Denizgezen
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Sabah 4gb hometech laptop arkadaş 10k sistem önerisime yazan arkadaşSen kimin multi hesabısın?
Sabah 4gb hometech laptop arkadaş 10k sistem önerisime yazan arkadaşSen kimin multi hesabısın?
Kimin multisisin de buraya gelip yan çar açtın?O zaman kötü ürünleri güzel tanıtarak insanların parasını çöp etmeyin!
Sansürlü küfürden raporumu iletiyorum
Gamepower kurbanlarının parasını geri verin.çok bir şey olacaktı şimdi sizin yaptığınız daha kötü bir şey 20 dakika mı geri verin!
Önce 4000 TL para iadesini alın ondan sonra uğraşırsınızŞimdi ben bunun kayıtlarını alıp seninle uğraşmaz mıyım
Biz mi satıyoruz gamepoweri ne boş boş konu açıp milletin zamanını çalıyorsunuz??Gamepower kurbanlarının parasını geri verin.
Şimdi ben bunun kayıtlarını alıp seninle uğraşmaz mıyım
Biz mi satıyoruz gamepoweri ne boş boş konu açıp milletin zamanını çalıyorsunuz??
Kesinlikle satın aldım o sistemi.Önce 4000 TL para iadesini alın ondan sonra uğraşırsınız
Hocam resim attım o kadar ss onlar yok almamış yani.Önce 4000 TL para iadesini alın ondan sonra uğraşırsınız
Kesinlikle satın aldım o sistemi.
Allahın vele.di yürü git şuradan.O zaman kötü ürünleri güzel tanıtarak insanların parasını çöp etmeyin!