Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Numara taşımaya mı yoksa sadece yeni hat alımına özel mi?
İkisi için de geçerli ama şöyle bir şey var numara taşımada o fiyata 10 tl ekliyorsunuz. Yeni hat alımında 42 TL 1 sene boyunca ek ödüyorsunuz. 42 TL komple vergi bu arada. Faturasız hatlarda 450 TL sizden nakit veya kartla alınır faturalıda 42 TL 12 ay faturaya yansır. Numara taşımada 10 tl ekleyin yeni hatta 42 TL ekleyin. Numara taşıma 3 gündenaktif olur yeni hat hemen aktif olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüm paketlerde sınırs8z sosyal medya olayı var mı?
Malesef sadece en üst pakette var. Normalde o paketin fiyatı 505 TL

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Faturalı mevcut müşteriyim faydalanabiliyor muyum? 40 gün kaldı taahhüt bitimine
TT net mevcut müşteriyseniz olmaz faydalanamazsınız. Size tavsiyem 40 günlük cayma bedelini göze alıp herhangi bir operatöre faturasız numara taşıyın hat açıldığı gün gidin bir TT bayisine numarayı TT ye taşıyın. Size faturasız numara taşıdığınız da 3 ay kullanmak zorundasınız falan derlerse dışınızdan tamam içinizden yav he diyin çünkü yalan. Yada numaranız çok öneöli değilse yeni hat alın

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İkisi için de geçerli ama şöyle bir şey var numara taşımada o fiyata 10 TL ekliyorsunuz. Yeni hat alımında 42 TL 1 sene boyunca ek ödüyorsunuz. 42 TL komple vergi bu arada. Faturasız hatlarda 450 TL sizden nakit veya kartla alınır faturalıda 42 TL 12 ay faturaya yansır. Numara taşımada 10 TL ekleyin yeni hatta 42 TL ekleyin. Numara taşıma 3 gündenaktif olur yeni hat hemen aktif olur.

Ben BİMcell'deyim şu an. Yeni geçtim sayılır. 2 ay sonra falan geçiş sağlayabilirim.

Uğur Karabulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Uğur Karabulut
İkisi için de geçerli ama şöyle bir şey var numara taşımada o fiyata 10 TL ekliyorsunuz. Yeni hat alımında 42 TL 1 sene boyunca ek ödüyorsunuz. 42 TL komple vergi bu arada. Faturasız hatlarda 450 TL sizden nakit veya kartla alınır faturalıda 42 TL 12 ay faturaya yansır. Numara taşımada 10 TL ekleyin yeni hatta 42 TL ekleyin. Numara taşıma 3 gündenaktif olur yeni hat hemen aktif olur.

Daha eylülde taahhüt yeniledim ben bakarken böyle indirimler yoktu vodafoneda da 16 gb 107 tl şansım yok yeminle

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,334
İsim
Kadir
TT net mevcut müşteriyseniz olmaz faydalanamazsınız. Size tavsiyem 40 günlük cayma bedelini göze alıp herhangi bir operatöre faturasız numara taşıyın hat açıldığı gün gidin bir TT bayisine numarayı TT ye taşıyın. Size faturasız numara taşıdığınız da 3 ay kullanmak zorundasınız falan derlerse dışınızdan tamam içinizden yav he diyin çünkü yalan. Yada numaranız çok öneöli değilse yeni hat alın
teşekkürler

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Daha yeni bugün vodafone a geçtim be
Hiçbir sorun olmaz ilk 1 ay nerdeyse hiç taahhüt cezası çıkmaz. Hat şu an taşıma sürecinde ise taşıma tamamlanıp aktif olunca TT ye geçebilirsiniz. Taşıma tamamlandıysa Vodafone uygulamasından tarife ve pakwtlerim kısmından taahütlerim kısmına girin nekadar cayma bedeli var öğrenirsiniz çok değilse ki çok olmayacaktır ilk ay olduğu için geçersiniz

Ben bayide böyle hizmet vermedim bu gün be 😂 böyle kampanya gelince şevke geliyorum diğer günler cenaze evinde gibiyim

burak9956

80+ Bronze
Hiçbir sorun olmaz ilk 1 ay nerdeyse hiç taahhüt cezası çıkmaz. Hat şu an taşıma sürecinde ise taşıma tamamlanıp aktif olunca TT ye geçebilirsiniz. Taşıma tamamlandıysa Vodafone uygulamasından tarife ve pakwtlerim kısmından taahütlerim kısmına girin nekadar cayma bedeli var öğrenirsiniz çok değilse ki çok olmayacaktır ilk ay olduğu için geçersiniz

Ben bayide böyle hizmet vermedim bu gün be 😂 böyle kampanya gelince şevke geliyorum diğer günler cenaze evinde gibiyim
Bakacağım teşekkürler

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Çok internet kullanmıyorum dışarda 10gb olanı alsam fiyat olarak avantajlımı tahhütüm yarın doluyor

Penguen

80+ Silver
Bana da en az 30 GB internetli paket lazım ama zaten Türk telekomluyum. Bayilerde var mı böyle güzel bi tarife. Yoksa gitmeye gerek yok çünkü gidişim en az 1 saat.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Ben BİMcell'deyim şu an. Yeni geçtim sayılır. 2 ay sonra falan geçiş sağlayabilirim.
Bimcell den bu tarifeye geçiş yok siz sadece faturasızdan faturalıya geçiş tarifelerinden yararlanabilirsiniz. 3 ay kalma işi diye bir şey yok. Olay şöyle eğer abone 3 ay içinde hat taşırma o kişinin işlemi sistemden siliniyor ve kendisine adet yazılmıyor. Hattı bimcell den x bir operatöre taşıyın 3 gün sonra taşının TT ye geçin ve kafanız rahat olsun. Bimcell zaten faturasız yani size bir cayma bedeli yansıtamazlar. Afedersiniz ama burda s*kmenin alemi yok o 3 ay kullanmak zorundasın olayı yalan kendisinden işlem düşmesin diye diyor.

Daha eylülde taahhüt yeniledim ben bakarken böyle indirimler yoktu vodafoneda da 16 gb 107 TL şansım yok yeminle
Cayma bedeli izle bakın kafanıza yatarsa geçin ben Turkcell e 800 TL cayma ödeyip geçtim çünkü birsonraki taahhüt döneminde bana en az 500 çalardı turkcell

Bana da en az 30 GB internetli paket lazım ama zaten Türk telekomluyum. Bayilerde var mı böyle güzel bi tarife. Yoksa gitmeye gerek yok çünkü gidişim en az 1 saat.
Malesef mevcut müşteriler yararlanamaz siz de yukarda belirttiğim gibi git gel yapın. Eğer cayma bedeliniz aşırı fazla değilse Turkcell veya Vodafone ye faturasız taşıyın. Numara taşınınca hemen gidip TT ye geri taşıyın 25 ekim son gün müşteri alımı için

Çok internet kullanmıyorum dışarda 10gb olanı alsam fiyat olarak avantajlımı tahhütüm yarın doluyor
Hali hazırda TT kullanıyorsan tarif ettiğim gibi git gel yapıp faydalanabilirsin

Bakacağım teşekkürler
Kafana takılan bir şey olursa bana yazarsın özelden. Turkcell vodafone kampanya yaparken bize sürekli müşteri geliyor hattımı TT ye faturasız taşıyacağım diye. Git gel müşterisi bu oluyor işte. Bize taşıyor faturasız 3 gün sonra operatörüne geri gidiyor faturalı olarak

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Türk Telekom tahattüt bitmesine 2 ay var geçebilir miyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular