Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Sercan GÖKALP
Hayır. Bu bilgi Vodafone blogda yazıyor.
Alıntıyı görüntüle
Siz faturalı değilsiniz dikkat ederseniz orda faturlaı için cayma bedelinden bahsediyor. 3 ay kalma diye bir zorunluluk yok siz faturarızsınız herhangi bir sorun olmaz inanmıyorsanız yarın bayiye gidin sorun. Ben bugüne kadar daha hiç sorun yaşamadım bu işlemde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam türk telekomun sitesinde kurumsal müşteriler için geçerli yazıyor.
Değil kardeşim ayrıca işlemi online değil bayiden yapın sorun yaşamayın sonra

85 TL'ye 15gb her yöne dk sms kullanıyorum müşteri hizmetlerini aradığımda geçebilirmiyim direk?
Hali hazırda TT müşteriler buna geçemez anca git gel yapman lazım. Kampanya yeni hat ve numara taşıma için geçerli

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
bu kampanya ne zaman kadar geçeli ?

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Hocam son bir soru daha bizim burada ttelekomun müdürlüğü var bir de mahallelerde bayiler var. Müdürlüğe mi gitmek lazım yoksa bayiler olur mu?

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Ayın 25 i son gün. 25 i gün içinde katılabilirsin 26 sında katılamazsın
teşekkür ederim vodofone cayma bedeli 140 lira ödeyip geçeceğim çok iyi fırsat çünkü 20gb 133lira

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
abuzittin
yarın sabah geçeyim ben buna. teşekkürler. turkcell e taahhütsüz 315 ödüyodum

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Sercan GÖKALP
Hocam son bir soru daha bizim burada ttelekomun müdürlüğü var bir de mahallelerde bayiler var. Müdürlüğe mi gitmek lazım yoksa bayiler olur mu?
Müdürlük yapabilir diye biliyorum bir bak olmadı ana bayilerden birine git. Hani büyük türk Telekom mağazaları varya onalsra git alt bayilere küçük dükkanlara gitme onların ne yaptığı belli değil

teşekkür ederim vodofone cayma bedeli 140 lira ödeyip geçeceğim çok iyi fırsat çünkü 20gb 133lira
Bana sorarsan alabirlceğin en yüksek paketi al ki sonraki taahhüt dönemim için elin okadar güçlü olsun. Bana 20 GB yeter kafasıyla bakma. Bu ekonomide aylık 200 TL bana koymaz kafasıyla bak ki sonraki taahhüt döneminde sjnırsız sosyal medya tarifesini sana 300 e verirlerse f/p oranı bozulmasın

yarın sabah geçeyim ben buna. teşekkürler. turkcell e taahhütsüz 315 ödüyodum
Normalde bu sınırsız tarife 505 TL ama arada bir TT yıldızlı günler kampanyası açıyor bunu kaçırmamak laızm

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sana özel müdürü aradım sordum. İstersen faturasız olarak her ay operatör değiştirebilirsin 3 ay kuralı diye bir şey yok
Hocam öyleyse şu an aşağıdaki tarifeye geçeceğim, sorun olmaz dimi? Her sitede faturasız faturalı farketmez 90 gün beklenilmesi şartı var diyor.
1697832057201.png

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Sercan GÖKALP

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Hali hazırda TT müşterisi olanlar bu paketten yararlanamaz. Paket sadece numara taşıma ve yeni hat için geçerli. Pttcell, bimcell, teknosacell gibi TT altyapısı kullananlar da faydalanamaz. Senin yağıcağın şu bak harfi harfine anlatıyorum.

1) Vodafone veya Turkcell e faturasız olarak taşı. Hat 3 gün içinde taşınıp aktif olacak.
2) Hat aktif olunca tekrar TT ana bayilerinden birine gidip ben yıldızlı günler tarifesine geçmek istiyorum diyip sınırsız sosyal medya tarifesini soracaksın.

Şuna dikkat et şimdi sen yarın hattını x operatörüne faturasız taşırsan o maksimum 3 gün içinde taşınacak. 3 günde taşındı desek ayın 24 ü en geç 25 inde bu kampanyaya katılmış olman lazım çünkü 25 i üye alımı için son gün. Birdaha bu kampanya nezaman gelir Allah bilir.

Size tam olarka şunu dediler dimi " 3 ay boyunca başka operatöre geçemezsiniz. Geçerseniz ceza yansır" bunu dedilerse Y-A-L-A-N. Yarın gidip x operatöre faturasız geçip 3 gün sonra tekrar TT faturalıya geçebilirsiniz. Faturasız hatlarda herhangi bir ay miktarı kadar kalmak zorunlu değil. Size hiçbir türlü ceza yansıyamaz. Adı üstünde faturasız bu sizin herhangi bir nedenden dolayı taahhütünüz yok ve taahhütsüz bir şeye kimse ceza yansıtamaz çünkü yansıtılabilecek bir araç yok
Hocam şimdi oturdu teşekkürler. Ancak benim nedense tüm hat taşımalarım en az 1 hafta sürüyor. Kesin 3 günde geçiş olur mu acaba vodafone'a geçsem. Geçişi bayii'den mi yapmalıyım online mı ?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bakın hattınızı TT ye geri taşıyacaksınız. Vodafone faturasız geçip sonra TT faturalıya geçeceksiniz
Yok işte hocam 215 TL veremem ben. Hani verebilsem yine geçmem büyük ihtimal 40 GB çok. Şu an 20 küsür GB ım var aylık kalıyor baya ay sonunda.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Sercan GÖKALP
Hocam şimdi oturdu teşekkürler. Ancak benim nedense tüm hat taşımalarım en az 1 hafta sürüyor. Kesin 3 günde geçiş olur mu acaba vodafone'a geçsem. Geçişi bayii'den mi yapmalıyım online mı ?
Geçişler bizde en fazla 3 günde oluyor. Genelde 2. Günde taşınıyor. Bayiden yap en hızlı yolu bayiden yapmak online sıkıntı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,732
Üyeler
164,369
Son üye
Masteries
Top Bottom