Neler Yeni

Türknet mi? milenicom mu? fixnet mi?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
Türknet-Milleni ve Netspeed öneririm. Bunlarda çevreden tanıdıklar var hiçbiri pek sorun yaşamadı.
Hepsi telekom altyapısı yidir. Ben millniyi seçtim çünkü Türkneti ne zaman arasam kimse yok. Bugün işim düştü aradığım gibi kesintisiz bağlandım telesekreter bile gelmeden.Bana lazım olan whatsapp ve telefonda destek olayı.

İki firmanında indirim kodlarını koyuyorum dilediğinize geçin.

Millenicom
7F6CD01C

Netspeed
JTBR73
3 gündür millenicom ciddi sorun yaşamış knkm paket sorunu yaşamışlar sen yaşamadın mı peki tüm kullanıclar etkilenmiş forumda konusuda var hatta öneriyor musun milenicomu

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,799
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Hocam millenicom'da yaşanan sorunu siz yaşamadınız mı ?? şu son 3 gündür
yok valla csde felan ping 60 ı geçmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeni bağlandı belki ondan olabilir bilemiyorum, 3 gündür kullanıyorum. bina ve altyapı sıfır

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emirhan Doğan
3 gündür millenicom ciddi sorun yaşamış knkm paket sorunu yaşamışlar sen yaşamadın mı peki tüm kullanıclar etkilenmiş forumda konusuda var hatta öneriyor musun milenicomu
Millenicom önermiyorum türknet şuan en iyisi ve en güveniliri

yeni bağlandı belki ondan olabilir bilemiyorum, 3 gündür kullanıyorum. bina ve altyapı sıfır
Sorun ping değil hocam paket kaybı

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut

anladım knkm peki önerin milenicom mudur, türknet midir

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
Millenicom önermiyorum türknet şuan en iyisi ve en güveniliri

Sorun ping değil hocam paket kaybı
piyasasına göre 35mb 500 çok değilmi hocam ya :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emirhan Doğan
piyasasına göre 35mb 500 çok değilmi hocam ya :(
Türk Telekom da tercih edebilirsin millet iki kuruş fazla vermemek için abuk subuk markalara başvuruyor ve sonuç hüsran örnet comnet(bu senin için değil herkes için geçerli)

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
Türk Telekom da tercih edebilirsin millet iki kuruş fazla vermemek için abuk subuk markalara başvuruyor ve sonuç hüsran örnet comnet(bu senin için değil herkes için geçerli)
yok knk hakim olduğum bir konu değil zaten, sadece şuan mevcutta kullandığım uydu nete 450 vermek istemiyorum ve sağlam bir şeye geçmek istiyorum belki ileride altyapım güncellenir yükselir sağlam olsun iyi olsun yoksa 100 200 liradan kaçtığım yok

türknetin elinde modem kalmamış düşündüren de o nereden bulacağım şimdi modemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emirhan Doğan
yok knk hakim olduğum bir konu değil zaten, sadece şuan mevcutta kullandığım uydu nete 450 vermek istemiyorum ve sağlam bir şeye geçmek istiyorum belki ileride altyapım güncellenir yükselir sağlam olsun iyi olsun yoksa 100 200 liradan kaçtığım yok

O zaman ya türknet, yada türk telekom(yeni alt yapı çeker ise)türknet de alt yapı yoksa başvurun belki alt yapı döşeyebilirler

İkinci el veya sıfır modem alabilirsiniz 100mbps olsun size yeter zaten hocam

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
O zaman ya türknet, yada türk telekom(yeni alt yapı çeker ise)türknet de alt yapı yoksa başvurun belki alt yapı döşeyebilirler
35mb vdsl destekliyormuş türk nette sorgulattım 20 metre altınızda kutu gözüküyor diyorlar çekeriz diyorlar bilmiyorum knk

İkinci el veya sıfır modem alabilirsiniz 100mbps olsun size yeter zaten hocam
önerin var mı knkm modem

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emirhan Doğan
35mb vdsl destekliyormuş türk nette sorgulattım 20 metre altınızda kutu gözüküyor diyorlar çekeriz diyorlar bilmiyorum knk
Çekerlerse süper olur

önerin var mı knkm modem
Son olaylardan sonra türknet e çok talep arttı modem kalmaması normal

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
Çekerlerse süper olur

Son olaylardan sonra türknet e çok talep arttı modem kalmaması normal
şey dediler zaten eğer türk net kuruluma gelirse vve kablo yoksa ya da çekilecek mesafe varsa çekerler zaten dedi yoksa başvuruyu iptal ederler türktelekoma bildiririz kullanıcı bizden internet alacak diye gelirler altyapıyı ayarlar 1 ay içinde geçişinizi sağlarız dediler

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emirhan Doğan

önerin var mı knkm modem
Çok anlamıyorum model işlerinden ama bu uygun gibi
Ben türknetin 1000mbps tarifesini kullanıyorum modemi tıpa tıp aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,620
Üyeler
165,853
Son üye