Neler Yeni

Tüm TÜRK tarihini anlatan kitap önerisi

ardaipek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Arda İpek
Tüm Türk tarihini öğrenmek istiyorum cumhuriyet ve kurtuluş dönemlerini yeterli seviyede biliyorum ama geri kalanında yeterli bilgim yok tüm tarihi öğrenebileceğim kitap ve kitap seti önerebilirmisniz

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Buğra
Tüm Türk tarihini öğrenmek istiyorum cumhuriyet ve kurtuluş dönemlerini yeterli seviyede biliyorum ama geri kalanında yeterli bilgim yok tüm tarihi öğrenebileceğim kitap ve kitap seti önerebilirmisniz
ahmet şimşirgil Kayı serisini okuyabilirsin tek kitap halinde anlatan hiç görmedim olsa bile sürükleyici olacağını sanmıyorum osmanlının kuruluşundan sonuna kadar detaylı olarak anlatıyor ve sıkıcı bilgi tarzında değil kayı serisini çok beğenirsin islamiyet öncesi türk tarihi kitapları genelde mitolojik oluyor

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,517
İsim
Mehmet Aslan
tek kitaptan öğrenmen mümkün değil. Hangi dönemden başlamak istiyorsan ona göre başlangıç önerisi yapabilirim.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,517
İsim
Mehmet Aslan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,602