Tüm heves ve isteğimi kaybettim

dolaroldu8tl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,669
2 ay sonra 18ime girecek bir YKS öğrencisiyim ve konularda çok gerideyim elimden geleni yapmaya çalışıyorum fakat elimden gelenlerin yetersiz olduğunu biliyorum. Mental olarak kötü bi dönemdeyim herkes gibi ve bu ders çalışmaya karşın tüm isteğimi kırıyor bitiriyor. Halim yok sürekli bi -bitse de gitsem- halindeyim. 2 ay gibi kısa bir süre kaldı ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Önerileriniz neler?

Hayatın boyunca bu tip sınavlar karşına çıkacak bugün YKS olur yarın vizesi olur diğer gün ehliyeti olur bu yüzden mesele kendine sahip çıkmaktan geçiyor çevrenden etkilenme kendi işine bak sen millet ne derse desin kafana takmamayı öğrenmen lazım yoksa büyüyemezsin

Denemekten ne zarar gelir kardeşim :) Şu an bu sınava çalışman için en uygun zaman. 5 sene sonra çalışsan şu an ki pozisyonunda olmayacak. Üniversite okuma deneyimini yaşayacaksın. Bu sınav daha çok çevreni ve ortamını belirlemede etkili olacak. Meslek ve maaş kısmı günümüzde biraz karmaşık zaten kafana takmana gerek yok. Kimse işinden ve maaşından memnun değil artık. Yüksek lisanslı bir müh olarak bende alanımdan farklı sektörlere geçmeyi düşünüyorum.

Geri