Neler Yeni

TURBOX PC Alınır mı???

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
merhaba oek durumum yok dersler için acil pc alıcağım kendi pcmin 4 gb ramı bar TURBOX Atm00000344 bu bilgidiyarı almayı düşünüyorum ddr3 filan boşverin bana cs go valo açsın yeter alınır mı? sizce kendi ramimi ekleyince 12 gb ram olcak 4 gb de ekrsn kartı arkadaşımda var valo 120 fps oynuyor iyi bence
10 yaşında bir işlemci satılıyor o işlemci 0 olduğunu düşünmüyorum bunları almayın yazık verdiğiniz paralara.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,028
İsim
göksel yurtcan

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Asla alınmaz. Malzeme olarak en ucuz malzemeleri kullanıyorlar. Dolayısıyla uzun dönemde sorunlar çıkıyor. Ayrıca o fiyata çok daha iyisi toplanır. Bu kadar insan alınmaz diyor demek ki bir bildiğimiz var buna rağmen hala alacaksan tercih senin pişman olan sen olacaksın.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
turbox su savunmuyorm ama kendim bi kere oynuyam dedim 120 fps alıyor linkini atayım
burada arkasında mc açık fila videoyu ben çektim çünkü heheh 😁
Valorant zaten hafif bir oyun, gerçekten 120'ye çıkıyorsa beni şaşırttı. PC'nin modeline göre de değişir PC linki atar mısın?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
turbox su savunmuyorm ama kendim bi kere oynuyam dedim 120 fps alıyor linkini atayım
Sen al. Adamların da para kazanması lazım. Senin gibiler olmasa adamlar para kazanamaz. Valoy CS zula açar. Bu kadar uyarıya rağmen hala savunuyorsan zaten sana diyecek bir şey yok.

ReDanger

80+ Bronze
Hocam parayı atın bizim burda kaynakcı var ona söyliyeyim gitsin 2 demiri kaynaklasın daha güvenli olur. Burda kaç kişi alınmaz diyor sen neden hala ısrarla alınır diyosun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf yasir yıldız
Hocam parayı atın bizim burda kaynakcı var ona söyliyeyim gitsin 2 demiri kaynaklasın daha güvenli olur. Burda kaç kişi alınmaz diyor sen neden hala ısrarla alınır diyosun?
sanırım haklısın kaç yıldır pcm yok gözüm dçnmüş gibiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf yasir yıldız
Valorant zaten hafif bir oyun, gerçekten 120'ye çıkıyorsa beni şaşırttı. PC'nin modeline göre de değişir PC linki atar mısın?
tabi de neyse boşver ya arkadaşlar almayın diyor hipnoz olmuşum illa pcm olacak ya ondan 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Usta al usta
reis apu alınmaz ama ya :/

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,028
İsim
göksel yurtcan
tabi de neyse boşver ya arkadaşlar almayın diyor hipnoz olmuşum illa pcm olacak ya ondan 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

reis apu alınmaz ama ya :/
hocam kartlı alırsanız gt730 falan var ve anakart ram işlemciden düşülüyor apu alıp anakart ram avantajı almak çok daha mantıklı

Top Bottom