Neler Yeni

Tuf 3 5700xt ayarlarını nasıl Evo ayarları ile değiştirebilirim?

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Baktım da sanırım benim kart ısındığı halde yüksek mhz seviyelerinde çalışıyor ama diğer kartlar öyle değil ben bunu nasıl düşürebilirim?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Baktım da sanırım benim kart ısındığı halde yüksek mhz seviyelerinde çalışıyor ama diğer kartlar öyle değil ben bunu nasıl düşürebilirim?
Hocam tuf serisini evo olarak nasil degistieceksin :)
Evo serisini Asus kendi yeniledi yani sogutma bloklarini vb. Bu sayede cozdu sorunlari yani sen evden tuf’u evo yapamazsin :)
Ama undervolt ile birazcik cozebilirsin sicaklik sorununu.

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tuf serisini evo olarak nasil degistieceksin :)
Evo serisini Asus kendi yeniledi yani sogutma bloklarini vb. Bu sayede cozdu sorunlari yani sen evden tuf’u evo yapamazsin :)
Ama undervolt ile birazcik cozebilirsin sicaklik sorununu.
Demek istediğim bu kart yüksek mhzlerde çalışıyor gereksiz şekilde. Bu mhz değerini düşüremem mi? Radeon ayarlarında hazır ayar vardı düşük voltaj gpu diye onu yaptım ama pek bişe fark etmedi.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Demek istediğim bu kart yüksek mhzlerde çalışıyor gereksiz şekilde. Bu mhz değerini düşüremem mi? Radeon ayarlarında hazır ayar vardı düşük voltaj gpu diye onu yaptım ama pek bişe fark etmedi.
Düşürebilirsiniz tabii ki de. Radeon ayarları---Performans---Ayarlanıyor---Gpu ayarını etkin yapın oradan gelişmiş kontrolleri etkin yapın altında ince ayarlar gibi bir sekme olmalı ona tıklatarak mhz düşürme/ voltaj düşürme vb. işlemleri yaapabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,566
Üyeler
167,517
Son üye
erenunluu
Top Bottom