yani evet rgb manyağı falan değilim olmasada olur benim için fakat kasa ferah olduğu için onu tercih etmiştimTUF GT502 bir şov kasası ve çok RGB manyağı bir sistem dizmeyeceksenz sistem şovv kasası içinde çok da güzel durmayaaktır.
Geniş kasa bulunur GT502 o parayı hak etmezyani evet rgb manyağı falan değilim olmasada olur benim için fakat kasa ferah olduğu için onu tercih etmiştim
https://www.gaming.gen.tr/urun/2350...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ + 448tlye 1tb nv2 yanına da 214xt veya ag400 kule tipi soğutucu mis gibi sistempeki, önerebileceğin 3070 sistem varmı
hiçbi fark yok oyun açısından, tray olan 5600 ü alıp kendin dışarıdan uyguna kule tipi alabilirsin benceryzen 5 5600 ile 5 5600 x farkı baya varmı peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve kule tipi soğutucu eklenmiyor sanırım
kasa işimi falan görürmü peki beyaz olan var ya al beni diyorhiçbi fark yok oyun açısından, tray olan 5600 ü alıp kendin dışarıdan uyguna kule tipi alabilirsin bence
tamamen zevkine kalmış, ben ilk sistemimi alırken etraftan duyduğumla iş yaptım f/p olsun dedim 3-4 bin belki cebime kaldı ama bugün dönüp bakınca diyorum ulan keşke 2 bin fazla verseydim bunun daha güzel gözükenini alsaydım vs. o yüzden karar senin videolarını izle kasanın, beğenirsen al.kasa işimi falan görürmü peki beyaz olan var ya al beni diyor
Alıntıyı görüntüle
mert abi yeni video atmış alınır mı sence
yani biraz da nefis ile alakalı önemli olan senin daha iyi bir performans alabilmen görüntü değil ki şimdi o beyaz kasayı alsam en fazla 1 hafta güzel gözükecek sonra alışacağım sıradan gelecek. Attığım videoda ki sistem daha iyi gibi değil mi sencedetamamen zevkine kalmış, ben ilk sistemimi alırken etraftan duyduğumla iş yaptım f/p olsun dedim 3-4 bin belki cebime kaldı ama bugün dönüp bakınca diyorum ulan keşke 2 bin fazla verseydim bunun daha güzel gözükenini alsaydım vs. o yüzden karar senin videolarını izle kasanın, beğenirsen al.