Neler Yeni

TÜKETİCİ HAKEM HEYETI BASVURUMU KAZANDIM!!!!

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Emir
Herkese selamlar daha once konusunu acmistim asus laptopumda olu pixel vardi ve teknorya degisimi veya iadeyi reddetmisti. Bugun sonuclandi ve kazandim. Degisim icin firma ile iletisime geceyim mi 14 gun galiba iade suresi var bekleyeyim mi

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ali
Herkese selamlar daha once konusunu acmistim asus laptopumda olu pixel vardi ve teknorya degisimi veya iadeyi reddetmisti. Bugun sonuclandi ve kazandim. Degisim icin firma ile iletisime geceyim mi 14 gun galiba iade suresi var bekleyeyim mi
İade et başka bişey al bence

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Görkem
iade ücretine aynı özellikte bir ürün alabilecek misin o önemli alabileceksen iade alamayacaksan ürün değişimi

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
Hocam konuyla alakalı daha net ve detaylı bilgi verebilir misiniz? THH'ye başvuru metninizin içeriğine dair, ne kadar süre oldu başvuralı ve ne kadar sürede sonuçlandı, firma tarafından size dönüş oldu mu vs.

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Görkem
su an laptop 50k oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptop 50k oldu degisim ellerinde yoksa bir ust modelino istiyorum firma ile iletisime geceyim mi bekleyim mi
firmayı takip edin pazaryerlerinde sizin elinizdeki ürünün aynısını hala satıyorlar mı diye
satıyorlarsa iletişim e geçtiğinizde elimde yok diyorlarsa bulduğunuz siteyi söyleyin

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
firmayı takip edin pazaryerlerinde sizin elinizdeki ürünün aynısını hala satıyorlar mı diye
satıyorlarsa iletişim e geçtiğinizde elimde yok diyorlarsa bulduğunuz siteyi söyleyin
Ellerinde stok yok ya bu urunu ya da bir ust modelini istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Itiraz etmesini bekleyeyim mi direkt iletisime geciyim mi

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Görkem
asus rog strix g16 4050 i7 13650hx bumu başka bir model mi cihazınız
bu değilse tam model atar mısınız
ietişime geçin direkt olarak üst modelini istiyorum demenize gerek yok çünkü yasal değişim süreci içerisinde elinde yoksa bile temin etme şansı varsa edip verebilir

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Emir
ietişime geçin direkt olarak üst modelini istiyorum demenize gerek yok çünkü yasal değişim süreci içerisinde elinde yoksa bile temin etme şansı varsa edip verebilir
Elimizde yok derlerse ne diyeyim

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Görkem
Elimizde yok derlerse ne diyeyim
hocam biraz akıl mantık yürütün derim
elinde yok derse ne demeniz gerekecek

siz ne öneriyorsunuz diyeceksin
onlarda muadil bir ürün önerecek büyük ihtimal
aynı işlemciye ve ekran kartına sahip daha düşük marka değerli bir ürünse kabul etmezsiniz

burdan sonrası artık biraz sizin kararlarınız doğrultusunda yönetilecek

sırf rog strix diye de 4050 li bir sisteme 50k vermek de ne bileyim mantıklı gelmedi bana

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Emir
hocam biraz akıl mantık yürütün derim
elinde yok derse ne demeniz gerekecek

siz ne öneriyorsunuz diyeceksin
onlarda muadil bir ürün önerecek büyük ihtimal
aynı işlemciye ve ekran kartına sahip daha düşük marka değerli bir ürünse kabul etmezsiniz

burdan sonrası artık biraz sizin kararlarınız doğrultusunda yönetilecek

sırf rog strix diye de 4050 li bir sisteme 50k vermek de ne bileyim mantıklı gelmedi bana
37k ya almistim

Top Bottom