Evliliğe dair her şey türk kültüründe çok saçmaEvlilik ne?
Hocam sadece avrupa tatili değil, bir çok şey yapılabilir ama aileler o kadar saçma düşünüyor ki gidip kalitesiz bir gelinliği kiralamaya 3K para verebiliyorlar. Ayrıca kınada ayrı düğünde ayrı bilmem nesinde ayrı gelinlik.Adamımsın. Saha 10 dk önce annemle tartışıyorduk. Düğüne verilecek 70K paraya avrupa tatili yapılabilir (1 ay)
Bence kazanılan çoğu savaş dini inançlar esasların verdiği kuvvetle kazanıldıElbette benim için yüzlerce var fakat en gıcık olduklarım aşırı dincilik (1930 ve sonrası), müzik anlayışı (Atatürk ve İnönü zamanlarından sonra unutuldu).
Düğüne 70k derken alışveriş de dahil mi, anlamadım?Adamımsın. Saha 10 dk önce annemle tartışıyorduk. Düğüne verilecek 70K paraya avrupa tatili yapılabilir (1 ay)
Sen annemle mi takılıyon aynı şeyi konuşuyoruz. Benim en gıcık aldığım nokta 1 hafta önceki düğünde 2 saat davul surna için 600 TL ödendi.Hocam sadece avrupa tatili değil, bir çok şey yapılabilir ama aileler o kadar saçma düşünüyor ki gidip kalitesiz bir gelinliği kiralamaya 3K para verebiliyorlar. Ayrıca kınada ayrı düğünde ayrı bilmem nesinde ayrı gelinlik.
Bu gerçekten doğru. Bu Türklerin bir şey için savaşma arzusu. Gerek Hristiyan gerek müslüman gerek budist.Bence kazanılan çoğu savaş dini inançlar esasların verdiği kuvvetle kazanıldı