Rehber Bedava Game Pass Almak

Belki 1 seferlik yapılabilir ama devamında hesaplar geeçekten cok karışıyor. 40 tl için bu kadar şeye ugrasmaya gerek var mı bilmiom

Belki 1 seferlik yapılabilir ama devamında hesaplar geeçekten cok karışıyor. 40 TL için bu kadar şeye ugrasmaya gerek var mı bilmiom
Buna katılıyorum. Ben bir seferlik yaptım sadece. Devamında kendim devam ettireceğim üyeliği. Başarımlarım ve cloud save olması yüzünden. 100 saatlik bir oyun oynuyorum. Cloud save çok önemli benim için.

Bende olmadı 18TL gitti bide geri verecek ama. VPN'i gizli mod için açık yapmayı unutmuşum sorun olur mu. Gelir herhalde şuan gözükmüyor kaç saat sonra geliyor.

Bende olmadı 18TL gitti bide geri verecek ama. VPN'i gizli mod için açık yapmayı unutmuşum sorun olur mu. Gelir herhalde şuan gözükmüyor kaç saat sonra geliyor.
xbox gamepass kodlarını diyosan daha gelmez vpn le linke girip alman lazımdı nitroyu

yok geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama xbox ta kullanamıyorum başka hesap gerekiyor herhalde.

Kontrol için kredi kartından 1 dolar çekiyor mu? Öyleyse ben kendi kartımı çok hesaba girdim Discord bloke falan edebilir.

xbox u önceden xbox kullanmış hesapta aktive edebilir miyim

Beyler FIFA 22'yi alamıyorum ne yapmam gerek EA hesabınıda değiştirmem lazım mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,022
Üyeler
174,289
Son üye
Vlahovic2.3
Geri