arkadaşlar merhaba bugün hep o gördüğümüz işte " batı medeniyeti dediğiniz medeniyetler bu , böyle , şöyle " falan . Çoğunlukla bunu islami kafası ağır basan 30 yaş üstü ve atatürk düşmanları yapıyor o yüzden bugün onları ağır bir şekilde eleştirmek istiyorum çünkü artık yetti hani her çocuk eline telefon aldığı zaman " video çekme sen , çocuğun eline verirseniz ... " gibi ifadeler yaparız bence aynısını bunun gibi eşşeklerede yapmamız lazım çünkü yanlış bilgi vermekten tutmak olun halkı atatürke karşı kin ve nefrete yöneltiyorlar neyse geçiyorum.
İlk başta medeni kavramını açmak istiyorum bana göre gelişmiş bir toplum medeni sayılır mesela saygı , eğitim , hoşgörü , özgürlük gibi konularda gelişmiş milleti ben gelişmiş sayarım ama bu elemanlara geldiği zaman özellikle batı olmak üzere laf ederler : İşte medeniyet dedikleriniz bu falan gibi ama bir sorun var sen kendini medeni mi zannediyorsun ki milletin medeniliğine laf ediyorsun ? misal ben bugün ben hristiyanlık veya herhangi bir inançtan islama geçsem " ooo helal olsun , kutlarım " gibi hoş ifadeler kullanılar ama tam tersi olursa " gavur köpek , nankör , dinsiz " gibi ifadelere mağruz kalırım buda başta saygı kavramını toplum içinde yok eder buda sizin medeni olmadığınızı kanıtlar . İkinci olarak ise atatürk ve değerlerini ve lakikliği kötülemeye bayılırlar . Hayır milletin giyiminden sanane adamı baskılamak daha iyi mi olacak zannediyorsun , yönetim biçiminin herhangi bir şekilde baskıcı olmasının bugüne kadar hiç bir yararı olmadı misal iran bugün . İranlı tanıdığım 3-4 kişi varsa onlar alkolünü içerler keyiflerini yaparlar çünkü siz onları dinden soğuttunuz adamın islama karşı gram sevigisi kalmadı bunu sorgulamanız lazım işte neden ben bu adamı soğuttum gibisinden fakat biz aynısını yapsak zorlasak falan işte dinsizler falan diye sonsuza dek gider kötü her zaman biz oluruz halbuki aynı şey ikiside zorlama . Üçüncü olarak cinsel konuşmaları severler evlilik nikah varsa " oooo gerdeğe hadi " gibi iğrenç konuşmalar devam eder ve bunu keyifle yaparlar fakat birisi deseki " işte sevigilimi yanağından öptüm " dese ooo dinsiz , ahlaksız diye suçlamalar başlar dediğim gibi onlara göre biz her zaman sapık kötü ahlaksızız . Dördüncü olaraksa yalan haber klasik işte " atatürk yunana sattı ülkeyi , yok osman beye mezerında n@h çekti ... " gider ama gene bizde yapsak işte hapse atın yakın öldürün tepkileri ile karşılaşırız . Toparlamam gerekirse siz ve sizin gibiler medeni değil o yüzden milletin medeniyetine laf edemezsiniz şunun gibi : yalancı biri olsa ve dürüst olan insanlara şöyle kötüsünüz diye yağdırsa hadi lan ordan dersiniz aynısıda bu . Ulan zaten ayrıca sizde saygıda edepte yok o kadar saydım ayrıca görüyoruz bedava olsa saldırmalar kuduz gibi , 3-4 tane almalar falan ben zaten bu davranışlarınızdan bile medeni demem ama bunlarıda yapıyorsanız hayattaki gereksiz et parçası derim yani ilk önce kendinizi adam edin ardından başkalarına laf etmeye hak edecek konuma getirin ondan sonra ne derseniz diyin milletinde asabını bozmayın , kargaşa çıkarmayın
Buraya kadar okuyanlara teşekkürler , evet uzun oldu fakat bunun gibilere artık dur demenin vakti geldi tabikide her insanı suçlamıyorum mesela adam islama bağlıdır ama saygılıdır , yalan haber yapmaz , millete karışmaz , helal yoldan ekmeğini kazanmaya çalışır ( islama inandığı için ) işte ben bu adama laf etmem ama bunu yapan her boşa lafım geçerli
Not: Tabikide bizde olduğu gibi onlardada medeniyetsizler var onlara laf etseler okey ama medeni olan adama laf ediyorlar haklılarmış gibi iyice sinir ediyorlar