Kullanan birini gördüm 100 mbps alıyordu cs topluluktada 1 ms alıyorduTürk net Gigafiber kullanan varmı iyi mi? ?
benim için upload önemli upload hakkında bilginiz varmı sitede 50 upload diyorlar ama bütün internet sağlayıcıları 5 ıle 10 arası veriyorKullanan birini gördüm 100 mbps alıyordu cs topluluktada 1 ms alıyordu
Eğer türknet altyapın varsa 50 upload verdiklerini duymuştum.benim için upload önemli upload hakkında bilginiz varmı sitede 50 upload diyorlar ama bütün internet sağlayıcıları 5 ıle 10 arası veriyor
alt yapı var yeni geldi ama kafamı çok kariştirıyor hiç bukardar iyi internet görmedim bu fiyata turk telekom da 6 ındırmeye 0.5 uploada 82 tl oduyorum,Eğer türknet altyapın varsa 50 upload verdiklerini duymuştum.
ben zaten 85 tl lık paketı almayı dusunuyorum fazlasıyla yeticektır ama internet kalıtesı nası bılmıyorumGigafiber de bi seçenek vardı 1000 mb yani 1 gb dowload ve 1 gb upload bir arada seçeneği vardı tavsiye eder miyim ederim ama bu kadar güçlü internet için o kadarda pahalı ve güçlü modem ve router lazım olucak çok masraflı yani.
Turknete güvenebilirsin TT çöp gerçekten.alt yapı var yeni geldi ama kafamı çok kariştirıyor hiç bukardar iyi internet görmedim bu fiyata turk telekom da 6 ındırmeye 0.5 uploada 82 TL oduyorum,