Abi Eyüp Sabri Tuncer falanda hikaye1 litrelik olanı almak daha mantıklı değilmi daha ucuza gelmiyormu öyle
Eyüp Sabri Tuncer Limon Kolonyası 1 Lt Pet Bidon 1 Paket (1 x 1000 ml) : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
Eyüp Sabri Tuncer Limon Kolonyası 1 Lt Pet Bidon 1 Paket (1 x 1000 ml) : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetikwww.amazon.com.tr
Konu açıp paylaşabilirsin o halde kanka, bana bu daha uygun geldi bunu paylaştım sonuçta içilmeyecek bu 200ml zaten 2 ay civari gidiyor.1 litrelik olanı almak daha mantıklı değilmi daha ucuza gelmiyormu öyle
Eyüp Sabri Tuncer Limon Kolonyası 1 Lt Pet Bidon 1 Paket (1 x 1000 ml) : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
Eyüp Sabri Tuncer Limon Kolonyası 1 Lt Pet Bidon 1 Paket (1 x 1000 ml) : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetikwww.amazon.com.tr
bana 3 gün gidiyor 200 mlKonu açıp paylaşabilirsin o halde kanka, bana bu daha uygun geldi bunu paylaştım sonuçta içilmeyecek bu 200ml zaten 2 ay civari gidiyor.
Konu açıp paylaşabilirsin o halde kanka, bana bu daha uygun geldi bunu paylaştım sonuçta içilmeyecek bu 200ml zaten 2 ay civari gidiyor.
Konusu açılmıştı 37,90 tlydiPrime Üyeleri İçin Fırsat: Eyüp Sabri Tuncer Limon Kolonyası 1 Lt Pet Bidon 1 Paket (1 x 1000 ml) https://www.amazon.com.tr/dp/B07G11..._dl_RYTGXWE020GTC3P0JFT4?_encoding=UTF8&psc=1