TURBOX PC Alınır mı???

Bu arada arkadaşın sistemi 120 alıyorsa bu 150 160 alır. Çünkü içinde 1030 rx 550 tarzı dahili bir ekran kartı var. Arkadaşının sisteminden daha fazla fps verir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonunda.
160 alırsa mükemmel olur o arkadaşlarıyla oynuyor ben izliyorum onları pcm olmadığı için ekran açtıklarınds dc de minik ekranla izliyom bide yani onlar oynuyor ben izliyom

İtina ile Turboxtan vaz geçirilir. Başka alacak var ise burdayım sizi kararınızdan döndürürüm.

160 alırsa mükemmel olur o arkadaşlarıyla oynuyor ben izliyorum onları pcm olmadığı için ekran açtıklarınds dc de minik ekranla izliyom bide yani onlar oynuyor ben izliyom
Kanka bak senin durumunu anladım çok bütçen yok bilgisayar işlerinden anlamıyorsun ve bir sistem alacaksın.
Açtın internete 3000 TL PC yazdın sonra bu çıktı ışıklı misikli olunca güzel tabii dedin.
Ama alınmaz çöp sistemler linkini attığım Apu sistemi al kafan rahat

Kanka bak senin durumunu anladım çok bütçen yok bilgisayar işlerinden anlamıyorsun ve bir sistem alacaksın.
Açtın internete 3000 TL PC yazdın sonra bu çıktı ışıklı misikli olunca güzel tabii dedin.
Ama alınmaz çöp sistemler linkini attığım Apu sistemi al kafan rahat
Aga doğru söyle sen beni mi takip ediyorsun. Nereye yorum atsam altına like atıyorsun. Şüphelendim.

keşke kendim toplasam ama kartla almam lazım ve normalde evkur dan alıcaktım gt730 2 gb li pc ye 8 k istiyor çok pahalı bencr alınır arkadaşımda var güzel şekilde paketlemişler ekran kartı rx 550 4 gb 2017 ekran kartı işlemcisi eski ama ekran kartı iyi gibi ram 8 gb zaten alınabilir bu devirde 3 k ya apu alıcağıma turboc alınır apu alınmaz bence
10 gün sonra buraya yazarsın abeler pece kasıyor oynanmıyor youtube kasiyor bi bildiğimiz varki alma diyoruz sana ama keyfin bikir pişman olunca gelme buraya.

merhaba oek durumum yok dersler için acil pc alıcağım kendi pcmin 4 gb ramı bar TURBOX Atm00000344 bu bilgidiyarı almayı düşünüyorum ddr3 filan boşverin bana cs go valo açsın yeter alınır mı? sizce kendi ramimi ekleyince 12 gb ram olcak 4 gb de ekrsn kartı arkadaşımda var valo 120 fps oynuyor iyi bence
Alınmaz

artık olmaz öyle şeyler hocam mesela paran olduğunda bit gtz1050ti falan alırsın mis

APU al.

korkuyorum bizde pc alındımı sadece oda madir ram takviyesi yapılır zaten pc yide isyan ederek aldırttım bıkmıştım çünkü ekran kartı alınmaz bana anca kendim biriktirirsem
Ben buna kızıyorum abi. 16 yaşındayım bi gün babama "baba bana bunu al şunu al param yok baba" demedim ya biriktirdim ya çalıştım.Bu sene kavun tarlasında çalıştım güneşin altında sıcakda yoruldum bittim ama 10.000tl kazandım?2 ayda sadece, az para değil insan çalışınca kaşılığını alır. Ben sana git zor işlerde çalış demiyorum. Garsonluk yap mesela bunlar ayıp şeyler değil tam tersi güzel şeyler.

Ben buna kızıyorum abi. 16 yaşındayım bi gün babama "baba bana bunu al şunu al param yok baba" demedim ya biriktirdim ya çalıştım.Bu sene kavun tarlasında çalıştım güneşin altında sıcakda yoruldum bittim ama 10.000tl kazandım?2 ayda sadece, az para değil insan çalışınca kaşılığını alır. Ben sana git zor işlerde çalış demiyorum. Garsonluk yap mesela bunlar ayıp şeyler değil tam tersi güzel şeyler.
2 ayda nasıl o kadar kazandın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,141
Üyeler
184,111
Son üye
oenomaus98
Geri