Neler Yeni

Tüm Türk Tarihini Nasıl Öğrenebilirim?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Ben net anlıyorum sizlerin güruhu. Günümüz SAHTE Atatürkçülerinin NASIL Atatürk eserlerine düşman olduğunun bir örneğini bize gösterdiğin için teşekkürler. Belki bir genç çıkarda ATATÜRK KİMDİ, şimdikiler KİM derde bir faydamız olmuş olur.
kardeşim ben ne diyorum sen ne diyosun? kafan mı güzel? ayurıca atatürk ün hazırlattığı kitabı eleştirmek mi (bak hazırlattığı diyorum) atatürkçülük değil? Atatürk ün her yaptığına doğru demeyi veya onun döneminde yapılan herşeyi doğru kabul etmeyi mi atatürkçülük zannediyorsun? yoksa bana atatürkçülük mü öğretmeye çalışıyorsun? yukarıda çok basit bir şekilde (bilal in bile anlayabileceği basitlikte ve açıklıkta) anlattığım şeyi nasıl buralara çarpıtabiliyorsun?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Ben net anlıyorum sizlerin güruhu. Günümüz SAHTE Atatürkçülerinin NASIL Atatürk eserlerine düşman olduğunun bir örneğini bize gösterdiğin için teşekkürler. Belki bir genç çıkarda ATATÜRK KİMDİ, şimdikiler KİM derde bir faydamız olmuş olur.
Tamam en Türk sensin. Çok merak ediyorum alıp okudun mu ? İçinde bugün kabul görmeyen doluca bilgi var. Günümüzde çok daha geçerli bilgilerle Tarih yazan Tarihçiler varken dediği doğru. Atatürk hepimizin lideri, saçmalamayı bırak.

İceWolf

80+ Silver
Vayyy arkadaş, Orjinal Eser ortada ama herkes bir youtuber tavsiye ediyor. Ben anlamadımki, sizin Youtuber ler Atatürk ten çok dahamı alimler. Vah Uluönder Atatürk vah, sen 7 kıtaya tarihçi ve bilim insanı gönder, 8 yıl çalışsınlar, sonunda bir eser ortaya koy. Ama oturduğu yerden yayın yapan YOUTUBER senden kıymetli olsun. Bide 3-5 soytarı çıksın seni ve eserlerini çağdışı ilan etsin.

Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Vayyy arkadaş, Orjinal Eser ortada ama herkes bir youtuber tavsiye ediyor. Ben anlamadımki, sizin Youtuber ler Atatürk ten çok dahamı alimler. Vah Uluönder Atatürk vah, sen 7 kıtaya tarihçi ve bilim insanı gönder, 8 yıl çalışsınlar, sonunda bir eser ortaya koy. Ama oturduğu yerden yayın yapan YOUTUBER senden kıymetli olsun.
AKP'ye de oy atıyor musun ?

İceWolf

80+ Silver
Uygunsuz davranış
kardeşim ben ne diyorum sen ne diyosun? kafan mı güzel? ayurıca atatürk ün hazırlattığı kitabı eleştirmek mi (bak hazırlattığı diyorum) atatürkçülük değil? Atatürk ün her yaptığına doğru demeyi veya onun döneminde yapılan herşeyi doğru kabul etmeyi mi atatürkçülük zannediyorsun? yoksa bana atatürkçülük mü öğretmeye çalışıyorsun? yukarıda çok basit bir şekilde (bilal in bile anlayabileceği basitlikte ve açıklıkta) anlattığım şeyi nasıl buralara çarpıtabiliyorsun?
Tamam en Türk sensin. Çok merak ediyorum alıp okudun mu ? İçinde bugün kabul görmeyen doluca bilgi var. Günümüzde çok daha geçerli bilgilerle Tarih yazan Tarihçiler varken dediği doğru. Atatürk hepimizin lideri, saçmalamayı bırak.
Yürüyün gidin çakma Atatürkçüler. Neymiş Atatürkün eseri çağdışıymış. Sizmi karar verdiniz çağdışı olduğuna. Atatürkün eserlerini çağdışı ilan ettikten sonra Atatürkünde çağdışı olduğuna ne zaman karar vermeyi düşünüyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

AKP'ye de oy atıyor musun ?
Sen PKK ya oy atıyormusun. yada PKK seninle aynı yeremi oy atıyor?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Vayyy arkadaş, Orjinal Eser ortada ama herkes bir youtuber tavsiye ediyor. Ben anlamadımki, sizin Youtuber ler Atatürk ten çok dahamı alimler. Vah Uluönder Atatürk vah, sen 7 kıtaya tarihçi ve bilim insanı gönder, 8 yıl çalışsınlar, sonunda bir eser ortaya koy. Ama oturduğu yerden yayın yapan YOUTUBER senden kıymetli olsun.
ben youtuber mı tavsiye ettim? yazdıklarımı okumadın veya anlayamayacak kadar gerizekalısın. Atatürk ne anlasın tarihten? adam tarihçi mi, veya bugünkülerin ben ekomistim diye ortalıkta dolaştığı gibi ben tarihçiyim diye mi ortalıkta gezmiş? birilerine böyle bi kitap yazın demiş onlar da yazmış. bu kitabı okumadığın çok net belli ama bu kitap benim evimde var ve tarih metodolojisine zerre uymayan bir kitap. Zaten adı üstünde DERS kitabı, tarih kitabı değil. Bugün okullarda okutulan tarih dersi kitapları da tarih kitabı değil DERS kitabı, bunlardan bir bok öğrenemezsin. TArih öğrenmek istiyosan araştırma eserleri, hatıralar, arşiv vesikaları (tabi sende onlara ulaşabilecek kapasite yok) arkeolojik buluntular vs. incelemelisin DERS KİTAPLARINI değil. lütfen daha fazla uzatma bilgisizliğin, cahillşiğin ve salaklığın durduk yerde sinirlerimi tepeme çıkardı. inanıolmaz bir herif ya inanılmaz. muhtemelen 10 yaşında ve okuduğu şeyleri anlayamayacak kadar düşük bir iq seviyesine sahip, üzülmüyorum ama böylelerine.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Yürüyün gidin çakma Atatürkçüler. Neymiş Atatürkün eseri çağdışıymış. Sizmi karar verdiniz çağdışı olduğuna. Atatürkün eserlerini çağdışı ilan ettikten sonra Atatürkünde çağdışı olduğuna ne zaman karar vermeyi düşünüyorsunuz?

Sen PKK ya oy atıyormusun. yada PKK seninle aynı yeremi oy atıyor?
Ya senin Atatürk hakkında tek bir kitap okuduğunu bile sanmıyorum, emin ol senden daha da fazla seviyorum. Adam gibi sana diyoruz ki dönemimizde çok fazla iyice Tarihçi var. Ulan bu Tarihçiler Atatürk'ün kitabındaki bilgileri bile araştırdığı bilgilerle harmanlayıp bize sunan adamlar.

İceWolf

80+ Silver
ben youtuber mı tavsiye ettim? yazdıklarımı okumadın veya anlayamayacak kadar gerizekalısın. Atatürk ne anlasın tarihten? adam tarihçi mi, veya bugünkülerin ben ekomistim diye ortalıkta dolaştığı gibi ben tarihçiyim diye mi ortalıkta gezmiş? birilerine böyle bi kitap yazın demiş onlar da yazmış. bu kitabı okumadığın çok net belli ama bu kitap benim evimde var ve tarih metodolojisine zerre uymayan bir kitap. Zaten adı üstünde DERS kitabı, tarih kitabı değil. Bugün okullarda okutulan tarih dersi kitapları da tarih kitabı değil DERS kitabı, bunlardan bir bok öğrenemezsin. TArih öğrenmek istiyosan araştırma eserleri, hatıralar, arşiv vesikaları (tabi sende onlara ulaşabilecek kapasite yok) arkeolojik buluntular vs. incelemelisin DERS KİTAPLARINI değil. lütfen daha fazla uzatma bilgisizliğin, cahillşiğin ve salaklığın durduk yerde sinirlerimi tepeme çıkardı.

inanıolmaz bir herif ya inanılmaz. muhtemelen 10 yaşında ve okuduğu şeyleri anlayamayacak kadar düşük bir iq seviyesine sahip, üzülmüyorum ama böylelerine.
Atatürke ve eserlerine hakaret eden birisi yorum yapmış. Birisi dedimde insan olduğundan dolayı. Atatürkün kitaplarının tavsiye edilmesi neden zoruna gitti....
Ya senin Atatürk hakkında tek bir kitap okuduğunu bile sanmıyorum, emin ol senden daha da fazla seviyorum. Adam gibi sana diyoruz ki dönemimizde çok fazla iyice Tarihçi var. Ulan bu Tarihçiler Atatürk'ün kitabındaki bilgileri bile araştırdığı bilgilerle harmanlayıp bize sunan adamlar. Atatürk'ün kitabı değerli ve rehber sayılacak bir kitap ama onun yerine başkalarını tavsiye ediyoruz ama sen ***** beyninle daha cümleyi anlıyamıyorsun. Birde PKK falan diyor kafayı yersin.
Terbiyesiz adam. Ben Atatürk ü okurum. Senin gibi Atatürk tüccarlarını değil. Atatürkün kitaplarının tavsiye edilmesi çokmu zoruna gitti....

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
ha bu avelin önderdiği kitabın içeriğini merak ediyorsanız, o zamanki türkçülük teorileri dahilinde sümerlerin, hititlerin ve daha başka bazı medeniyetlerin falan türk olduğunu iddia ediyor. Bugün bu bilgilerin yanlış veya bazılarının temelsiz olduğunu eski türk tarihi çalışan bütün uzmanlar biliyor. Ben yıllarca tarih çalıştım, master yaptım onu ettim bunu ettim kendi alanımda görmediğim kitap görmediğim arşiv kalmadı (yurt dışılar dahail) okuma yazması olmayan adam gelmiş burda bana tarihçilik dersi vermeye kalkıyor. Türkiyenin özeti.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Terbiyesiz adam. Ben Atatürk ü okurum. Senin gibi Atatürk tüccarlarını değil. Atatürkün kitaplarının tavsiye edilmesi çokmu zoruna gitti....
Atatürk'ün Tarihi olmayan kitabını önererek Atatürk'ü tüccarlayan sensin. Gerçekten sevseydin kusurlarıyla severdin.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Uygunsuz davranış
Atatürke ve eserlerine hakaret eden birisi yorum yapmış. Birisi dedimde insan olduğundan dolayı. Atatürkün kitaplarının tavsiye edilmesi neden zoruna gitti....

bak sen yemim ediyorum beyinsizin terkisin, ne zaman hakaret erttim kitaba. Bak dünyanın en ***** insanına anlatır gibi anlatıyorum: kitabın içeriği yanlış, zaten bir tariH kitabı değil ders kitabı. Kısacası tarih öğrenmek için hiçbir boka yaramaz. BAK LÜTFEN UZATMA LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN.

Top Bottom