Yerli Adios
80+
Bazıları yine ekonomi iyi dediTüm Apple ürünlerine bu sabah itibariyle ortalama %12 zam geldi.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bazıları yine ekonomi iyi dediTüm Apple ürünlerine bu sabah itibariyle ortalama %12 zam geldi.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Tüm Apple ürünlerine bu sabah itibariyle ortalama %12 zam geldi.
işe girdim 2,3 ay çalışıp sağlam bir telefon alırım diye zam üstüne zam , diyecek çok söz var ama dinleyecek lider vasfı olan adam yok.
12’yi buyback ile 9kya almıştım. Aslında kar etmiyoruz, 3 sene öncenin 9ksı, şimdinin 37bini.Güzel yatırım olurdu bu arada![]()
Son iki ayda Apple ürünlerine neredeyse 5 kez zam gelmesi gerçekten şaşırtıcı. Bu zam oranları doların bile üzerinde artış gösterdi12’yi buyback ile 9kya almıştım. Aslında kar etmiyoruz, 3 sene öncenin 9ksı, şimdinin 37bini.
venezuellada bile daha ucuz siz düşününApple adamsan trden çekilirsin
ironi işareti koymamışsınız rteci buOlsun be onların ayfonu varsa. Bizim Allah’ımız var
O zaman bakalım yeni trend yiyecekleri ne olacak? Soğan'dan sonra neye muhtaç olacaklarEkmek 10 lira soğan 30 lira olunca onuda yiyemicekler![]()
Adamlar haklı aga bırak yapsınlar. Bu millete her şey müstahakSon iki ayda Apple ürünlerine neredeyse 5 kez zam gelmesi gerçekten şaşırtıcı. Bu zam oranları doların bile üzerinde artış gösterdi