Neler Yeni

Tüketici Hakem Heyeti Başvurusu

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
Konuyu 2. kez açıyorum, ilkini sanırım yanlış yere açtım ana sayfaya düşmüyordu o yüzden buraya açıyorum bi yanlışlık olursa mod arkadaşlar kusura bakmasın şimdiden.

Dostlar merhaba,
ConnectGame üzerinden mouse satın almıştım, nasıl bir site olduğunu bilsem almazdım buralarda çok konusu açılmış ama bakmadan düştük bir tuzağa mecbur.
Mousenin clickleri bozuldu kullanılamaz hale geldi, sarj kablosunda temassızlık var ve scroll tuşu bozuk. Mouse bildiğin çöp bi halde ve daha 6 ayını bile doldurmadı. Ben şirkete mail olarak kablosunda temassızlık yaptığını söylerek ve bir video göndererek garantiye alınmasını istedim. Şirket bana sorun üründe değil kablonuzda diyerek dalga geçer bir cevap verdi sonrasında maillerime cevap vermeyi bıraktılar ve üstüne beni instagram hesaplarından engellediler :D. Bende tüketici hakem heyetine başvurdum, yaşanan olayları anlattım ve bana mail üzerinden verdikleri cevapları pdfe dönüştürürek belge kısmına ekledim. Sadede gelirsek, ben garanti belgesinin bir fotoğrafını vs yüklemedim, sadece bana şirketin mail üzerinden verdikleri cevapları ve garantiye sokmayı reddetiklerinin mailini bir kanıt olarak sisteme yükledim ve davayı açtım, ekstradan yapmam gereken bir şey var mıdır? dava ne zaman sonuçlanır? bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok makbule geçer.

hamzaersoy

80+ Bronze
geri dönüş süreci en geç 6 ay olarak belirtiliyor ama tahminimce 2 hafta-1 ay arası bi süre geçtikten sonra seni arayıp bilgilerini ve detayları isteyecekler. sonra firmayla iletişim kurup onlara 30 gün hak tanıyarak savunmalarını isteyecekler. bundan sonrası ise davanın akışına göre spontane bir şekilde ilerliyor. eğer sorunun karşı tarafta olduğunu düşünüyorsan elindeki belgeleri vb. kaybetme yeter

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geri dönüş süreci en geç 6 ay olarak belirtiliyor ama tahminimce 2 hafta-1 ay arası bi süre geçtikten sonra seni arayıp bilgilerini ve detayları isteyecekler. sonra firmayla iletişim kurup onlara 30 gün hak tanıyarak savunmalarını isteyecekler. bundan sonrası ise davanın akışına göre spontane bir şekilde ilerliyor. eğer sorunun karşı tarafta olduğunu düşünüyorsan elindeki belgeleri vb. kaybetme yeter
Teşekkürler hocam bilgi için, elimde ki tek belgeler mail üzerinden verdikleri cevaplar. Direk garantiye almayı reddetiler, ve maillerime cevap vermeyi bıraktılar bu kadar.

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Serdar Akyaka
Geçmiş olsun. Maalesef hala sitede DisconnectGame'den ürün öneriyorlar. Bir ara benim de aklım çelindi ama çok şükür bulaşmadım. Gidip daha kötü bir mouse aldım ama sağlam yerden aldım. Benim birkaç kez Thh'ye işim düştü. Genelde 3-4 ay içinde sonuçlandı.

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
Geçmiş olsun. Maalesef hala sitede DisconnectGame'den ürün öneriyorlar. Bir ara benim de aklım çelindi ama çok şükür bulaşmadım. Gidip daha kötü bir mouse aldım ama sağlam yerden aldım. Benim birkaç kez Thh'ye işim düştü. Genelde 3-4 ay içinde sonuçlandı.
İnşallah benimde erken sonuçlanır, başvuruyu yaptığımda sadece kanıt olarak mailleri koydum onun dışında koymam gereken bir belge var mıydı?

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Serdar Akyaka
Faturanın numarasını istedikleri için ekstradan fotoğrafını yollamadım.

Tamamdır. Kanıt olarak her şeyi eklemişsiniz zaten. Kanıtlar olmasa bile mouse'taki sorunu gösterdiğiniz zaman yüksek ihtimalle sizi haklı bulurlar. Eğer sistem değişmediyse sizi toplantı için çağıracaklar. Herkesi toplayıp sırayla sorunu anlattırıyorlar. Yanında laptop götürüp mouse'taki sorunu gösterirsin. Yanında götüremeyeceğin şeyler için de evine bilirkişi yolluyorlar.

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
Tamamdır. Kanıt olarak her şeyi eklemişsiniz zaten. Kanıtlar olmasa bile mouse'taki sorunu gösterdiğiniz zaman yüksek ihtimalle sizi haklı bulurlar. Eğer sistem değişmediyse sizi toplantı için çağıracaklar. Herkesi toplayıp sırayla sorunu anlattırıyorlar. Yanında laptop götürüp mouse'taki sorunu gösterirsin. Yanında götüremeyeceğin şeyler için de evine bilirkişi yolluyorlar.
Teşekkür ederim çok sağolun cevaplar için aklımdaki çoğu soru işaretini sildiniz, sağolun.

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
Mouse merak ettim hangi mouse idi model
Endgame OP1We modeli, daha bedava olsa endgame kullanmam sanırsam. 1 tane sorunu olsa eyvallah diyeceğim ama sağ click tamamen pert halde hiç çalışmıyor ve basılı kalmış galiba clicki bundan dolayı sol clickide etkiliyor o yüzden yarı zamanlı çalışyor diyebilirim mouse. scroll tuşu zaten aşağı kaydırınca 2 yukarı atıyor, sarj kablosunu takıp kullanmak ölüm gibi 50 kere tak çıkar yapıyorum temassızlık olduğu için bazen denk geliyor sarj kablosu takılıyken kullanabiliyorum. mouseyi alalı 6 ay oldu, kullanalı 3 ay olmuştur olmamıştır başka bir şehirdeydim zaten, 3 ayda bu sorunlar geldi başıma baya dandikmiş.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123
Endgame OP1We modeli, daha bedava olsa endgame kullanmam sanırsam. 1 tane sorunu olsa eyvallah diyeceğim ama sağ click tamamen pert halde hiç çalışmıyor ve basılı kalmış galiba clicki bundan dolayı sol clickide etkiliyor o yüzden yarı zamanlı çalışyor diyebilirim mouse. scroll tuşu zaten aşağı kaydırınca 2 yukarı atıyor, sarj kablosunu takıp kullanmak ölüm gibi 50 kere tak çıkar yapıyorum temassızlık olduğu için bazen denk geliyor sarj kablosu takılıyken kullanabiliyorum. mouseyi alalı 6 ay oldu, kullanalı 3 ay olmuştur olmamıştır başka bir şehirdeydim zaten, 3 ayda bu sorunlar geldi başıma baya dandikmiş.
Senin yapman gereken aslında endgame mail atman sorunları açık açık gösterip bide fatura ekle endgame kendisi büyük ihtimal yeni mouse gönderirler mutlaka yap bunu genelde böyle çalışıyor düzen

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
Senin yapman gereken aslında endgame mail atman sorunları açık açık gösterip bide fatura ekle endgame kendisi büyük ihtimal yeni mouse gönderirler mutlaka yap bunu genelde böyle çalışıyor düzen
Endgame yurt dışı firmasi değil mi?

Top Bottom