Doğru Fiyatlar Çok Ucuz Kalmış İyi dedin 200 bin olması lazım en ucuz iphone.Memur maaşına yapılacak zamdan sonra memurlara koymaz bu fiyatlar.
5-6 dolara yemek çok ucuzmuş hemen geliyorum yemeye bedava (!)Valla arkadaşlar bugün bodrumdan geldim. Bi fiyatlar var Piyasa varya anasını bellemişler köprü altı esnaf lokantasından menü fiyatı paylaşıyorum burası bölgenin en ucuz lokantası gerisini siz düşünün
Alıntıyı görüntüle
tek suç 52 nin mi? tamamen muhalefetin başarısızlığının suçu kaybettikleri halde koltuklarından inmeyenlerin 7 dönemdir meclisi işgal edenlerin merdan yanardağı savunanların yanlış adayı seçenlerin suçu, halk cahilse sende cahile göre oynayacaksın yapamıyorsan yapmiyacaksın şimdi büyük şehirleride kaybedecekler ama akılları başlarına gelmeyecek%52 böyle istedi yapacak bir şey yok. olsun Reis Başımızdan Eksik olmasın da(!)
Derdi ne bunların? Dolar artınca zaten zamı anında yaptılar şimdi niye sabitken tekrar zam yapıyor ki?Tüm Apple ürünlerine bu sabah itibariyle ortalama %12 zam geldi.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Burası cidden baya ucuz bu arada istanbulda şilede gözlemeye 100 tl istiyorlarValla arkadaşlar bugün bodrumdan geldim. Bi fiyatlar var Piyasa varya anasını bellemişler köprü altı esnaf lokantasından menü fiyatı paylaşıyorum burası bölgenin en ucuz lokantası gerisini siz düşünün
Alıntıyı görüntüle