Neler Yeni

Yardım Turcell Superonline Nasıldır ?

TRaJeDy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Nuri Tarık DAYAN
Merhaba arkadaşlar,

Ben upload yüksek bir ISS'ye geçmek istiyorum. VDSL max 75 Mpbs altyapım var. Süperonline kullanan arkadaşlar upload hızlarınızda değişiklik oldu mu? Türk Telekom altyapım bu arada. Alternatif olarak bana 75/15 veren bir İSS önerebilir misiniz? rica etsem?

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Superonline ın upload hızlarında yükseliş mevcut ben en fazla 6 alıyordum artık 7.50 a yükseldi

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Turkcell Superonline 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Kesinti yok denecek kadar az, genellikle planlı altyapı çalışmaları oluyor onlar da gece 02:00 sonrasına planlanmış oluyor. Şimdiye kadar kullandığım ISS'ler Kablonet, TTNET, TurkNet ve Superonline. Aralarında en memnun kaldığım Superonline diyebilirim. Tek sıkıntısı ücret olarak diğerlerine göre bir tık daha fazla. 1000/50 hızında kullanıyorum. Wifi 6 router'ım var. Ethernet ile vaadedilen hızları yakalayabiliyorum. Oldukça memnunum

etnetalw

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar,

Ben upload yüksek bir ISS'ye geçmek istiyorum. VDSL max 75 Mpbs altyapım var. Süperonline kullanan arkadaşlar upload hızlarınızda değişiklik oldu mu? Türk Telekom altyapım bu arada. Alternatif olarak bana 75/15 veren bir İSS önerebilir misiniz? rica etsem?
Merhaba,
Türktelekom altyapısında 50+Mbps üzeri paketler artık uploadlar 15 oldu diye biliyorum.
FixNet Kullanan kişi 100Mbps paket geçti 75'e sabitlidi en son 15 upload'a sabit.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
Merhaba arkadaşlar,

Turkcell Superonline altyapısı varsa geç hocam. Pişman olacağını düşünmüyorum. 3 gün sonra Turkcell Taahhüttüm bitiyor. Bu akşam yenilettirecem. Yanlışım yoksa şuan Superonlinedaki tüm 100 Mbps paketlere 20 Mbps Upload veriyor.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Turkcell Superonline altyapısı varsa geç hocam. Pişman olacağını düşünmüyorum. 3 gün sonra Turkcell Taahhüttüm bitiyor. Bu akşam yenilettirecem. Yanlışım yoksa şuan Superonlinedaki tüm 100 Mbps paketlere 20 Mbps Upload veriyor.
DNS & VPN kısıtlamaları, sansür ve DPI uygulamaları ile ilgili ne düşünüyorsunuz 🤔
Şahsen her hareketin takip edilebilir olması, ekstra gecikme ve ekstra kalın fiyata katlanmak bana ilginç geliyor.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
DNS & VPN kısıtlamaları, sansür ve DPI uygulamaları ile ilgili ne düşünüyorsunuz 🤔
Şahsen her hareketin takip edilebilir olması, ekstra gecikme ve ekstra kalın fiyata katlanmak bana ilginç geliyor.
DNS ve VPN'den yana bir sıkıntı yaşamadım. Sansür ve DPI uygulamaları hakkında bir fikrim yok. Oyunlarda pingim 50 ms civarıydı. Ben zamanında VDSL Turk Telekom kullandığım için geçmiştim. 2 senedir Superonline kullanıyorum halen müşteri hizmetlerini arıza kaydı için aramadım.

Top Bottom