Bulunduğun bölgede çekiyorsa isabetli bir karar olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen direkt bayiye git kardeşim ordan bilgi al ben gün içinde böyle çok bilmiş insanlarla zaten ziyadesinden fazla muhattap oluyorum. Yanlış anlama ama bir şeyleri konuşmadan önce iyi araştır düşün senin tavsiyenle benim tavsiyem arasında 2 katı fiyat farkı var nerdeyse. He bu arada TEKRAR EDİYORUM OPERATÖR BÖLGENİZDE ÇEKMİYORSA SIRF UCUZ DİYE GEÇİŞ YAPMAYIN
30 gün varsa 1 gün daha bekle 29 gün kalsın hiç çıkmaz. Online taşıma yapma genelde sorun yaşanıyor. Ana bayilerden hap 15 dk maks sürer kartını alır gidersin 3 gün sonr aaktif olunca takarsın
Benim bahsettiğim numara taşımada ve yeni hat alımında geçerli TT paketleti. Bayilere yıldızlı günler kampanyalarını sorabilirsin
Ben vodofone'dan hiç memnun kalmadım hocam dediğiniz gibi numara taşıma oluyorsa bugün bir bayiye uğrayıp sorarım vodofone cayma bedeli ücretini öğreneyimde
Ben vodofone'dan hiç memnun kalmadım hocam dediğiniz gibi numara taşıma oluyorsa bugün bir bayiye uğrayıp sorarım vodofone cayma bedeli ücretini öğreneyimde
Bu adamdaki cimrilik beni infilak ettirtecek en son adama diyorum neymiş bunlar her ay seni bağlamak içinmiş lan zaten benim HER AY internete ihtiyacım var sen neyini anlamıyon adam illa hakaret ettirtmek için uğraştırıyor kolay sinirlendiğim için ağzımdan bir şey kaçıyor sonra olay kopuyor zaten ama artık kararımı verdim her ay buna vodofoneun faturasız dandik pahalı paketlerini aldıracağım. Adamın parasını düşündükçe biz enayi yerine koyuluyoz.
Bu adamdaki cimrilik beni infilak ettirtecek en son adama diyorum neymiş bunlar her ay seni bağlamak içinmiş lan zaten benim HER AY internete ihtiyacım var sen neyini anlamıyon adam illa hakaret ettirtmek için uğraştırıyor kolay sinirlendiğim için ağzımdan bir şey kaçıyor sonra olay kopuyor zaten ama artık kararımı verdim her ay buna vodofoneun faturasız dandik pahalı paketlerini aldıracağım. Adamın parasını düşündükçe biz enayi yerine koyuluyoz.
18 üstü isen kendine hat alabilirsin. Evet haklısın yaşlılarla uğraşmak zor ama şu an faturasız tarifeler aşırı yüksek. 1000 dk 1000 sms 3 gb internet 190 tl
18 üstü isen kendine hat alabilirsin. Evet haklısın yaşlılarla uğraşmak zor ama şu an faturasız tarifeler aşırı yüksek. 1000 dk 1000 sms 3 gb internet 190 TL
neden memnun kalmadınız hocam? türk telekom olduğum için bu fırsattan yararlanamıyorum git gel yapacak zamanım yok bu aralar. vodofone de 32 gb internetli tarife ücreti kampanya ile 168 TL. ondan yararlanmayı düşünüyorum. sence
neden memnun kalmadınız hocam? türk telekom olduğum için bu fırsattan yararlanamıyorum git gel yapacak zamanım yok bu aralar. vodofone de 32 gb internetli tarife ücreti kampanya ile 168 TL. ondan yararlanmayı düşünüyorum. sence
Ya genel olarak benim çevremde de çok fazla sorun yaşanıyor Vodafone ile ilgili. Sanki Türkiye pazarının bir tık salmış gibi Vodafone. TT ve Turkcell karşısında Vodafone global daha büyük bir firma ve Türkiye'yi çok sallamıyorlar galiba son dönemde
Ben sırf sınırsız sosyal medya paketini ileride diğer operatörlerden daha ucuza alabilmek için geçtim. Oturun iyi bir hesabınızı yapın öyle karar verin bence. Benim Turkcell devamım bir felaket olacağı için ben geçtim
Lan sakın başka yere gitme gel hemen bulvara ben yapayım işlemlni bak başka yere gidersen seni bulurum çocuk
Babana iyi bir anlat olayı. Zaten sınırsız sosyal medya +40 GB paket alırsan aşım yapma gibi bir olay imkansız. Eğer yaparsan da adam seni hortumla dövse yeridir kardeşim
Bugün yapsan yetişir. 25 i gün içinde taşıma yaparsın rahat
Bugün yapsan yetişir. 25 i gün içinde taşıma yaparsın rahat
Siz olsanız naparsınız. Ben de KYK da kalıyorum, internet yetmiyor. 25 GBli prime tarifeye 150 TL ödüyorum. 640 TL cayma bedeli çıkıyor. Sizce geçmeli miyim? Yurt interneti de çok kötü, kullanılmıyor bile. Telefon interneti de kötü ama çok daha iyi ona göre.
Bir de hat taşıma işlemleri ne kadar sürüyor? Telefonsuz kalmak da pek hoş olmuyor.