AfniSoDeadly
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
VAZGEÇTİM
TurboX ile güzel kas çalışılır Fly , Biceps Curl gibi hareketleri kolayca yapabilirsin.Bende Turbox İ7 si var ne yapılır bununla? Fall Guys kaldırıyor şuan başka ne kaldırır acaba
(İ7 620M)
Satsam 1500-2000 eder sistem ama başka sistemim yok şuan bunu kullanıyorumYani pek güçlü değil. i3-2120'den bile güçsüz hatta bazı yerlerde. En mantıklısı o sistemi komple çöpe atmak.
Orkunun kanalında dün izledimbak kardeşim öncelikle işlemciyi cıkarıp nitrik asitte bekletiyorsun pinlerdeki altınlar ayrışmaya başlaayınca onu ince bi bezden süzüp kral suyuna atıyorsun kral suyunu kaynatıyorsun kaplamaları atıyor o üstünden sonra bi daha süzüyorsun altın suya geçmiş oluyor sonra altın suyuna hidrazin sülfatla çökertiyorsun altını dibine karısıtırıp karıstırıp çökertiyorsun bi tur daha süzüyorsun elinde baya bi toprak gibi kahverengi atık kalacak onada boraks koyup 1300 derecede ısıtıyorsun hürmüzle hoopp altın sana paraya çevirirsin
Sen kendini çöpe at.Yani pek güçlü değil. i3-2120'den bile güçsüz hatta bazı yerlerde. En mantıklısı o sistemi komple çöpe atmak.
Dalga geçme manasında dememiştim elbette bu dediklerini oynatır lakin ben orada bu çöpe yatırım yapmaması gerektiğini demek istemiştim aslında.Sen kendini çöpe at.
Dostum eğer simulasyon seviyorsan ETS 2'yi akıcı şekilde oynatacaktır.
*My Summer Car
*Farming Simulator 2019
*Serious Sam 2
*Half Life 2
*The Long Dark
Bu oyunları da akıcı şekilde oynayabilirsin.
Yukarıda dalga geçenler olmuş evet TurboX kötü bir marka ancak kullanabileceğin başka bir bilgisayar yok benim gibi. Bende de ekran kartsız i3 3220 var. Pek oyun oynatmıyor. The Long Dark oynamıştım sadece.
Bende şöyle bir sorun çıktı, benim harici ekran kartım var ama her oyunla çalışmıyor harici kart. Mesela ETS2 ve CS:GO sadece İntel HD Graphics ile açılıyor onda da 10-20FPS ancak alabiliyorumSen kendini çöpe at.
Dostum eğer simulasyon seviyorsan ETS 2'yi akıcı şekilde oynatacaktır.
*My Summer Car
*Farming Simulator 2019
*Serious Sam 2
*Half Life 2
*The Long Dark
Bu oyunları da akıcı şekilde oynayabilirsin.
Yukarıda dalga geçenler olmuş evet TurboX kötü bir marka ancak kullanabileceğin başka bir bilgisayar yok benim gibi. Bende de ekran kartsız i3 3220 var. Pek oyun oynatmıyor. The Long Dark oynamıştım sadece.
Gta sanBende Turbox İ7 si var ne yapılır bununla? Fall Guys kaldırıyor şuan başka ne kaldırır acaba
(İ7 620M)
Bende Turbox İ7 si var ne yapılır bununla? Fall Guys kaldırıyor şuan başka ne kaldırır acaba
(İ7 620M)
orkun kim ola kiOrkunun kanalında dün izledim