Türk kızlarındaki ego

Ah kardeşim bu işten deli gibi para kazananlar var ben ağzım açık kafamı duvarlara vurdum 96 bin abone yazısını görünce.
5 milyondan fazla para yapıyor aylık şaka gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten manitası olanların hepsinin yanında Brad Pitt var dimi kardeşim , sen galiba oto tamirci hırsızlarını görmedim kızların yanında dolaşan.
ayrıca tipini düzelt nasıl bir tabirdir Allah yaratmış bir şekil insan olarak nasıl düzeltecekmiş arkadaş?
simge nin profilini atar mısın merak ettim

link yasaktır şimdi kullanıcı adı : sbarankoglu1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama dikkat et miden bulanabilir kardeşim bir ilaç milaç bir şey al :D
beğenisi çok fazla değil ama yorumlar sayesinde milyonlar izleniyor bu arada merak edenler için
1746708458264.webp

beğenisi çok fazla değil ama yorumlar sayesinde milyonlar izleniyor bu arada merak edenler için
Alıntıyı görüntüle
Hocam zaten amacı o OF olayının yasal hali ve yargılanmayan hali gibi düşün , sürekli paylaştığı şeyler muhtemelen açık böyle abazaların keyif alacağı türden şeyler.
Bir insan üstelik bir kadın kendini asla böyle bir duruma düşürmemeli ama işte günümüzde paranın insanları getirdiği durum maalesef böyle. tabi bir de işin telegram kısmı da var onu unuttum doğru söylüyor adam oradan da para kaldırıyorlar.

yok ya bence sadece genel olarak turk insani biraz fazla ego sahibi insanimizla alakali bir sey oldugunu dusunuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,663
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri