Neler Yeni

(Tükendi)Game Pass Almamış 3 Öğrenci Arkadaşa 2 Aylık Game Pass Ultimate hediye

dido22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Direnç Kavak
Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere Kandil gecesindeyiz. Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun ve hayırlara vesile olsun. Bende bu vesile bir kaç arkadaşımızı sevindirmek amaçlı 2 Aylık Game pass ultimate hediye etmeye karar verdim. Vereceğim kodun kullanılabilmesi için daha önce o üyelik üzerinden hiç game pass kullanılmamış olması gerek veya yeni üye statüsünde olması gerekli. Lütfen ihtiyacı olan kişiler yazsın rica ediyorum kandil gecesinde en azından 1-2 arkadaşımız sevinsin. Gönderi altına öğrenci olduğunu belirten ve lütfen tekrar rica ediyorum ihtiyacı olan 3 arkadaş ihtiyacım var yazar ise özelden kendilerine kodları göndereceğim.

Tekrardan herkesin Regaip Kandili mübarek ve hayırlara vesile olsun. İyi forumlar.

Edit: 3 Arkadaşa GamePass Ultimateyi teslim ettik hayırlısı olsun.

Bununla birlikte yararlanamayan diğer arkadaşlar şuan SteelSeries'in 3 Aylık Discord Nitro Hediyesi var ve bu hediye ile birlikte 2 Aylık GamePass Ultimate veriyor. https://tr.steelseries.com/discord adresinden adımları takip ederek yapabilirsiniz. Youtube de detaylı gösterimi var oradan bakarak hem 3 aylık ücretsiz discord nitro hemde 2 aylık gamepass ultimate alabilirsiniz. Discord ta alırken kartınızdan 10,80 tl ücret çeker fakat anında iade eder.

Hayırlı Forumlar.

Son düzenleme:

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere Kandil gecesindeyiz. Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun ve hayırlara vesile olsun. Bende bu vesile bir kaç arkadaşımızı sevindirmek amaçlı 2 Aylık Game pass ultimate hediye etmeye karar verdim. Vereceğim kodun kullanılabilmesi için daha önce o üyelik üzerinden hiç game pass kullanılmamış olması gerek veya yeni üye statüsünde olması gerekli. Lütfen ihtiyacı olan kişiler yazsın rica ediyorum kandil gecesinde en azından 1-2 arkadaşımız sevinsin. Gönderi altına öğrenci olduğunu belirten ve lütfen tekrar rica ediyorum ihtiyacı olan 3 arkadaş ihtiyacım var yazar ise özelden kendilerine kodları göndereceğim.

Tekrardan herkesin Regaip Kandili mübarek ve hayırlara vesile olsun. İyi forumlar.
+ 9.sınıfım fakat benden daha çok ihtiyacı olan vardır diye düşünüyorum.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Gamepass sadece Xbox üzerinden mi kullanılabiliyor?

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu

İnşallah doğru kişilere gider ben de öğrenciyim ama benim pc yok daha

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
9. sınıfım katılmak istiyorumhiç bi işlem yapmadım game pass te

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
(Gerek kalmadı benden çok ihtiyacı olanlar varmış.)

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,850
İsim
Akın Taşkan
lise 2'im hiç kullanmadım ben de isterim

swartyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Efe
Hocam bana acil Gamepass Kod lazım kodlamayla uğraşıyorum arada bir stres atıcak birşeyler lazım.

Rulep

80+ Gold
lise öğrencisiyim de aklımda vardı almak ama okuldan fırsat bulamadım verebilirsiniz güzel olur hem deneyimlemiş olurum ama kodu kullanma için süre varsa almayım çünkü okuldan dolayı şuan kullanamayacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,038
Üyeler
160,020
Son üye
ÖMER ALİ3232
Top Bottom