sebebiyle alakalı destekten bir cevap alabildinizmi hocam?bir haftadır aynı sorundan muzdaripim
Çok garip cidden, CS2 de ortalama 50-60 ping alıyor ortalama oyuncular, adam 60 pingden şikayet etmiş, ayarları 30 ping yapman yanlış dostum oyunun %3 üyle eşleşiyorsun ve çoğu hiledir muhtemelen hilecilerin interneti senden benden iyi.O sırada Normalde 60-80 arasında oynayan Ping çıktığındada 500-10.000ms Oynayan Türk Telekom Tayfa
XD
aşırı boş konuşmuşsun kardeşim sen benim oyunu hangi seviyede oynayıp oynamadıgımı bilmeden böyle yorum yapman tamamen saçma az cs oynuyorsan oyunda pingin ne kadar fark ettigini bilirsin burda sana bunu anlatmamam lazım sorunun sebebini biliyorsan konuya cevap ver bilmiyorsan verme 23 pingde 1 senedir oynuyorum bir anda 60 pinge geçince sence alışabilir miyim? lütfen fikrin yoksa fikir belirtme iyi akşamlarÇok garip cidden, CS2 de ortalama 50-60 ping alıyor ortalama oyuncular, adam 60 pingden şikayet etmiş, ayarları 30 ping yapman yanlış dostum oyunun %3 üyle eşleşiyorsun ve çoğu hiledir muhtemelen hilecilerin interneti senden benden iyi.
Kabaca hesap yap sistemi kötü olanların pingide yüksektir daha çok adam vurmak istiyorsan pingi yükselt, zamanla anlarsın dediğimi başta saçma gelicek ama kanıtlı bu taktik
Belli zaten takıntılı tiplere benziyon sırf oyunda 3-5 adam vurmak için kredi kartını riske atıp saçma sapan PC toplayan klasik türk ergenisin, bana akıl verme küçük kardeşim benim senden fazla CS tecrübem vardır emin ol. Sorduğun sorunun sebebini kimse bilemez burası TURKNET müşteri hizmeti değil indirceksin uygulamayı destek kaydı açıcaksın bakacaklar paket loss vs, altyapına. Benmi bakacam burada senin internetine.aşırı boş konuşmuşsun kardeşim sen benim oyunu hangi seviyede oynayıp oynamadıgımı bilmeden böyle yorum yapman tamamen saçma az cs oynuyorsan oyunda pingin ne kadar fark ettigini bilirsin burda sana bunu anlatmamam lazım sorunun sebebini biliyorsan konuya cevap ver bilmiyorsan verme 23 pingde 1 senedir oynuyorum bir anda 60 pinge geçince sence alışabilir miyim? lütfen fikrin yoksa fikir belirtme iyi akşamlar
sen beni mm oynuyor falan mı sanıyorsun? dedigim gibi burda bu konuyu tartışmamıza gerek yok ettiğin hakaretlerden dolayı forum adminlerine ayrı şikayette bulunacağım faceit 10 lvl olarak senden tavsiye almama gerek olmadığını düşünüyorum konuyla alakasız cevap verip kalabalık oluşturma teşekkürlerBelli zaten takıntılı tiplere benziyon sırf oyunda 3-5 adam vurmak için kredi kartını riske atıp saçma sapan PC toplayan klasik türk ergenisin, bana akıl verme küçük kardeşim benim senden fazla CS tecrübem vardır emin ol. Sorduğun sorunun sebebini kimse bilemez burası TURKNET müşteri hizmeti değil indirceksin uygulamayı destek kaydı açıcaksın bakacaklar paket loss vs, altyapına. Benmi bakacam burada senin internetine.
Ping düşük olması konfor bakımından daha iyi bunu bilmiyormuşum gibi cevap vermişşin, benim sana söylediğim, düşük pingde hileciler kaynıyor diyorum, 50-60 pingde daha çok adam vuracaksın emin ol diyorum bana verdiğin cevaba bak. Sen daha fikrime saygı duymadan atağa geçiyorsun sana niye yardımcı olayım yürü işine hadi takıntılı donkey seni.
Gayet konuyla alakalı cevap verdim, Ping sorununun sebebini türknet müşteri hizmetinden öğrenebilirsin. istediğin kadar pro ol bi cacık bildiğin yok. Bana nasıl yaklaşırsan öyle karşılık alırsın.sen beni mm oynuyor falan mı sanıyorsun? dedigim gibi burda bu konuyu tartışmamıza gerek yok ettiğin hakaretlerden dolayı forum adminlerine ayrı şikayette bulunacağım faceit 10 lvl olarak senden tavsiye almama gerek olmadığını düşünüyorum konuyla alakasız cevap verip kalabalık oluşturma teşekkürler
kardeşim ben proyum gibi bir şey söylemedim gelip bana ergen diyip csde senden fazla tecrübem var dersen cevabını alırsın her şeyi ofansif algılama ergen gibi davranan kişi sensin burda diğer arkadaşların attığı cevaplarada göz gezdirirsen sorun diğer türknet kullanıcılarındada var tek kişiye özel bir şey değil lütfen cevap verip daha fazla kalabalık yapma teşekkürlerGayet konuyla alakalı cevap verdim, Ping sorununun sebebini türknet müşteri hizmetinden öğrenebilirsin. istediğin kadar pro ol bi cacık bildiğin yok. Bana nasıl yaklaşırsan öyle karşılık alırsın.