Yerli Adios
80+
Bazıları yine ekonomi iyi dediTüm Apple ürünlerine bu sabah itibariyle ortalama %12 zam geldi.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bazıları yine ekonomi iyi dediTüm Apple ürünlerine bu sabah itibariyle ortalama %12 zam geldi.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Tüm Apple ürünlerine bu sabah itibariyle ortalama %12 zam geldi.
işe girdim 2,3 ay çalışıp sağlam bir telefon alırım diye zam üstüne zam , diyecek çok söz var ama dinleyecek lider vasfı olan adam yok.
12’yi buyback ile 9kya almıştım. Aslında kar etmiyoruz, 3 sene öncenin 9ksı, şimdinin 37bini.Güzel yatırım olurdu bu arada
Son iki ayda Apple ürünlerine neredeyse 5 kez zam gelmesi gerçekten şaşırtıcı. Bu zam oranları doların bile üzerinde artış gösterdi12’yi buyback ile 9kya almıştım. Aslında kar etmiyoruz, 3 sene öncenin 9ksı, şimdinin 37bini.
venezuellada bile daha ucuz siz düşününApple adamsan trden çekilirsin
ironi işareti koymamışsınız rteci buOlsun be onların ayfonu varsa. Bizim Allah’ımız var
O zaman bakalım yeni trend yiyecekleri ne olacak? Soğan'dan sonra neye muhtaç olacaklarEkmek 10 lira soğan 30 lira olunca onuda yiyemicekler
Adamlar haklı aga bırak yapsınlar. Bu millete her şey müstahakSon iki ayda Apple ürünlerine neredeyse 5 kez zam gelmesi gerçekten şaşırtıcı. Bu zam oranları doların bile üzerinde artış gösterdi