Buna katılıyorum. Ben bir seferlik yaptım sadece. Devamında kendim devam ettireceğim üyeliği. Başarımlarım ve cloud save olması yüzünden. 100 saatlik bir oyun oynuyorum. Cloud save çok önemli benim için.Belki 1 seferlik yapılabilir ama devamında hesaplar geeçekten cok karışıyor. 40 TL için bu kadar şeye ugrasmaya gerek var mı bilmiom
xbox gamepass kodlarını diyosan daha gelmez vpn le linke girip alman lazımdı nitroyuBende olmadı 18TL gitti bide geri verecek ama. VPN'i gizli mod için açık yapmayı unutmuşum sorun olur mu. Gelir herhalde şuan gözükmüyor kaç saat sonra geliyor.
of yaxbox gamepass kodlarını diyosan daha gelmez vpn le linke girip alman lazımdı nitroyu
ayrıca gizli sekmeden açmana gerek yok gizli sekmeden eklentiler açılmıyor zaten ben açamadım yaniof ya
dur bir tane daha açayım
yok geldiBende olmadı 18TL gitti bide geri verecek ama. VPN'i gizli mod için açık yapmayı unutmuşum sorun olur mu. Gelir herhalde şuan gözükmüyor kaç saat sonra geliyor.
başka hesap gerekiyor muymuşAma xbox ta kullanamıyorum başka hesap gerekiyor herhalde.