekme sorunu yaşanmaz heralde

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,070
İsim
Lokman Doğan
ben şu an türk telekomdayım tahahütlü paketim var bunlara geçebiliyor muyum

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Sercan GÖKALP
anladım teşekkür ederim yarın bi uğrayayım.
Önemli değil maksat bu zor zamanlarda insanların işi görülsün

Kral hiç tt kullanmadım çevremdede kullanan yok istanbulda çekme sorunu yaşanmaz heralde
Valla enişte sokaktan çevir bikaç kişiyi sor anca öyle 😂 bence çeker ama ya ben Sakarya'da köyde yaşıyorum burda çekiyor mesela orda da çeker herhalde

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63

en büyük paket buymus galiba
Bilgisi olan varsa yazabilir mi sadece online mı yoksa bayiden de oluyor mu yarın gideceğim de ayrıca yarın cumartesi kapalı değildir değil mi

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Sercan GÖKALP
ben şu an türk telekomdayım tahahütlü paketim var bunlara geçebiliyor muyum
Malesef... Cauma bedelin çok değilse yuakrıda anlattığım gibi git gel yapabilirsin. Başka operatöre faturasız geçersin Vodafone yada Turkcell e. 3 gün sonra hat açılınca TT ye geri dönersin

Bilgisi olan varsa yazabilir mi sadece online mı yoksa bayiden de oluyor mu yarın gideceğim de ayrıca yarın cumartesi kapalı değildir değil mi
Kardeşim yukarıda çok yazdım ama yinede yazayım. Online özel değil online den yapmayın sorun yaşayabilirsiniz. Bayiler cumartesi açıklar gidip yapabilirsin

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,070
İsim
Lokman Doğan
Malesef... Cauma bedelin çok değilse yuakrıda anlattığım gibi git gel yapabilirsin. Başka operatöre faturasız geçersin Vodafone yada Turkcell e. 3 gün sonra hat açılınca TT ye geri dönersin
25 ine kadarsa hiç uğraşamam araya hafta sonuda giriyor

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Sercan GÖKALP
25 ine kadarsa hiç uğraşamam araya hafta sonuda giriyor
Ozaman normalden devma edersin kardeşim. Sadece yarın gidip bir operatöre faturasız geçecek. 3 gün sonra da TT ye geri geçeceksin bukadar. Bayiler hafta sonları açıklar

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Ozaman normalden devma edersin kardeşim. Sadece yarın gidip bir operatöre faturasız geçecek. 3 gün sonra da TT ye geri geçeceksin bukadar. Bayiler hafta sonları açıklar
yarın gidip herhangi bir bayiden geçebilir miyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,737
Üyeler
164,369
Son üye