Neler Yeni

TURBOX PC Alınır mı???

-Yec

80+ Bronze
merhaba oek durumum yok dersler için acil pc alıcağım kendi pcmin 4 gb ramı bar TURBOX Atm00000344 bu bilgidiyarı almayı düşünüyorum ddr3 filan boşverin bana cs go valo açsın yeter alınır mı? sizce kendi ramimi ekleyince 12 gb ram olcak 4 gb de ekrsn kartı arkadaşımda var valo 120 fps oynuyor iyi bence
Alınmaz.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
merhaba oek durumum yok dersler için acil pc alıcağım kendi pcmin 4 gb ramı bar TURBOX Atm00000344 bu bilgidiyarı almayı düşünüyorum ddr3 filan boşverin bana cs go valo açsın yeter alınır mı? sizce kendi ramimi ekleyince 12 gb ram olcak 4 gb de ekrsn kartı arkadaşımda var valo 120 fps oynuyor iyi bence
120 fps falan oynamıyordur o sana hava atmak için uyduruyordur. Sadece dersler için bile alınmaz, mavi ekran gibi sorunlar yaşayanlar da çok var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf yasir yıldız
Turbox markasını kötülemek için yazmıyorum ama turbox'a para vermeyin hiç iyi sistem çıkarmıyorlar ve fiyatına değmeyen eski sistemleri var.
keşke kendim toplasam ama kartla almam lazım ve normalde evkur dan alıcaktım gt730 2 gb li pc ye 8 k istiyor çok pahalı bencr alınır arkadaşımda var güzel şekilde paketlemişler ekran kartı rx 550 4 gb 2017 ekran kartı işlemcisi eski ama ekran kartı iyi gibi ram 8 gb zaten alınabilir bu devirde 3 k ya apu alıcağıma turboc alınır apu alınmaz bence

rookie27

80+ Gold
,
keşke kendim toplasam ama kartla almam lazım ve normalde evkur dan alıcaktım gt730 2 gb li pc ye 8 k istiyor çok pahalı bencr alınır arkadaşımda var güzel şekilde paketlemişler ekran kartı rx 550 4 gb 2017 ekran kartı işlemcisi eski ama ekran kartı iyi gibi ram 8 gb zaten alınabilir bu devirde 3 k ya apu alıcağıma turboc alınır apu alınmaz bence
Alınmaz kanka alınmaz bu kadar insan bilmiyor sen mi biliyorsun ?
Eğer ayrı ayrı almayı bilmiyorsan bile bunu al dostum.

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Hocam bir bildiğimiz var ki apu alın turbox sakın almayın diyoruz

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,028
İsim
göksel yurtcan
hocam sadece ekran kartı değil olay anakart ssd ekran kartı vb parçaları en ucuz yerlerde en ucuz ve dandik şekillerde ürettiriyorlar yani aslında çöp alıyorsunuz durumunuzda yok paranıza yazık bozulan parçanın yerini doldurmak içinde para harcayacaksınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf yasir yıldız
120 fps falan oynamıyordur o sana hava atmak için uyduruyordur. Sadece dersler için bile alınmaz, mavi ekran gibi sorunlar yaşayanlar da çok var.
turbox su savunmuyorm ama kendim bi kere oynuyam dedim 120 fps alıyor linkini atayım
burada arkasında mc açık fila videoyu ben çektim çünkü heheh 😁

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Uzak durun bütçeniz ne kadar?

Top Bottom