- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam başka bir oyuna girdim onda çalıştı valoranttamı problem var anlayamadım yaUygulamanın tüm dosyalarıyla beraber kaldırıp tekrar kurun![]()
hocam başka bir oyuna girdim onda çalıştı valoranttamı problem var anlayamadım yaUygulamanın tüm dosyalarıyla beraber kaldırıp tekrar kurun![]()
CS ve Valorantta oluyordu bu, kaç kez sordum hangi oyunda yaşıyorsun diye aa!hocam başka bir oyuna girdim onda çalıştı valoranttamı problem var anlayamadım ya
hayır hocam csgo ve valorantta msi afterburner çalışmıyor minecraftta çalışıyor saçma şekilde :dCS ve Valorantta oluyordu bu, kaç kez sordum hangi oyunda yaşıyorsun diye aa!
Oynamaya devam edin ve drop girdiği sıradaki değeleri SS alın.
Oluyordu derken sorun oluyor, bir sürü konu var bu konuyla alakalı.hayır hocam csgo ve valorantta msi afterburner çalışmıyor minecraftta çalışıyor saçma şekilde :d
mcde drop yok hocam fakat csgo valorantta girdiğimde değerler çıksa alıcam ss atıcam fakat çıkmıyorOluyordu derken sorun oluyor, bir sürü konu var bu konuyla alakalı.
MC ise aşırı drop yaratan bir oyun değil ama RAM'i sonuna kadar kullanan bir oyun.
Drop var mı?
CS'de o kullanımları gösteren bir ayar vardı, FPS falan.mcde drop yok hocam fakat csgo valorantta girdiğimde değerler çıksa alıcam ss atıcam fakat çıkmıyor
hocam csde cok drop yaşamadım valorantta gta 5 te oluyor gta 5 şuan pcde yok ne yapmamı önerirsinizCS'de o kullanımları gösteren bir ayar vardı, FPS falan.
Onu tam bilmiyorum, onu kullanabilirsiniz.
RAM'den olduğunu düşünüyorum.hocam csde cok drop yaşamadım valorantta gta 5 te oluyor gta 5 şuan pcde yok ne yapmamı önerirsiniz
yok hocam 7deydim fakat 10da daha rahat oynayabiliyordum gta olsun valorant olsun drop daha azdı fakat 7de bende %100 cpu oluyordu ondan dolayı 7 geçtimRAM'den olduğunu düşünüyorum.
Win10 sürümdeydiniz değil mi?