Neler Yeni

Tüm Suriyelilerin Ve Afganlıların Sınır Dışı Edilmesi gerektiğini düşünüyorum

Eveet Neden böyle bir konu kurduğumu merak ediyorsanız sizlere hemen açıklayayım, Bizim Burda birkaç yıl önce minibüs şöförünü 6-7 suriyeli bıçakladı ve o adamın tek suçu parasız binmelerine izin vermemekti. Paraları olmadığı halde bindiler ve masum şöförü bir kaç defa bıçakladılar, Birkaç gün önce ise sosyal medya'da Suriyeli bir çetenin Kurye yi ve bir vatandaşı bıçakladığını gördüm. Beni yanlış anlamayın ama bence bunlara karşıt bir şey yapmalıyız aksi takdirde bunlar devam edicek Devlet bunlara karşı bir şey yapmıyor, Göz yumuyorlar, suriyelilerin Türkiye'ye geldiğinden beri bir sürü Türk kızına tecavüz, Şiddet, Saldırı oldu bunların durmasını istiyorsa eğer devlet bir an önce bu suriyelileri sınır dışı etmeli, Suriyeliler yok gitmiyoruz felan deyip olay çıkartırsa askerin bunları vurmasını gerekli olduğunu düşünüyorum bu insanlar onurlu olsaydı kendi ülkerindeki o savaştan kaçmaz düşmanlarıyla savaşırlardı doğru olan buydu.

Bu Suriyelilere karşı nefret duyuyorum sizlerde öylemisiniz?

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Profilimde anneannemi dolandırdıklarını anlattım bu gün geçenlerde batmanda ambulansı parçaladılar şoförü dövdüler malesef Alırken sormadılar keşke hepsi gitse ama geldikçe geliyorlar üstüne türk soyuna kendi soylarını katıyorlar bir çözümü yok gibi bizim ülkemizde bizden daha rahat bizden daha iyi yaşıyorlar aynı durumda biz olsaydık almıyacaklarına eminim

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Profilimde anneannemi dolandırdıklarını anlattım bu gün geçenlerde batmanda ambulansı parçaladılar şoförü dövdüler malesef Alırken sormadılar keşke hepsi gitse ama geldikçe geliyorlar üstüne türk soyuna kendi soylarını katıyorlar bir çözümü yok gibi bizim ülkemizde bizden daha rahat bizden daha iyi yaşıyorlar aynı durumda biz olsaydık almıyacaklarına eminim
usta bunlara öyle bir şey yapıcaksın ki kendileri gitmeye başlicaklar simdi yazarsam sorun olur anladınız siz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Din kardeşimiz hocam olmaz. Ayrıca ırkçı mısın hocam?
½#½$mehmetyılmaz hocam banlarmısın bu nu
ırkçıyım ama sadece suriyelilere ve afganlılara karsı

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Eveet Neden böyle bir konu kurduğumu merak ediyorsanız sizlere hemen açıklayayım, Bizim Burda birkaç yıl önce minibüs şöförünü 6-7 suriyeli bıçakladı ve o adamın tek suçu parasız binmelerine izin vermemekti. Paraları olmadığı halde bindiler ve masum şöförü bir kaç defa bıçakladılar, Birkaç gün önce ise sosyal medya'da Suriyeli bir çetenin Kurye yi ve bir vatandaşı bıçakladığını gördüm. Beni yanlış anlamayın ama bence bunlara karşıt bir şey yapmalıyız aksi takdirde bunlar devam edicek Devlet bunlara karşı bir şey yapmıyor, Göz yumuyorlar, suriyelilerin Türkiye'ye geldiğinden beri bir sürü Türk kızına tecavüz, Şiddet, Saldırı oldu bunların durmasını istiyorsa eğer devlet bir an önce bu suriyelileri sınır dışı etmeli, Suriyeliler yok gitmiyoruz felan deyip olay çıkartırsa askerin bunları vurmasını gerekli olduğunu düşünüyorum bu insanlar onurlu olsaydı kendi ülkerindeki o savaştan kaçmaz düşmanlarıyla savaşırlardı doğru olan buydu.

Hocam 3 yıl önce 3 arkadaş beraber bir yere oturmuş sohbet ediyorduk çikolata fln yiyorduk neyse sonra bir anda 7 tane suriyeli geldi ve bizi dövdü :D çikolataları da çaldılar hem dayak yedik hem çikolataları çaldırdık

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Emre

Bence mancınık ile halepe fırlatılabilirler

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Enis Solak
'' Komşumuzdu Suriye şimdi bu gemideki vatandaş mı? ''
Söylenecek ve yapılacak çok çok şey var da işte şartlar.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
'' Komşumuzdu Suriye şimdi bu gemideki vatandaş mı? ''
Söylenecek ve yapılacak çok çok şey var da işte şartlar.
Merak etmeyin 1 yıla kalmaz bu şarkıya da soruşturma açılır.

Neredeyse herkes öyle düşünüyor. Artık bıktım böyle olayları okumaktan. Bazen bütün isteyen Türkler ile birlikte aklıma yurtdışına çıkma fikri geliyor bunlar yüzünden. Bence bu konuları böyle yerlere değil emniyet müdürlüğüne açmalıyız. Yoksa canımızı sıkmaktan başka bir işe yaramıyor.

Sami Järvi

80+ Silver
Çok büyük bir iş gücü aslında.bunları alcan bir toplama kampına alcaksın çalıştıracaksın madende tarımda vs iş gücü gerektrien işlerde çalıştıracaksın.kabul etmeyeni gönderceksin eğer kalırsa güzel karnını doyuracak şekilde yemeğini birkaç lira parasını da verirsin .AB den paranı alırsın.hem ülken gelişir hem mültecilere istihdam sağlarsın bana bu mantıklı geliyor yanlışım olursa düzeltin

LahmatsuDcr

80+ Silver
Şimdi bunların çoğu küçük. Bu sokakta gördüğünüz yüzlerce küçük mülteci çocuklar 5 yıl sonra ne yapacaklar? Yine ışıklarda peçete mi satacaklar?
Hayır! Milleti gasp edecekler, gençlerimizi bıçaklayacaklar, kadınlarımıza tecavüz edecekler. Bunun tek sorumlusu ise hükümettir. Hükümet değiştiği zaman yapılması gereken en önemli şeylerden birisi devlete faydası olmayan bütün mültecileri sınır dışı etmektir. Avrupa'nın ne tepki vereceği umurumuzda olmamalı. Avrupa bizi çok sevseydi 2004'te alırdı birliğe.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Aslında Çin bizim Türkleri orada ucuza çalıştırıyor ama sesimiz çıkmıyor. Aynısını yapmak lazım. İhracat pazarında şahlanırız.

Top Bottom