UÇAN TÜRK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 269
Yeni hat galibaNumara taşımaya mı yoksa sadece yeni hat alımına özel mi?
Yeni hat galibaNumara taşımaya mı yoksa sadece yeni hat alımına özel mi?
Aynı şeyi bizim köydeki abi de söyledi hiç bulaşma dedi ama o 5 sene önce kullanıyordu. Ben de kendimi ateşe atıp denedim Allah'tan sinyla çalışması yapmışlar da çekiyor. Bir etrafına sor bakalım kullanan var mıönceden türk telekom kullanıyordum ama çok çekmiyordu aynı sorunu yaşarım diye korkuyorum hala o internet sorunu devam ediyor mu?
İkisi için de geçerli. Yeni hat hemen aktif olur ama 12 ay 42 TL vergi yansır. Numara taşıma 3 günde gerçekleşir ama 10 TL vergi yansırYeni hat galiba
1 hafta oldu Vodafone geçmiştim. 100tl opet hediyesini 1 haftadır arıyorum daha veremediler. TT ye geçsem mantıklı olurmukiAynı şeyi bizim köydeki abi de söyledi hiç bulaşma dedi ama o 5 sene önce kullanıyordu. Ben de kendimi ateşe atıp denedim Allah'tan sinyla çalışması yapmışlar da çekiyor. Bir etrafına sor bakalım kullanan var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkisi için de geçerli. Yeni hat hemen aktif olur ama 12 ay 42 TL vergi yansır. Numara taşıma 3 günde gerçekleşir ama 10 TL vergi yansır
Vodafone benim şehrimde çok sıkıntılı ya o yüzden burda en çok ordan taşıyorlar. Yani bir bak sizin orda nasıl çekiyor mu sor insanlara ona göre ihtiyacını karşılayan bir pakete geçebilirsin. Geçersen prime tariflerden birine geç hem prime avantajlardan yararlanırsın marka indirimleri falan oluyor1 hafta oldu Vodafone geçmiştim. 100tl opet hediyesini 1 haftadır arıyorum daha veremediler. TT ye geçsem mantıklı olurmuki
Elbet bir gün ya hattı üstüne alacaktın ya yeni numara alacaktın iyi oldu. Hayrını gör güzel günlerde kullanUsta çok teşekkürler direk yeni hat çıkarttım hem kendi üstüme gemde çok iyi tarifeli. İyi günler![]()
Tecrübemle konuşuyorum bana gelmiş boş yapmışsın diyor, izmir'in göbeğinde yaşıyorum belirttiğim sorunu 200 küsür ona vereceğime 100 daha koyar Turkcell'e geçerim. Bu eleman satış yetkilisi filan sanırım, bana hiç mantıklı gelmedi bu durum
İlgilenler için kullandığım paket:
Turkcell Paketler ve Tarifeler
Turkcell faturalı ve faturasız hatlara özel avantajlı paket ve tarifelerinden sizin için en uygun paket ve tarifeyi seçmek için tıklayın!m.turkcell.com.tr
ben turkcell de bu paketi kullanıyordum. 205 tllik pakete geçtim bugün.Tecrübemle konuşuyorum bana gelmiş boş yapmışsın diyor, izmir'in göbeğinde yaşıyorum belirttiğim sorunu 200 küsür ona vereceğime 100 daha koyar Turkcell'e geçerim. Bu eleman satış yetkilisi filan sanırım, bana hiç mantıklı gelmedi bu durum
İlgilenler için kullandığım paket:
Turkcell Paketler ve Tarifeler
Turkcell faturalı ve faturasız hatlara özel avantajlı paket ve tarifelerinden sizin için en uygun paket ve tarifeyi seçmek için tıklayın!m.turkcell.com.tr
Yani boşa fanboyluk yapmanın anlamı yok ben dükkana gelene bile abi sizin orda çekmiyorsa geçmenin bir anlamı yok diyorum. Bir de arkadaşlar şunu göz önüne alın TT mobil piyasada birkaç senedir var 10 sene bile değil nerdeyse ama Turkcell 90 lu yıllardan beri piyasada ve şu an piyasa pazar payında TT ve Turkcell arasında yüzde birkaç fark var emçn olun 5 seneye TT piyasa pazar lideri olacak çünkü deli gibi sinyal çalışması yapıyorlar. Biz burda hiçbir markayı kötülemiyoruz sadece iyiye iyi kötüye kötü diyoruz100₺ daha veririm dediğin burdaki paketin yarı ücreti. Sen bu matematik bu zeka ile bu yaşa iyi gelmişsin, ama çok sürmez dikkatli ol. Bu konuda da niye bu kadar kudurdun, ona da anlam veremedim. Neyse muteledim.
TT ve Turkcell TR'deki en iyi çeken operatördür. Fakat Turkcell'in yediği nanelerden ve aşırı fiyatlanmadan birçok kişinin de kullanmak istemediği göz önüne almak lazım. Bu bağlamda şu an F/P operatör TT denilebilir.
1 hafta oldu Vodafone geçmiştim. 100tl opet hediyesini 1 haftadır arıyorum daha veremediler. TT ye geçsem mantıklı olurmuki
forum.donanimarsivi.com
Hangi paket o bana da atar mısınben turkcell de bu paketi kullanıyordum. 205 tllik pakete geçtim bugün.
Yeni hat alanamı bu paketNumara taşıma olsa anında geçerim
🔥İndirim - Vodafone Pay fırsatları
Vodafone pay hesabınıza yeni hat alırsanız 200 TL numara taşıyarak vodofone'lu olduysanız 100 TL nakit geliyor yanımda uygulamasında 3 soruluk bir anket var vodafone pay hakkında basit sorular soruyor limit belirleyebilir miyim evet belirleyebilirim gibi basit şeyler doğru bildiğiniz soru başı...forum.donanimarsivi.com