FlyperX
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Bozulmaması kötü olduğu gerçeğini değiştirmez.Kullanmadım.Kullanan arkadaşım var.Şuana dek bozulmadı.
Bozulmaması kötü olduğu gerçeğini değiştirmez.Kullanmadım.Kullanan arkadaşım var.Şuana dek bozulmadı.
Hocam çok rahat açar turbox izoly almayın para tuzağı pişman olursunuzApu ne çeşit oyunları açabilirmi benim için minecraft valorant gta 5 mta cs go açsa yeter
Bütçe söyle önerelim istersen?Turbox yada izoly pc almak istiyorum ama pek güvenilir mi? bilemiyorum
Ben iyi dedim mi?Bozulmaması kötü olduğu gerçeğini değiştirmez.
APU dememiş zaten Onboard demiş.e5300 apu mu?
APU sistemler için "kısa ömürlü" diye neye dayanarak söylüyorsunuz?Ya onları açar ama en kısa ömürlü bilgisayarlar bunlar.
Bozulması zor zaten her ne kadar eski bileşen olsa da. Bu markaları alınmaz yapan şey fiyatı bence, doğru fiyatlandırma ile çoğu sistemi forumda bile önerebilirim, dediğim gibi yeter ki milleti kazıklamak için İ7 ile göz boyayıp 4-5K fiyat çekmek yerine düzgün fiyatlara, hak ettiği fiyattan satılsın.Kullanmadım.Kullanan arkadaşım var.Şuana dek bozulmadı.
Apu sistemler için demedim farkındaysan?APU sistemler için "kısa ömürlü" diye neye dayanarak söylüyorsunuz?
Alıntıyı APU sistem için yaptığınızdan dolayı o şekilde algılanıyor.Apu sistemler için demedim farkındaysan?