ReDanger
80+ Bronze
O kolay kafan takılmasın. Eğer yapamam dersen yapma ama yaparsan çok güzel olur fps artar.alam ustada ramları nasıl 3600 mhz yapcam filan bilmiyorum
O kolay kafan takılmasın. Eğer yapamam dersen yapma ama yaparsan çok güzel olur fps artar.alam ustada ramları nasıl 3600 mhz yapcam filan bilmiyorum
Fark ettiyseniz Phoenix e yeteniğini filan atınca direk olarak 60 70 lere düşüyor. Bir flash gelse 50 60 fps görür direk olarak 120 hikaye yani.en düşük ayarlarda normal hocam ve bu fpsler en düşükte kötü fpsler
Mesaj otomatik birleştirildi:
monitör dahilmi monitörün varmı
korkuyorum bizde pc alındımı sadece oda madir ram takviyesi yapılır zaten pc yide isyan ederek aldırttım bıkmıştım çünkü ekran kartı alınmaz bana anca kendim biriktirirsemmesela apu alırsınız elinize para geçer gider gtx 1650 alırsınız ama gt730 falan alırsanı ssd ram anakart psu ve işlemciden feragat edeceğiniz için psu işlemci değiştirme masrafına gireceksiniz
Alma yürü git o zaman turbox al. Adama inatla 100 kişi alınmaz yazmış arkadaş hala apu alınmaz ama yaa yazmış.reis apu alınmaz ama ya :/
Alınmaz.merhaba oek durumum yok dersler için acil pc alıcağım kendi pcmin 4 gb ramı bar TURBOX Atm00000344 bu bilgidiyarı almayı düşünüyorum ddr3 filan boşverin bana cs go valo açsın yeter alınır mı? sizce kendi ramimi ekleyince 12 gb ram olcak 4 gb de ekrsn kartı arkadaşımda var valo 120 fps oynuyor iyi bence
evet hocam aynı ekran kartını kullanıyorum uzun süre yüke çirince mhz falan kısıyor asla alınmaz gt730Fark ettiyseniz Phoenix e yeteniğini filan atınca direk olarak 60 70 lere düşüyor. Bir flash gelse 50 60 fps görür direk olarak 120 hikaye yani.
Kanka sen bu kafa ile Turbox Alacaksın sanırım.korkuyorum bizde pc alındımı sadece oda madir ram takviyesi yapılır zaten pc yide isyan ederek aldırttım bıkmıştım çünkü ekran kartı alınmaz bana anca kendim biriktirirsem
hocam ver babanın tel nosunu özelden arayım babanı anlatayım parayı çöpe atmasın zaten anlattığına göre durumunuz yok babana yazıkkorkuyorum bizde pc alındımı sadece oda madir ram takviyesi yapılır zaten pc yide isyan ederek aldırttım bıkmıştım çünkü ekran kartı alınmaz bana anca kendim biriktirirsem
haklısın ama sinerjinin apu prosundada 70 fps alıyor onda yetenepi atınca 40 30 a düşücekFark ettiyseniz Phoenix e yeteniğini filan atınca direk olarak 60 70 lere düşüyor. Bir flash gelse 50 60 fps görür direk olarak 120 hikaye yani.
Reis sakin diyecem ama haklısın valla.Alma yürü git o zaman turbox al. Adama inatla 100 kişi alınmaz yazmış arkadaş hala apu alınmaz ama yaa yazmış.