Arçelik K3300 modelini kullanıyorum , tadından ve performansından gayet memnunum. ama aynı anda en fazla 3 kişiye kadar kahve yapabiliyor.Bildiğiniz önerebileceğiniz 5 i geçmeyecek şekil de sağlam bir makina var mıdır Türk kahvesi için ?
Annemlere hediye edeceğim ben hiç anlamam
farklı bildiğiniz var mı bir kaç model arasından seçim yapmak istiyorumArçelik K3300 modelini kullanıyorum , tadından ve performansından gayet memnunum. ama aynı anda en fazla 3 kişiye kadar kahve yapabiliyor.
aynısı var ısıtmıyor bilgin var mıArçelik K3300 modelini kullanıyorum , tadından ve performansından gayet memnunum. ama aynı anda en fazla 3 kişiye kadar kahve yapabiliyor.
aldığımın üstünden 2 sene geçti ben henüz yaşamadım.aynısı var ısıtmıyor bilgin var mı
korkmaz kahvekolik modeli eve hediye geldi , aynı anda toplam 5 kişiye kadar kahve yapıyordu ve performansı fena değildi fakat evdekiler 8 kişiye birden kahve yapmayı deneyince bozuldu. eğer hor kullanmazsanız o makineyi almayı da düşünebilirsiniz. fiyatına göre iyi.farklı bildiğiniz var mı bir kaç model arasından seçim yapmak istiyorum