Neler Yeni

Yardım tüm hesaplarım hacklendi

61Joker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Joker Ay
lütfen yardım edin teker teker instagram, youtube, twitter hesaplarım hacklendi.
ilk başta instagram profilim değiştirildi, saçma sapan insanları takip etti, sonra bi baktım youtube ta saçma sapan videolar izlenmiş ve atılmış kanalımda aynı şekilde abone olmuş. tüm maillerim ve uygulamaların şifresini değiştirmeme rağmen bi baktim twittera da bitcoinle ilgili saçma sapan bir şey atılmış. sorun olan da mailimde falan da 2 faktörlü doğrulama var, giriş yapıldı falan diye bildirim de gelmedi bana. ne yapmayalım lütfen çare bulun. ve nasıl hacklediler, neyi hacklediler ip mi mail mi nedir??

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
lütfen yardım edin teker teker instagram, youtube, twitter hesaplarım hacklendi.
ilk başta instagram profilim değiştirildi, saçma sapan insanları takip etti, sonra bi baktım youtube ta saçma sapan videolar izlenmiş ve atılmış kanalımda aynı şekilde abone olmuş. tüm maillerim ve uygulamaların şifresini değiştirmeme rağmen bi baktim twittera da bitcoinle ilgili saçma sapan bir şey atılmış. sorun olan da mailimde falan da 2 faktörlü doğrulama var, giriş yapıldı falan diye bildirim de gelmedi bana. ne yapmayalım lütfen çare bulun. ve nasıl hacklediler, neyi hacklediler ip mi mail mi nedir??
2 faktörlü doğrulama atlatılabiliyor

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Virüs bulaşmış belli ki hocam. Bir siteye mi tıkladınız? Sahte reklam siteleri falan oluyor onlara giriş yapınca da olabiliyor. Format atın telefona bilgisayara falan

61Joker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Joker Ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunuzda veya bilgisayarınızda casus yazılım var muhtemelen. Telefonunuzun ve bilgisayarınızın internet bağlantısını kesin.

Başka bir bilgisayar ve telefondan tüm hesaplarınızın şifrelerini değiştirin.

Bilgisayarınıza format atın, telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayın.
dün şifreleri değiştirmiştim ama aynı bilgisayardan. tekrar mı değiştireyim başka telefondan?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Virüs bulaşmış belli ki hocam. Bir siteye mi tıkladınız? Sahte reklam siteleri falan oluyor onlara giriş yapınca da olabiliyor. Format atın telefona bilgisayara falan
sanırım birkaç sakıncılı siteye girmiş olabilirim, online pdf kitap arıyordum garip siteler vardı...

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
İnternet bağlantısını kes malwarebytes veya kaspersky ile tarama yap geçmez ise format at

DaffyGraphic

80+ Silver
dün şifreleri değiştirmiştim ama aynı bilgisayardan. tekrar mı değiştireyim başka telefondan?

sanırım birkaç sakıncılı siteye girmiş olabilirim, online pdf kitap arıyordum garip siteler vardı...
Zaten o sitelerde oluyor öyle şeyler.

61Joker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Joker Ay
Evet. Bilgisayarın internet bağlantısını kesin önce. Sonra format atarsınız.
format atınca windows 10 falan gitmeyecek mi nasıl geri yükleyeceğim benim pek bir bilgim yok

İnternet bağlantısını kes malwarebytes veya kaspersky ile tarama yap geçmez ise format at
format atıyorum fakat internet bağlantısını kesmemiştim sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:

61Joker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Joker Ay
ya bana acil cevap lazımda üsttekini cevaplar mısınız biliyorsanız size zahmet..

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
format atınca windows 10 falan gitmeyecek mi nasıl geri yükleyeceğim benim pek bir bilgim yok

format atıyorum fakat internet bağlantısını kesmemiştim sıkıntı olur mu?
sıkıntı olmaz fakat hesaplarınızı aldığınızda şunu unutmayın 2 faktörlü doğrulama geçilebiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,215
Üyeler
168,261
Son üye
Jon Snoww
Top Bottom