Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Sercan GÖKALP
Mantıklı hocam şu konuyu babama göstereyim bayiden ttye de geçmek istiyordum zaten vodofoneu beğenmiyorum.
Tamamdır hadi bakalım özgürlüğün için savaş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Söyle bir tarifede buldum biz bi 5 6 ay önce tv almıstık MediaMarktan bana bu tarife mantıklı geldi Hemde Prime Tarifi imis.
Ben bunu hiç görmedim konu hakkınd abir şey diyemem

Son düzenleme:

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bulunduğun bölgede çekiyorsa isabetli bir karar olur

Sen direkt bayiye git kardeşim ordan bilgi al ben gün içinde böyle çok bilmiş insanlarla zaten ziyadesinden fazla muhattap oluyorum. Yanlış anlama ama bir şeyleri konuşmadan önce iyi araştır düşün senin tavsiyenle benim tavsiyem arasında 2 katı fiyat farkı var nerdeyse. He bu arada TEKRAR EDİYORUM OPERATÖR BÖLGENİZDE ÇEKMİYORSA SIRF UCUZ DİYE GEÇİŞ YAPMAYIN

30 gün varsa 1 gün daha bekle 29 gün kalsın hiç çıkmaz. Online taşıma yapma genelde sorun yaşanıyor. Ana bayilerden hap 15 dk maks sürer kartını alır gidersin 3 gün sonr aaktif olunca takarsın

Benim bahsettiğim numara taşımada ve yeni hat alımında geçerli TT paketleti. Bayilere yıldızlı günler kampanyalarını sorabilirsin
Ben vodofone'dan hiç memnun kalmadım hocam dediğiniz gibi numara taşıma oluyorsa bugün bir bayiye uğrayıp sorarım vodofone cayma bedeli ücretini öğreneyimde

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Sercan GÖKALP
Ben vodofone'dan hiç memnun kalmadım hocam dediğiniz gibi numara taşıma oluyorsa bugün bir bayiye uğrayıp sorarım vodofone cayma bedeli ücretini öğreneyimde
Benim de gözlemlediğim kadarıyla en sorunlu operatör Vodafone

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Tamamdır hadi bakalım özgürlüğün için savaş
Bu adamdaki cimrilik beni infilak ettirtecek en son adama diyorum neymiş bunlar her ay seni bağlamak içinmiş lan zaten benim HER AY internete ihtiyacım var sen neyini anlamıyon adam illa hakaret ettirtmek için uğraştırıyor kolay sinirlendiğim için ağzımdan bir şey kaçıyor sonra olay kopuyor zaten ama artık kararımı verdim her ay buna vodofoneun faturasız dandik pahalı paketlerini aldıracağım. Adamın parasını düşündükçe biz enayi yerine koyuluyoz.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Sercan GÖKALP
Bu adamdaki cimrilik beni infilak ettirtecek en son adama diyorum neymiş bunlar her ay seni bağlamak içinmiş lan zaten benim HER AY internete ihtiyacım var sen neyini anlamıyon adam illa hakaret ettirtmek için uğraştırıyor kolay sinirlendiğim için ağzımdan bir şey kaçıyor sonra olay kopuyor zaten ama artık kararımı verdim her ay buna vodofoneun faturasız dandik pahalı paketlerini aldıracağım. Adamın parasını düşündükçe biz enayi yerine koyuluyoz.
18 üstü isen kendine hat alabilirsin. Evet haklısın yaşlılarla uğraşmak zor ama şu an faturasız tarifeler aşırı yüksek. 1000 dk 1000 sms 3 gb internet 190 tl

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
18 üstü isen kendine hat alabilirsin. Evet haklısın yaşlılarla uğraşmak zor ama şu an faturasız tarifeler aşırı yüksek. 1000 dk 1000 sms 3 gb internet 190 TL
Gel de sen anlat hocam harçlığımdan kes falan diyorum yine şey etmiyor en iyisi 1gba 180tl verdirtmek tahminen 2 ay kazıklanınca anlar gibi

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Sercan GÖKALP
Gel de sen anlat hocam harçlığımdan kes falan diyorum yine şey etmiyor en iyisi 1gba 180tl verdirtmek tahminen 2 ay kazıklanınca anlar gibi
Kardeşim Allah kolaylık versin

fufuker1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
fufuker1 development
Şu anda turktelekomun 20gb tarifesini 144tl ye kullanıyorum, bu konudaki tarifeye gecme hakkım var mı, eğer varsa değer mi?

KATİPv2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan E
neden memnun kalmadınız hocam? türk telekom olduğum için bu fırsattan yararlanamıyorum git gel yapacak zamanım yok bu aralar. vodofone de 32 gb internetli tarife ücreti kampanya ile 168 TL. ondan yararlanmayı düşünüyorum. sence

2 hat birden geçirdim bu tarifeye az önce hocam konu sahibine teşekkür ederim

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Sercan GÖKALP
Şu anda turktelekomun 20gb tarifesini 144tl ye kullanıyorum, bu konudaki tarifeye gecme hakkım var mı, eğer varsa değer mi?
Geçemezsiniz anca git gel yapmanız lazım geçmek için

2 hat birden geçirdim bu tarifeye az önce hocam konu sahibine teşekkür ederim
Önemli değil kardeşim işin görüldüyse ne mutlu bana 🥰

neden memnun kalmadınız hocam? türk telekom olduğum için bu fırsattan yararlanamıyorum git gel yapacak zamanım yok bu aralar. vodofone de 32 gb internetli tarife ücreti kampanya ile 168 TL. ondan yararlanmayı düşünüyorum. sence
Ya genel olarak benim çevremde de çok fazla sorun yaşanıyor Vodafone ile ilgili. Sanki Türkiye pazarının bir tık salmış gibi Vodafone. TT ve Turkcell karşısında Vodafone global daha büyük bir firma ve Türkiye'yi çok sallamıyorlar galiba son dönemde

Penguen

80+ Silver
Ben sırf sınırsız sosyal medya paketini ileride diğer operatörlerden daha ucuza alabilmek için geçtim. Oturun iyi bir hesabınızı yapın öyle karar verin bence. Benim Turkcell devamım bir felaket olacağı için ben geçtim

Lan sakın başka yere gitme gel hemen bulvara ben yapayım işlemlni bak başka yere gidersen seni bulurum çocuk 😂

Babana iyi bir anlat olayı. Zaten sınırsız sosyal medya +40 GB paket alırsan aşım yapma gibi bir olay imkansız. Eğer yaparsan da adam seni hortumla dövse yeridir kardeşim

Bugün yapsan yetişir. 25 i gün içinde taşıma yaparsın rahat

Bugün yapsan yetişir. 25 i gün içinde taşıma yaparsın rahat
Siz olsanız naparsınız. Ben de KYK da kalıyorum, internet yetmiyor. 25 GBli prime tarifeye 150 TL ödüyorum. 640 TL cayma bedeli çıkıyor. Sizce geçmeli miyim? Yurt interneti de çok kötü, kullanılmıyor bile. Telefon interneti de kötü ama çok daha iyi ona göre.
Bir de hat taşıma işlemleri ne kadar sürüyor? Telefonsuz kalmak da pek hoş olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,549
Üyeler
165,843
Son üye
ewrsfdfgsdsfsf32243
Top Bottom