Neler Yeni

Tüm düşündüğüm Da sistem 2 soruları

Patrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
mehmet camgözoğlu
Bende aldım erken gelmesini bekleyemezsin zaten birsürü kişi aynı anda aldı oyun hediyesini ben istemedim bile 1300tl indirim ile sistem aldın küçücük bir oyunu takma kafana ekran kartı 3 fanlı ağır bir model sökük gelir takması çok kolay korkuyosan daha tecrubeli birine taktırırsın
küçücük oyun dediğin en az 300liraya çıkcak :)

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
montaj yaparken büyük ihtimal yanlış taktım çalışmıyor.yardımcı olabilecek var mı?
Youtubede videolar var
Kasanın arkasındaki yeri sokeceksin kenarının gireceği yere sonra anakartta bı yerde bisiyi açacaksın sonra takacaksin youtubede var birsuru
Mesaj otomatik birleştirildi:

küçücük oyun dediğin en az 300liraya çıkcak :)
Güzel oyun gibi cdle gelseydi satardım PS4 yok fakat amdrewarddan girecezde kodu vermediler 1 2 güne yeniden atacam

FelicjaNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muharrem Mutlu
Youtubede videolar var
Kasanın arkasındaki yeri sokeceksin kenarının gireceği yere sonra anakartta bı yerde bisiyi açacaksın sonra takacaksin youtubede var birsuru

Aslında herşeyi taktım sıkıntı da gözükmüyor. Bilemedim ne yapacam

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Eren Sezgin
Youtubede videolar var

Güzel oyun gibi cdle gelseydi satardım PS4 yok fakat amdrewarddan girecezde kodu vermediler 1 2 güne yeniden atacam
kanka zaten test yaptıkları ıcın kasanın arkasındakı yer sokulu gelıyor ekran kartının takması ram takmak gıbı sadece vıdalaman lazım cok zor degıl

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Kaç güne montajlanip gelir (Samsun'da yaşıyorum )

Oyun hediyesini hala alamadım mailden atmama rağmen telefondan aranipda isteneilirmi

Ekran kartı demonte olarak gelecek büyük ihtimal inşallah fazla sıkıntı olmaz takarkrn ondan endiseliyim baya ağır olacak 3 fanli ekran kartı sonuçta

Minimum 144 hz monitormu lazım sistemden tam verim alabilmek için

Bı sıkıntı olursa itopya hızlı cevap verirler mi?
Oyun hediyesini şimde alırsan hiçbir işe yaramaz aktive etmek için kasanda 3600 bulunması gerekiyor. Sistem gelince sor yani bunu.

h.ibrahim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Halil
Stokta Yok + 200 TL Zamlı şuan

Samet3716

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Kemal Samet Çağlar
Ben cumartesi sabahı resimdeki özelleştirmeler ile aldım çok uyguna geldi kaliteli parçalar dört gözle gelmesini bekliyorum.

Ekler

• Screenshot_20200613_101021_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200613_101021_com.android.chrome.jpg
    472.3 KB · Hit: 37

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Ekran kartı montajını yotubedan izleyerek yap yeni mi sipariş ettin? temmuz başı gibi gelir bence
Temmuz başı çok geç en Cuma günü alanlara mantıken zaten en geç önümüzdeki salı kargolamaları lazım Cuma veya Cumartesi ellerine ulaşır.

COREXAR

80+ Silver
Oyun sorusunu sordum ve sistem gelince faturası ile beraber gönderin dediler

Top Bottom