BENCEDE BU HALK hakediyor aç kalsınlarda umrumda olmazDaha çok artsın. Ülkede insanlar bir ekmek bile bulamayıncaya kadar devam. Asgari ücret 2000 tane ekmek alıyır daha çook yolumuz var.
sizin rahat yaşama olarak bahsettiğiniz nedir? istediğini alabiliyor musun? parayı düşünmeden rahatça harcayabiliyor musun?BİZ GAYET RAHAT YAŞIYOZ ONA RAĞMEN SINIRIN ALTINDAYIZ NASI İŞ?
onu derken tabi pahalı her şey yanlış ifade ettim bazen biz bile zorlanıyoruz ama dönüp baktında bir çok kişiye göre rahat ız demek istemiştimsizin rahat yaşama olarak bahsettiğiniz nedir? istediğini alabiliyor musun? parayı düşünmeden rahatça harcayabiliyor musun?
Onu rastgele dedim ama halk ekmek falan varmış İstanbul'da onun da kapanması lazım bence.Hocam nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum fakat İstanbul / Ataşehir güncel ekmek fiyatı 6 TL. 2000 ekmek dahi alamıyor.
Halk ekmek, halk market, o 29 TL'ye 4 çeşit yemek veren yerler vs hepsi kapansın full özelleşmesi lazımOnu rastgele dedim ama halk ekmek falan varmış İstanbul'da onun da kapanması lazım bence.