dido22
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 176
- İsim
- Direnç Kavak
Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere Kandil gecesindeyiz. Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun ve hayırlara vesile olsun. Bende bu vesile bir kaç arkadaşımızı sevindirmek amaçlı 2 Aylık Game pass ultimate hediye etmeye karar verdim. Vereceğim kodun kullanılabilmesi için daha önce o üyelik üzerinden hiç game pass kullanılmamış olması gerek veya yeni üye statüsünde olması gerekli. Lütfen ihtiyacı olan kişiler yazsın rica ediyorum kandil gecesinde en azından 1-2 arkadaşımız sevinsin. Gönderi altına öğrenci olduğunu belirten ve lütfen tekrar rica ediyorum ihtiyacı olan 3 arkadaş ihtiyacım var yazar ise özelden kendilerine kodları göndereceğim.
Tekrardan herkesin Regaip Kandili mübarek ve hayırlara vesile olsun. İyi forumlar.
Edit: 3 Arkadaşa GamePass Ultimateyi teslim ettik hayırlısı olsun.
Bununla birlikte yararlanamayan diğer arkadaşlar şuan SteelSeries'in 3 Aylık Discord Nitro Hediyesi var ve bu hediye ile birlikte 2 Aylık GamePass Ultimate veriyor. https://tr.steelseries.com/discord adresinden adımları takip ederek yapabilirsiniz. Youtube de detaylı gösterimi var oradan bakarak hem 3 aylık ücretsiz discord nitro hemde 2 aylık gamepass ultimate alabilirsiniz. Discord ta alırken kartınızdan 10,80 tl ücret çeker fakat anında iade eder.
Hayırlı Forumlar.
Tekrardan herkesin Regaip Kandili mübarek ve hayırlara vesile olsun. İyi forumlar.
Edit: 3 Arkadaşa GamePass Ultimateyi teslim ettik hayırlısı olsun.
Bununla birlikte yararlanamayan diğer arkadaşlar şuan SteelSeries'in 3 Aylık Discord Nitro Hediyesi var ve bu hediye ile birlikte 2 Aylık GamePass Ultimate veriyor. https://tr.steelseries.com/discord adresinden adımları takip ederek yapabilirsiniz. Youtube de detaylı gösterimi var oradan bakarak hem 3 aylık ücretsiz discord nitro hemde 2 aylık gamepass ultimate alabilirsiniz. Discord ta alırken kartınızdan 10,80 tl ücret çeker fakat anında iade eder.
Hayırlı Forumlar.
Son düzenleme: